Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já myslím,že to jsou kousky,které prostě nerozkouše,ale jen polkne. Máme to také a když by jsi si prohlédla svoji stolici,tak tam budou kousky také,to mi věř. ![]()
My to máme také
. Je to normální, ještě vše nezvládne ztrávit.
Já taky najdu v plence kde co - listový špenát z polévky, kousky mrkve,…dokonce jí prošly netknuté kousky mandarinky …to byl taky docela šok ![]()
Neplaš, je to naprosto normální
. Máme to samé, občas nestačím zírat
.
Holky, díky. Jsem ráda, že je to normální… ![]()
Sslunicko věřím ti, ale zkoumat to určo nebudu…
![]()
JJ,jak psaly holky,je to to jídlo,co není ještě schopno dítě strávit,především mrkev,hrášek,kukuřice,taky celorzné pečivo,šlupky z mandarinek,hroznového vína apod.Taky jsem občas v šoku,co tam u něho v plence najdu ![]()
Jo jo, a ještě líp se to vyjímá v řidší stolici
. A takovej pomeranč či mandarinka ze které jsou jen takové ty žilky dokáže i zaskočit … jako mě to zaskočilo bo jsem se lekla co to je než jsem na to přišla ![]()
U nás je to tiež. Najskôr ma to zaskočilo, no keď prospieval a nechudol, tak nebolo čo riešiť
![]()
Zkusím dotaz zde, ať nezakládám další. Jde mi o hrášek, takže i souvisí
Mám prtě rok a půl. Když jsem dávala baby směs /hrášek, kukuřice, mrkev/ do rizota, tak jsem rozmixla. Bála jsem se těch šlupek. Ono to mělo i dobrou chuť. Vy dáváte již normálně celý??? Nějak se bojím. Malá se mi zakuckává i po rohlíku. No, rve si toho do papulky a pak se diví ![]()
Ahoj mamči, mám dotaz..
Malá jí jídlo s kousky a v poslední době jsem si všimla, že ve stolici má nestrávené kousky jídla (většinou jde dobře vidět mrkvička…
)
Mám plašit a nebo je to normální??