Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jj taky jsem kousala synátora, když kousal. Přešlo ho to celkem rychle. I když ségru občas ještě kousne
,ale oplatím mu to, je řev a už to nedělá.
Asi to bude znít brutálně, ale kousni ji taky poté co někoho kousne. Samozřejmě né tak aby měla modřinu, ale tak aby ji to bolelo. Ať se jí to v hlavě spojí.
Kousla jsem zpatky
. Klukovi byli dva a kousal pro srandu, proste se tomu smal. Vysvetlovala jsem 1000×, rikala, ze to deti boli (dospele nekousal), az jsem se jednou fakt nastvala, kdyz hryznul segru- mimino. Tak jsem na nej houkla, at uz si konecne uvedomi, ze to neni sranda a ze mu ukazu, jak to boli. A proste jsem ho hryzla. Rval jak tur. Pak nekolikrat, jak byl zvykli, otevrel pusu, ze nekoho kousne, ale uz to nikdy nedokonal, protoze si na to moje kousnuti vzpomnel
.
Tohle dělala neteř, kousala hlavně moji dceru, protože byly holky stejně staré a hrály si spolu. Jednou kousla dcerku do zad tak silně, že jsem zvažovala i návštěvu doktorky, u lopatky měla dcera obrovskou podlitou modřinu s jasnýma otiskama zubů a krvavé tečky okolo. Nakonec jsem se naštvala a hryzla neteř do ruky, řvala jak tur, ale pak už si dávala pozor, jestli ještě někoho kousne.
Děkuju moc za rady ![]()
Kousnutí zpátky mi přijde docela brutální, brala jsem to jako nejkrajnější řešení, ale už to trvá opravdu dlouho a nic jinýho nezabírá, asi mi nic jinýho nezbyde ![]()
Naše malá má 15měsíců a taky kouše a štípe…domluvy nezabírají, prostě nic…jeden den už jsem se naštvala a plácla jí na holý zadek a celý den to neudělala…teď tak dvakrát do týdne to ještě zkusí, ale to jí plácnu a je klid…takže to už zkouší čím dál míň…
@kristy84 píše:
Děkuju moc za rady
Kousnutí zpátky mi přijde docela brutální, brala jsem to jako nejkrajnější řešení, ale už to trvá opravdu dlouho a nic jinýho nezabírá, asi mi nic jinýho nezbyde
Ono to tak zní, ale nesmíš zase kousnout tolik brutálně. ![]()
Oni si neuvědomují, že to bolí ![]()
Jo a taky nesmíš s ní hrát hry " Já tě kousnu"…a dělat jakože koušeš, přitom ji vlastně lechtáš…víš co myslím?
@kristy84 brutální? A že hryže ostatní, to Ti brutální nepřijde? Když to dělá ostatním, tak bych jí ukázala jaké to je a příště si to rozmyslí.