Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky, minulý týden ve středu měl Vojta bolesti břicha, nad pupkem (v utery se u kamaradky přejedl sladkeho slaneho, piti, atd) ale taky mu vyskočila teplota na 37,5 to pokračovalo i ve čtvrtek tak sem mu nic nedavala jist jenom piskoty a cerny caj, ale teplota mu vyskočila na 38 a v zadku 39,2. V patek uz to bylo OK, bez teploty i to břicho už ho nebolelo, ale v sobotu to zase z ničeho nic vyskočilo na 38. V nedeli uz OK, tak šel dnes do školky ale mel rano hrozne kovovou chut v puse, alespon sem to citila ja kdyz na me mluvil. Nevite co by to mohlo byt ???? K doktorovi sme jeli v patek ale zrovna jako na potvoru mela dovolenou a ostatne ani nemel uz teplotu a brisko tako OK. díky
Ahoj, moje děti, když jsou nemocné, nebo mají náběh na nemoc, tak jim taky takhle táhne z pusy. Znamená to, že ještě nejsou OK, nebo že na ně něco leze. Tchýně je pediatr a vždy mi říká, že jim mám dát něco sladkého, že cukr to upravuje, tak nevím, šoupnu jim lžičku marmelády
, ale nemám pocit, že by to nějak extrémně pomáhalo. Až bude dítko fit, samo to přejde.