Kousátko Avent

61
25.6.11 20:12

Kousátko Avent

Zdravím, máte někdo zkušenosti s kousátkem Avent pro střední zuby, přední nám vylezly nic malou nebolelo, ale ty střední zoubky jsou na zlost, tak hledám čím bych jí ulevila. Avent kousátko na ty střední zuby se mi líbí, ale stojí 200Kč, tak aby to nebylo uplně vyhozené prašule…
Díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
25.6.11 20:17

No nevím, za kousátko bych 200 nedala..Ale proti gustu..
Je spoustu levnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.6.11 20:33

Taky se mi nechce, dát takové peníze, proto se ptám jestli má někdo zkušenost a zda opravdu rozlišovat kousátka na přední zuby, střední, zadní…nebo zda je to jen reklamní blud :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.6.11 20:36

Ahoj,
my jsme dostali kousátka na přední i zadní zuby a nepoužívali ani jedny. Kousali vše, co našli doma. Hračky, kostky, dudlíky atd. takže pro nás to byly vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.6.11 21:04

http://www.nazuby.cz/…satko-ruzove mě se tuhle líbilo kousátko Curaprox, taky drahé. Ale je barevně nezajímavé a když vidím, jak malou (ne)zajímaj hračky, tak zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.6.11 21:54

Malej teda zuby vubec neřešil :lol: ,ale pořídila sem ruzná kousátka.Nejvíc hlodal takového tučnáka s modrou tekutinou a ty drahé vubec nechtěl.Uplně nejvíc jel teda takové obyč. žluté kroužky které dávali někde zdarma,asi v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí