Kousání rožků u peřiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.6.13 11:51

Kousání rožků u peřiny

Maminky poraďte, můj skoro 3-letý syn před spaním okusuje rožky u peřiny. Za chvíli půjde do školky a já se děsím reakce učitelky a okousané peřiny. Díky za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
18.6.13 11:54

Jako malá jsem to dělávala také :oops: a naši to řešili tak, že jsem měla ve školce svůj polstářek ve skříňce a ten jsem si vždycky před spa vytáhla a pak zase schovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 12:04

@Martulaček švára to dělal také, ve školce nekousal, ale doma :roll: myslím že ho to přešlo kolem 5,6 let ;)

• Citovat
  • Upravit
18.6.13 12:24

My mame este dnes nejake obliecky s prekusanymi rozkami od mojej sestry. Pamatam sa ze som sisnad do 10 rokov myslela, ze ich mame take rovno z obchodu :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.6.13 12:28

:-D můj bratranec to jako malý taky kousal, dnes mu je 23 a nechal toho :-) Ale vždycky, když má u nás přespat, tak ho varuju, aby mi neožíral peřiny :-D taky si myslím, že s nástupem do školy toho nechal, ale zkusím se ho zeptat, jestli to hryzal i ve školce a co oni na to. s tím vlastním polštářkem to je fajn nápad. Jestli je učitelka v pohodě, tak by mohla nenápadně vypozorovat, jestli ho to bude ve školce lákat a pak popřípadě donést ten vlastní polštářek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.6.13 13:01

Tak jsem mu napsala a prý co pomáhá, teda aspoň u něj, jsou měkké rohy, to ho prý vůbec nebavilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.13 13:07

Dodnes si pamatuju, jak jsem ožužlávala rohy. A to je mi 40. A těmi rozkousanými rohy jsem se lechtala na prstech. Peřiny už nekoušu, ale na prstech se šimrám doteď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.6.13 13:09

Moje dcera rozkousala polstar nekdy kolem sesteho roku :roll: Vypadal jak po najezdu psa. Nastesti ji chutnal jen ten jeden… ;) Jinak jsem vystihla, ze to delala ve chvili, kdy koukala na pohadku, byla silne zaujata, mozna i napjata. Tak to odnesl polstar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.6.13 13:22

Taky jsem hryzala rožky u peřin ale co vím tak ve školce jsem to nedělala snad jen doma a u babi myslím že to samo přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.13 20:35

Díky všem za rady. Počkám a uvidím co bude dělat ve školce. Snad ho to opravdu přejde. Zkoušela jsem mu dát do postele látkovou plenu, ale ta mu nechutná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí