Kousnutí křečkem

Anonymní
8.5.15 09:28

kousnutí křečkem

Ahoj, prosím Vás, stalo se někomu, že Vaše dítě kousl křeček? nám dneska, malé jsou 3 roky, volala jsme na pohotovost a tam mi řekl doktor, že umýt mýdlem a vyčistit dezinfekcí a zalepit, mám strach, myslíte, že to stačí? stalo se to někomu taky? kousl jí do prstu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.5.15 09:32

Co by se jí jako mělo stát?
Samozřejmě, že to nic není :nevim: Asi bych byla trochu nervozní z nějakého kanálového potkana, ale domácí hlodavec?

Majdu pokousali křečci, raflo ji i morče (spletlo si ji s mrkví :lol: ), jednou měla prokousnutou ruku od kočky, poklovala ji andulka.
Zatím žije, nic jí neuhnilo.

Jo a ještěrky, věčně jí nějaká visí na prstě :roll: - chytá je venku.

Příspěvek upraven 08.05.15 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
8.5.15 09:34

Bude to Ok. Stejněs tím, krom dezinfekce, nejde nic udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
8.5.15 09:34

Bude to Ok. Stejněs tím, krom dezinfekce, nejde nic udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.5.15 09:35

To víš, že se jí nic nestane. Křeček je prostě hlodavec, tak si občas hlodne co nemá ;) Taky jsme měli kousanečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.5.15 09:35
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás, stalo se někomu, že Vaše dítě kousl křeček? nám dneska, malé jsou 3 roky, volala jsme na pohotovost a tam mi řekl doktor, že umýt mýdlem a vyčistit dezinfekcí a zalepit, mám strach, myslíte, že to stačí? stalo se to někomu taky? kousl jí do prstu.

stačí.. křečci jsou vzteklí když je otravuješ když spí což oni přes den spí skoro furt, ale pokud jste to vymyli mýdlem, a vydezinfikuje se to tak to bude v pořádku.. aspon si malá zapamatuje že ho nemá „zlobit“ ;)

Příspěvek upraven 08.05.15 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.5.15 09:36

A nejsi trosinku hysterka? Ano stalo se mi, kousnul me krecek jako malou, ruka mi neupadla. Mam pocit, ze to ani maminka nevedela, ze jsem to zatloukla.

Jako starsi me kousnul normalni domaci kralik, to uz bylo horsi, ty uz maji ratafaky poradny, ale normalne se to zahojilo. Nejanci, dite to od tebe odkouka a bude pak delat tyjatr s kazdym prdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.5.15 09:37

Mne kousnul krecek, kdyz jsem byla mala a jeste mi ten mrzak nekolik vterin
vysel na prstu, nez se mi ho podarilo zklepat, pak si v klidu zdrhnul za lednicku :mrgreen:
Neboj to bude dobry :) Krecci jsou pekne vztekly a ne moc mazlivy, na to bacha, jsou neradi ruseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
8.5.15 09:37

Byla bych v klidu. Klíště je nebezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
8.5.15 09:39

Buď klidná, já byla svědkem, jak nějaký blbec doktor vyplašenou maminu hnal s děckem, co ho kousnul křeček, ale křeček polní - na veterinu, že tam má toho křečeka předložit k vyšetření!
Veterinář ji uklidnil, že tady v ČR a v okolní Evropě nic nehrozí. Paní si měla toho křečka zřejmě „odlovit“ a donést na prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
8.5.15 09:40

JO, a tomu dítku bylo asi 7 let a křeček byl klukama vydrážděn a odchycen na školním hřišti. Pak utekl zpět do nory. Paní už šílela, že to tam bude muset dát asi převorat, to hřiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
8.5.15 09:42

Je to normální, že domácí mazlíčci dítě pokoušou :). Mě taky pokousal křeček, kamaráda pokousala vydra v zoo (strkal ruce kam neměl) a moje kamarádka vyplazovala jazyk na želvu tak dlouho až jí kousla :lol:, fakt! Přísahám, vysela jí na jazyku neskutečně dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
8.5.15 09:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022

Nic se jí nestane, mě kousnul jako holku králík v králíkárně, zahojilo se jen jizva na prstu zůstala, babička mi to umyla a dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155

Jako malà sem vystřídala asi 8křečíků a každej občas hryznul..nejlepší bylo když sem jednomu šla dát pusu na hlavičku a od mě hajzlik kousnul do spodního rtu :lol: a chvilku byl zahryzlej :mrgreen: to byla chuťovka teda :roll: takže prstu bych se vůbec nebála.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová