Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@helbell píše:
No chodim. Ale vzdy jsem byla za popelku a nechala byt rebely ty ostatni tak nevim.
No ale pokud to musíš konzultovat na serveru o mateřství, tak prostě rebel nejsi. ![]()
Sežeň si nějaké střihově zajímavé extravagantní šaty. Nebo se netradičně „vyšperkuj“. Nebo jdi třeba v sárí. Nebo já nevím co. V kombinaci třpytivé minišaty+kozačky bys působila spíš jako obchoďačka na firemní párty…
@helbell píše:
Ahoj, za tyden jdu na ples mam vyhlidnute male černe s flitrama. Ne upne na telo ale temer. A problem jsou boty. Nemam lodicky a nechteji se mi moc kupovat. Nemam je kam pak unosit a taky mam do ceho vrazet penize i tak. Mohu si tedy vzit na ples kozacky sede nove, bez aplikace nenapadne. Ples je to skolni a my tam mame kazdorocne slezinu absolventu umelecke skoly (velke procento bohemu). Mohu nebo to je mimo misu?
totálně buranský nápad. ![]()
@Aenne @Aenne Ne, nemůže si vzít kozačky. Dress code je na ples daný a žádná lidová tvořivost v téhle podobě tam nemá co dělat. Pak se nemůže nikdo divit tomu, že třeba na maturitním plese byl pán v džínách a svetru. Toho bych nepustila ani dovnitř.
Kozačky rozhodně ne, k čemukoliv a ať jsou jakékoliv. Pokud je to opravdu „ples“, tak by vás tam v nich ani nepustili. Na vesnickou tancovačku možná ano, ale i tak tam nepatří.
Stejně nejsou společenská obuv ani baleríny, flitrové tenisky na klínku a podobně. Nechápu, kde se berou nápady v tomhle chodit. Vždyt v ničem z toho se hlavně ani nedá tancovat? Stát celý večer na špičkách bez opory paty, to si neumím ani představit.
Což mně přivádí k časté myšlence: „jenže neumím tancovat“, „jenže neumím chodit na podpatcích“, „jenže nemám žádnou sukni“ a podobně. Na což je ale jedinná odpověď: „Tak nechoď(te) na plesy“.
Já osobně, pokud bych nebyla moc plesací, tak bych si raději pořídila jednoduché černé čaty- bez aplikací pořídila bych si pěkný šperk na krk, a jednoduché jednobarevné lodičky. pěkné psaníčko..
Nevěřím, že bych je nikde, nikdy nevyužila, lodičky.. Přece jsou různé příležitosti- oslavy, nebo třeba bohužel pohřby atd..
Kozačky ne.. to by si polovina sálu myslela, že si se zapoměla přezout
nidky jsem fakt nezahlédla nikoho v kozačkách.. ani na vesnických tancovačkách.. ještě třeba kdyby někdo měl třeba šaty pletené na nějaký neformální ples, ale krátké šaty, se třpytkama nebo s čím a kozačky působí bblě. ![]()
@helbell píše:
Ahoj, za tyden jdu na ples mam vyhlidnute male černe s flitrama. Ne upne na telo ale temer. A problem jsou boty. Nemam lodicky a nechteji se mi moc kupovat. Nemam je kam pak unosit a taky mam do ceho vrazet penize i tak. Mohu si tedy vzit na ples kozacky sede nove, bez aplikace nenapadne. Ples je to skolni a my tam mame kazdorocne slezinu absolventu umelecke skoly (velke procento bohemu). Mohu nebo to je mimo misu?
Kup si klasicky cerny kozeny lodicky, a mas nadosmrti vystarano.. ![]()
Mam jedny, postestilo se mi ve vyprodeji. Taky skoro nikam nechodim, ale je to zaklad satniku. Sem tam jsou potreba, jeden rok vubec, dalsi trikrat…
mam je tak 7let, furt jsou jako novy… ![]()