Koupit HA nebo obyčejný Sunar Nutradefense?

1322
27.6.11 09:13

Koupit HA nebo obyč.sunar nutradefense?

Ahoj holky, dokrmujeme malého sunarem - 1-2× denně. Kupuji sunar nutradefense. Ale jak nad tím přemýšlím, myslíte, že je nutné kupovat HA? Nebo stačí obyčejný? My žádné alergie nemáme. A z čeho vlastně vzniká alergie na kravské mléko? Tak poraďte, co koupit sunar nutradefense nebo sunar nutradefense HA?? Děkuji za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
27.6.11 09:29

ahoj pokud už si začala dávat obyč.sunar tak už HA nemá smysl dávat. Stejně pokud nemáte v rodině alergie tak je zbytečnost dávat HA. Já dávala HA první půl rok ale jen proto že manžel alergik je. ted už jsme na klAsickem UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.6.11 09:38

Ahoj, taky dokrmujeme tímhle sunarem. Na začátku jsem kupovala obyčejný (bez HA) a v pohodě. Malému chutnalo, měl hezký hovínka „vajíčka“, žádná alerg. reakce. V rodině alergii na kravské mléko nikdo nemá, ale já jsem alergik na pyly, na zvířecí srst, na peří atd. Pak jsem v jedný diskuzi dostala „nadaný“ proč nekupuju HA, když jsem alergik, že bych tím malého mohla od alergií uchránit. Hnulo se ve mě svědomí, začala sem kupovat HA. Malý začal kakat obden a měl hovínka takový jakoby mazlavý a hrozně tmavě zelené barvy. Pak jsem to řešila s lékárnicema a říkali, že když malý ten klasický sunar snáší dobře, je zbytečné kupovat HA. HA je určeno ke snížení rizika vývoje alergií na bílkovinu kravského mléka a ostatní alergii jsou jakýsi bonus, ale nikdo ti nezaručí, že je jednou stejně nedostane. A když už jsem dva měsíce dokrmovala normálním, tak už je prý zbytečný dávat HA. Tak jsme si řekli, že se budem řídit podle hovínek a ty měl u normálního mnohem hezčí. Jinak jsem to vlastně konzultovala i s paní od Sunaru na infolince a dospěli sme stejného závěru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
27.6.11 09:41

Já první dceru nekojila a byli jsme na obyč nutrilonu druhou jsme kojila,od 4m.sem tam dokrmila sunarem a taky obyč a vše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.6.11 17:57

Asi bych taky zůstala na tom co dáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
28.6.11 01:09

Ahoj,
nepises, jak je mimi stare. HA se doporucuje u nekojenych deti do 6m a nebo v pripade, ze mate v rodine alergii. Pokud nic z toho neni vas pripad, zustala bych na tom, co pouzivas. Pokud si zadne priznaky alergie u ditete nepozorovala nebo nebudes pozorovat, prechazet na HA nema smysl. To jen v pripade, ze by se pozdeji vyskytly nejake problemy, ktere by si zacala pricitat mozne alergii na mleko. Pak by bylo dobre uvazovat pripadne o nejakych zmenach. Ale podle toho co pises, tak myslim, ze neni co menit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová