Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Starost o dítě je důležitá, ale nic se nemá přehánět.. Ruka ji neupadne, vzteklinu asi taky nedostane.. A pohotovost by mě ani nenapadlo volat. ![]()
Bud v klidu mne uz toho kouslo tolik a ziju
jednou se mi do ruky zahryzlo brezi morce a viselo tam - babicka mi to tenkrat desinfikovala slivovici
, krecek taky x-krat, kralici, pes me stipnul, kocka taky
malem prase (nastesti sem uhla
) a jakou malinkou me do zadku stipnul kohout, kdyz sem curala u babicky na zahrade ![]()
Edit - fuj napsala sem vIset s Y ![]()
Příspěvek upraven 08.05.15 v 18:33
@Bomer píše:
Bud v klidu mne uz toho kouslo tolik a zijujednou se mi do ruky zahryzlo brezi morce a vyselo tam - babicka mi to tenkrat desinfikovala slivovici
, krecek taky x-krat, kralici, pes me stipnul, kocka taky
malem prase (nastesti sem uhla
) a jakou malinkou me do zadku stipnul kohout, kdyz sem curala u babicky na zahrade
To je dětství… Krásný ![]()
Holky, kousnul některou chameleon? Prý to bolí jako čert, ale u nás nikdo nemá odvahu to vyzkoušet. ![]()
@Raduš.ka44 Mého otce kdysi jen hroznýš, když je choval
a visel na něm teda pěkně dlouho
pustil se až když ho babička polila pálenkou a taky to prý dost bolelo ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Holky, kousnul některou chameleon? Prý to bolí jako čert, ale u nás nikdo nemá odvahu to vyzkoušet.
Už si nepamutuju, jestli mě některý kousl, ale podle mě to nebude nic hrozného, prostě tě na chvíli stiskne, no… Jsou i horší věci, podle mně ![]()
@AnastazieB píše:
Už si nepamutuju, jestli mě některý kousl, ale podle mě to nebude nic hrozného, prostě tě na chvíli stiskne, no… Jsou i horší věci, podle mně
Vzhledem k tomu, že chameleon svojí čelistí rozdrtí i malou ještěrku, se obávám, že to nebude jen lehký stisk.
Co jsem četla od ostatních chovatelů, tak prý větší bolest nezažily. Já zatím vždycky ucukla včas, tak právě nevím.
Brácha jednou machroval, že to nic být nemůže, ale nakonec taky cuknul. ![]()
Kdyby se naše babičky (které před pár desítkami let žily na vesnici, s kupou zvířat o která se staraly, pohryzané věčně od všeho) dozvěděly, že jejich vnučky volají na pohotovost kvůli kousnutí domácím křečkem, v hrobě by se chuděry obracely. Poté, co by si smíchy čůrly ![]()
Já se sestrou jsme měli v dětství snad všechna možná zvířata- takže mě kousl několikrát křeček, morče, králík i potkan:-)Ségru vodní želvička a andulka…Přežily jsme ve zdraví a pokud si dobře pamatuji máma nám to nikdy asi ani nedezinfikovala…jen umyla vodoua popřípadě zalepila
@Raduš.ka44 tak je to možný, ale několikrát se mi do ruky zahryzla třeba fretka a to si myslím, že bolí víc, než od chameleona, který nemá ty ostré zuby ![]()