Kozačky na ples?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
8.2.17 14:02
@helbell píše:
No chodim. Ale vzdy jsem byla za popelku a nechala byt rebely ty ostatni tak nevim. :mrgreen:

No ale pokud to musíš konzultovat na serveru o mateřství, tak prostě rebel nejsi. :nevim:

Sežeň si nějaké střihově zajímavé extravagantní šaty. Nebo se netradičně „vyšperkuj“. Nebo jdi třeba v sárí. Nebo já nevím co. V kombinaci třpytivé minišaty+kozačky bys působila spíš jako obchoďačka na firemní párty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.17 16:37
@helbell píše:
Ahoj, za tyden jdu na ples mam vyhlidnute male černe s flitrama. Ne upne na telo ale temer. A problem jsou boty. Nemam lodicky a nechteji se mi moc kupovat. Nemam je kam pak unosit a taky mam do ceho vrazet penize i tak. Mohu si tedy vzit na ples kozacky sede nove, bez aplikace nenapadne. Ples je to skolni a my tam mame kazdorocne slezinu absolventu umelecke skoly (velke procento bohemu :pankac: ). Mohu nebo to je mimo misu? :nevim:

totálně buranský nápad. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
8.2.17 16:43

@Aenne @Aenne Ne, nemůže si vzít kozačky. Dress code je na ples daný a žádná lidová tvořivost v téhle podobě tam nemá co dělat. Pak se nemůže nikdo divit tomu, že třeba na maturitním plese byl pán v džínách a svetru. Toho bych nepustila ani dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.2.17 15:15

Kozačky rozhodně ne, k čemukoliv a ať jsou jakékoliv. Pokud je to opravdu „ples“, tak by vás tam v nich ani nepustili. Na vesnickou tancovačku možná ano, ale i tak tam nepatří.

Stejně nejsou společenská obuv ani baleríny, flitrové tenisky na klínku a podobně. Nechápu, kde se berou nápady v tomhle chodit. Vždyt v ničem z toho se hlavně ani nedá tancovat? Stát celý večer na špičkách bez opory paty, to si neumím ani představit.

Což mně přivádí k časté myšlence: „jenže neumím tancovat“, „jenže neumím chodit na podpatcích“, „jenže nemám žádnou sukni“ a podobně. Na což je ale jedinná odpověď: „Tak nechoď(te) na plesy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.2.17 15:24

Já osobně, pokud bych nebyla moc plesací, tak bych si raději pořídila jednoduché černé čaty- bez aplikací pořídila bych si pěkný šperk na krk, a jednoduché jednobarevné lodičky. pěkné psaníčko..
Nevěřím, že bych je nikde, nikdy nevyužila, lodičky.. Přece jsou různé příležitosti- oslavy, nebo třeba bohužel pohřby atd..
Kozačky ne.. to by si polovina sálu myslela, že si se zapoměla přezout :mrgreen: nidky jsem fakt nezahlédla nikoho v kozačkách.. ani na vesnických tancovačkách.. ještě třeba kdyby někdo měl třeba šaty pletené na nějaký neformální ples, ale krátké šaty, se třpytkama nebo s čím a kozačky působí bblě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 15:36
@helbell píše:
Ahoj, za tyden jdu na ples mam vyhlidnute male černe s flitrama. Ne upne na telo ale temer. A problem jsou boty. Nemam lodicky a nechteji se mi moc kupovat. Nemam je kam pak unosit a taky mam do ceho vrazet penize i tak. Mohu si tedy vzit na ples kozacky sede nove, bez aplikace nenapadne. Ples je to skolni a my tam mame kazdorocne slezinu absolventu umelecke skoly (velke procento bohemu :pankac: ). Mohu nebo to je mimo misu? :nevim:

Kup si klasicky cerny kozeny lodicky, a mas nadosmrti vystarano.. :mrgreen:
Mam jedny, postestilo se mi ve vyprodeji. Taky skoro nikam nechodim, ale je to zaklad satniku. Sem tam jsou potreba, jeden rok vubec, dalsi trikrat… :mrgreen: mam je tak 7let, furt jsou jako novy… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková