Kousky v příkrmech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kousky v příkrmech
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat… Mému synovi je 10 měsíců, máme 6 zoubků a poslední dobou (cca týden) mi přestává jist obědy. Před měsícem a půl jsem mu začala dávat příkrmy s kouskama. Občas snědl jen pár lžiček, ale vždy měl apetit. Ale teď, cokoliv mu uvařím a jsou tam kousky, tak po pár lžičkách začne řvát a i když mu to potom rozmixuji, tak už stejnak nechce. Už si nevím rady, každý den mu vařím jiné jídlo. Když mu dám k snídani chleba s máslem, tak to normálně papá a kouše i ovoce kouše, jen ten oběd nechce. Setkali jste se s tím prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nerostou další zuby? Moje děti nechtěly teplé jídlo pokaždé, když se jim prořezávaly zuby, s jiným problém nebyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná chce prostě jíst sám?
Jak mu dáváš ten chleba nebo ovoce? Nešlo by podobné i ten oběd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je možné, že by mu lezly spodní dvojky. I docela špatně spí. Ten chleba mu nakrájím na kostičky a učí se pinzetovy úchop. Obědy dělám už klasická jídla v dětském provedení. Špagety, polévky, rizoto atd… A lžičku ještě držet nechce. Nejspíš to opravdu budou ty zoubky. Dnes mi celé odpoledne kouše kousátko a je hrozně nevrlý.
Děkuji za odpovědi, jste moc hodné ☺️️.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přikláním, že můžou růst další zuby..mě takhle holka přestala jíst skoro na měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit