Přikrm u předčasně narozených dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přikrm u předčasně narozených dětí
Dobrý den ženy, mám na vás otázku malé budou 4. Měsíce příští týden ale je predčastně narozená a chci se zeptat na přikrm 7.12. Poradna samozřejmě to necháme na paní doktorce ale zajímalo by mě co vám třeba řekli vaše paní doktorky u mrňat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jestli máš pocit, že je to brzy, tak to nedělej
vždyť je to úplně jedno kdy začne jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U velmi předčasně narozených dětí v rodine doktorka vždy operovala s korigoványm věkem. Takže podle něj odvozovala vše: očkování, příkrmy, psychomotoricky vývoj.
Takže za sebe bych opravdu nedonošenci s kalendářním věkem 4 měsíce (Kolik je jí korigovane, 2?) nezatěžovala nedovyvinute trávení nějakými příkrmy. Střeva jsou základem imunuty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera byla narozená o 5 týdnů dřív. Od 3. měsíce byla na UM a příkrmy jsme měli doktorkou doporučené až od 7. měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcerka se narodila o mesic driv a doktorka mě dfo prikrmu tlacila dost tvrdě, korigo vek nezohlednovala, ze to se pry bere v potaz jen u motorickeho vývoje
Začala jsem pozdeji a jen proto, ze blbe pribirala (na coz nakonec prikrm stejně nemel vliv). Udělej to podle sebe. Pokud chceš zacit později a nechceš lhat, že už přikrmujes, rekni, ze to zkoušíte a dite nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží o jak dlouho je narozena dříve a jak prospívá ![]()
Zbytečně bych to neurychlovala, jen pokud by mimčo nepřibíralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá je o měsíc jen, teď ji vlastně budou 4 měsíce. No právě že vubec nevím každopádně jdeme do poradny tak uvidíme co na nás paní doktorka vybafne. Na očkování jdeme až teď protože tím jak byla malinka tak nám to o měsíc odložila tak uvidíme jak ro bude
každopádně děkujeme za rady malá právě trpí asi kolikou což se furt napina a bolí ji to brisko… už jsem z toho hotová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ann000 Tak jestli ji bolí břicho, tak do ní určitě necpi příkrmy. Traveni evuidentne ještě připravené nemá.
Ono ji nic neuteče.
Edit: Moje donosene děti byly plne kojené šest měsíců, jedno vzali příkrmy na milost až v 10 měsícich.
Takže fakt není důvod někam spěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
7.12. Jdeme do poradny tak jsem zvědavá co nám paní doktorka řekne, ano narodila se o měsíc dřív.
a to jdeme i na první očkování protože nám to o měsíc posunula. Kvůli tomu že se narodila o měsíc dřív
jinak byla v pohodě vše bylo v pořádku.
děkuji ženy za odpověď
uvidíme co na nás vybali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ann000 Hele, i kdyby vybalila, ze mas zacit (a nejake blbosti o imunologickych oknech), tak se rid podle sebe. Jestli trpi na bříško, tak v klidu pockej, nic neuteče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit