Kousnutí křečkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
8.5.15 11:06

Starost o dítě je důležitá, ale nic se nemá přehánět.. Ruka ji neupadne, vzteklinu asi taky nedostane.. A pohotovost by mě ani nenapadlo volat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
8.5.15 11:09

Já bych se starala až malou letos v létě píchne vosa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.5.15 11:44

Bud v klidu mne uz toho kouslo tolik a ziju :D jednou se mi do ruky zahryzlo brezi morce a viselo tam - babicka mi to tenkrat desinfikovala slivovici :D, krecek taky x-krat, kralici, pes me stipnul, kocka taky :D malem prase (nastesti sem uhla :D ) a jakou malinkou me do zadku stipnul kohout, kdyz sem curala u babicky na zahrade :-D
Edit - fuj napsala sem vIset s Y :-D

Příspěvek upraven 08.05.15 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.5.15 11:49
@Bomer píše:
Bud v klidu mne uz toho kouslo tolik a ziju :D jednou se mi do ruky zahryzlo brezi morce a vyselo tam - babicka mi to tenkrat desinfikovala slivovici :D, krecek taky x-krat, kralici, pes me stipnul, kocka taky :D malem prase (nastesti sem uhla :D ) a jakou malinkou me do zadku stipnul kohout, kdyz sem curala u babicky na zahrade :-D

To je dětství… Krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.15 11:53

Ale fascinuje mě, kolik zvířat se v této diskusi vysévá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
8.5.15 11:56

@Pipet Zrovna přemýšlím nad tím samým :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.5.15 12:21

Holky, kousnul některou chameleon? Prý to bolí jako čert, ale u nás nikdo nemá odvahu to vyzkoušet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.5.15 12:28

@Raduš.ka44 Mého otce kdysi jen hroznýš, když je choval :D a visel na něm teda pěkně dlouho :D pustil se až když ho babička polila pálenkou a taky to prý dost bolelo :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
8.5.15 12:43
@Raduš.ka44 píše:
Holky, kousnul některou chameleon? Prý to bolí jako čert, ale u nás nikdo nemá odvahu to vyzkoušet. :mrgreen:

Už si nepamutuju, jestli mě některý kousl, ale podle mě to nebude nic hrozného, prostě tě na chvíli stiskne, no… Jsou i horší věci, podle mně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.5.15 13:17
@AnastazieB píše:
Už si nepamutuju, jestli mě některý kousl, ale podle mě to nebude nic hrozného, prostě tě na chvíli stiskne, no… Jsou i horší věci, podle mně :D

Vzhledem k tomu, že chameleon svojí čelistí rozdrtí i malou ještěrku, se obávám, že to nebude jen lehký stisk. :lol: Co jsem četla od ostatních chovatelů, tak prý větší bolest nezažily. Já zatím vždycky ucukla včas, tak právě nevím. :mrgreen: Brácha jednou machroval, že to nic být nemůže, ale nakonec taky cuknul. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.5.15 17:11

Kdyby se naše babičky (které před pár desítkami let žily na vesnici, s kupou zvířat o která se staraly, pohryzané věčně od všeho) dozvěděly, že jejich vnučky volají na pohotovost kvůli kousnutí domácím křečkem, v hrobě by se chuděry obracely. Poté, co by si smíchy čůrly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.5.15 18:07

Já se sestrou jsme měli v dětství snad všechna možná zvířata- takže mě kousl několikrát křeček, morče, králík i potkan:-)Ségru vodní želvička a andulka…Přežily jsme ve zdraví a pokud si dobře pamatuji máma nám to nikdy asi ani nedezinfikovala…jen umyla vodoua popřípadě zalepila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.5.15 18:34

@fenny jo bohuzel sem si toho ted vsimla u sebe :D mi hrabne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
8.5.15 21:07

@Raduš.ka44 tak je to možný, ale několikrát se mi do ruky zahryzla třeba fretka a to si myslím, že bolí víc, než od chameleona, který nemá ty ostré zuby ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová