Kouření před KET

130
7.4.12 16:52

Kouření před KET

Ahoj holky,
za měsíc jdu na KET a chci se zeptat, jestli jste si někdy nezjišťovaly, jestli vadí mírné kouření. V týdnu nekouřím, ale v sobotu si chodíme s přáteli posedět do hospody a jelikož jsou všichni kuřáci, tak jsem tomu také propadla. Za ten večer jich vykouřím klidně pět, pak celý týden nic. Myslíte že to hodně vadí, když chci otěhotnět? Nemůžu si pomoci, naučila jsem se to tak a čím si to více zakazuji, tím mám větší chuť si tam zaplálit a pak si to v týdnu vyčítám. Vím, jsem megera, měla bych se držet, ale nemám vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
7.4.12 17:35

@Chelsa Jsem zvědavá, kdy tě tady matky nekuřačky roznesou na kopytech :jazyk: Já kouřila do poslední chvíle, až jsem našla // tak jsem s tím sekla ze dne na den. Jak komu to jde přestat :nevim: Myslím ale, že takové víkendové kouření neva :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.12 17:49

Já jsem někde četla (ale zdroj po mě nechtěj :oops: ), že dělali nějaký pokus a silné kuřačky měli u ET a KET nulovou úspěšnost 8o No nevím, jak moc důvěryhodná je to informace. Řekla bych, že víkendové kouření fakt nevadí, jen si dej pozor, ať nezačneš z nervozity před transferem kouřit víc, i takových 5cigaret denně už je celkem závislost - aspoň u mě. Pak najdeš // a tělo si bude žádat, ty nedáš… :mrgreen: No radši bez toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
7.4.12 23:36

Byla jsem taky taková spíš sváteční kuřačka.Před prvním KETem jsem přestala.Zadařilo se ale naše radost trvala jen 10týdnů.Po druhém KETu jsem si zapálila těsně před tím než jsem si volala na výsledky zda jsem nebo nejsem těhu.Těhu se potvrdilo.Dceři je 5let a žádný následky nemá.Poslední cigaretu jsem si zapálila než jsem si volala na výsledky po třetím KETu.Druhý dceři je 8měsíců a je to spokojené miminko.Pokud si zapálíš jen někdy jak píšeš,není to broblém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí