Dají se přípravky na odvykání kouření používat v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
19.1.18 16:25

@Staworowski přesne tak. Selským rozumem dokáže každý usoudit że „absťák“ určitě neuškodí plodu tak jako cigarety :roll: ale ono to zní líp když si kuřačka může říct, že není dobré úplně přastat, ale tím si jen obhajují své špatné chování. A s tím že někdo kouřil a miminku nic neni - ne každý kuřáknumře na rakovinu, přesto všichni víme že kouření škodí anrakovinu může způsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 14:23

Jabyla kuřačka pře tím než jsem otěhotněla! Jakamile jsem měla pozitvní test cigarety jsem vyhodila do koše a já teda na ně ani chut nemám a vživotě bych si nezapálila když čekám zázrak! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.4.18 12:52

Sama za sebe jestli se můžu přidat tak bych nějaké náhražky nepoužívala. Myslím si že to v tom těhotenství není dobré. Já jsem třeba byla kuřačka. Asi dva roky před těhotenství které jsme ani neplánovali jsem zkusila elektronickou to to ještě tolik nefrčelo, ale zajímalo mě to. Koupila jsem si jen pro začátek od vapour2 takovou elegantní u které jsem teda vydržela až do té doby než jsem zjistila, že jsem v tom. A pak jsem to automaticky odložila a už se k tomu nevrátila. Podle mě jsou to jen výmluvy a slabá vůle když toho ta žena není schopná jako u normálních cigaret. V tu chvíli by si měla uvědomit že nejde jen o její zdravý. Přijde mi to sobecké :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 09:05

Obnovuju

Ahoj,predem se omlouvam za anonym ale lip se mi to bude psat. Byla sem silna kuracka 40a vic ks cigaret denne,ze dne na den mi to prestalo chutnat. Zapalim si obcas u piva ale jinak to uz nevyhledavam a ba naopak mi to smrdi …nevim jak zacit, k mudr mam strach jit. Mam v posledni dobe propadle tvare-driv sem mela papule a nyni takove ďulky :nevim: ,mam pocit ze jazyk je nateklí a kazde rano mi je spatne,zvracim.....a tehotna nejsu . V noci se pristihnu ze chrapu opravdu chrapu :zed: a mam silene vyschlo v krku . Mam strach zda nemam rakovinu ust a krku,pise se mi to opravdu blbe :oops: nemam nikoho kdo by me podrzel,proto mam strach jit na kontrolu. Nemate prosim nekdo zkusenosti ,dekuju predem za odpovedi..... sem trochu mimo :oops:

• Citovat
  • Upravit
10680
26.6.18 09:10

Bez na orl, muze to byt cokoli. A i kdyby to bylo neco vaznejsiho, tak cim driv, tim lip. Hodne zlezi na tom, jak dlouho jsi kourila, kolik ti je atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.6.18 09:28

Těžko říct. Neboj, nemusí to hned být rakovina a umírání. :hug: :hug: Určitě zajdi hned k lékaři, může to být cokoliv a s kouřením to třeba vůbec nemusí souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.6.18 09:35

může to být cokoliv. Od banality až po rakovinu. Pokud by to byla rakovina stejně odkladem nic nezískáte. Ona se sama nezmenší. Běžte k lékaři a řešte to hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.6.18 10:49

Držím palce!
Osobně bych přešla z cigaret na vaporizér, ten je alespoň o něco šetrnější a pak to postupně omezovala až jednoho dne si nezapálila :D
Není to jednoduché, ale jde to.
Pak je dobré dát si denně sklenku červeného, to vyplavuje z těla toxicity apod…
Ale zase nevím jak v těhotenství no.
Každopádně se drž a přestaň s tím co nejrychleji to půjde.
Určitě to zvládneš, prcek je největší motivace kterou můžeš mít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.6.18 11:34

Tady je opravdu jedina moznost dokopat se k tomu doktorovi, proste se musis prinutit. CIm drive, tim lepe. Uvidis, nic vazneho to nebude, ale moc se ti ulevi…nepremyslej nad tim, proste zvedni telefon, zavolej a objednej se. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.6.18 12:20

Kup si elektronickou cigaretu bez nikotinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 14:06

Já kouřila před těhotenstvím asi krabičku denně, postupně jsem přestávala, hned jak jsem to zjistila, a teď si dám max. jednou týdně jeden IQOS :? není to jednoduchý, ale musíme se s tím poprat no.

• Citovat
  • Upravit
567
27.6.18 20:38
@Tarinka píše:
Bez na orl, muze to byt cokoli. A i kdyby to bylo neco vaznejsiho, tak cim driv, tim lip. Hodne zlezi na tom, jak dlouho jsi kourila, kolik ti je atd…

Ahoj a tam muzes jit sama nebo musis mit doporuceni?? Ja asi tri roky zpet sem mela podobne problemy, kazde rano sem trpela pri cisteni zubu zvracela a moja mudr kdyz sem ji oznamila ze sem kuracka „silna“ a mam urcite problemy tak me poslala na „usni, nosni, krcni“ a tam na me hledeli jak z jara proc zrovna k nim na vysetreni 8o nakonec to byla stitna zlaza a psychicke problémy sem mela :oops: jedno k druhemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.6.18 21:07
@AjinaVlada píše:
Ahoj a tam muzes jit sama nebo musis mit doporuceni?? Ja asi tri roky zpet sem mela podobne problemy, kazde rano sem trpela pri cisteni zubu zvracela a moja mudr kdyz sem ji oznamila ze sem kuracka „silna“ a mam urcite problemy tak me poslala na „usni, nosni, krcni“ a tam na me hledeli jak z jara proc zrovna k nim na vysetreni 8o nakonec to byla stitna zlaza a psychicke problémy sem mela :oops: jedno k druhemu…

Ne, tam nepotřebuješ žádanku.

I na orl kontrolují štítnou žlázu, i když se potom vše řeší na endokrinologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 10:05

Dekuju za odpovedi a podporu . Zitra zajedu k Mudr sice mam fakt strach ,budu tam sama bez opory :oops: ale tak si rikam jestli neni pozde snazim se myslet na jine veci ale nejde to . @Tarinka prosim te a to je co za vysetreni orl??

• Citovat
  • Upravit
10680
3.7.18 11:27

Usni - nosni - krcni… podivaj se ti do krku, do nosu, do ucha, mozna nejake stery, prohmatani krku, mozna utz krku, nic co by bylo nejak neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí