Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky, nemám zatím úplně zkušenost a tak se chci zeptat zkušenějších, kde koupit boty pro dítě 19 měsíců? Začalo chodit teprve nedávno. Potřebuji zimní a backory na doma. Cena nerozhoduje. Nejlépe Praha okolo Zličína, mám tam zítra cestu tím směrem. Děkuji
Na Lužinách je speciálka s dětskýma botama. A přímo v Metropoli prodává Geox a Ecco.
Jinak Deichman, ale ten už bude mít tu kvalitnější řadu asi pryč. V pidičíslech měli pořád ještě slušnější boty i ve výprodeji ve Sportissimu.
Na bačkůrky bych se zatím vybodla a koupila na doma ponožky s protiskluzem.
@Icestar píše:
@Šťastná.máma.4 Kašpárek, vedle Ikei
Tam jsem na syna schanela obleceni, protože má 110 v 19cti měsících a nemají, takže pochybuji, ze boty velikosti 29 mít budou. Ale děkuji za snahu.
@kotyk píše:
Na Lužinách je speciálka s dětskýma botama. A přímo v Metropoli prodává Geox a Ecco.Jinak Deichman, ale ten už bude mít tu kvalitnější řadu asi pryč. V pidičíslech měli pořád ještě slušnější boty i ve výprodeji ve Sportissimu.
Na bačkůrky bych se zatím vybodla a koupila na doma ponožky s protiskluzem.
Máme všude dlažbu a být vytapenou, nestačí to a je to o nastydnuti. Je pidicislo 29? ![]()
@Fjodorka to se mi líbí! Ještě aby měli naše velikosti a budu spokojena
Díky!
@Šťastná.máma.4 Ne,to už je tlapa
Naše čtyřleťačka má 27 a už byl problém to ve výprodejích sehnat. Bylo to tam tak do 23.
@Šťastná.máma.4 Syn má 18 měsíců, botu s rezervou 23 a měla jsem z čeho vybírat, zimní i domácí ![]()
29 ve 20m jo, to je hustý
na doma bych fakt pevnou botu nekupovala. když nestačí normální ponožky s protiskluzem, tak bych vzaa takový ty ponožkobažkůrky, kdysi jsme kupovala v CA, mají i v Pepcu, určitě i jinde, měkká kůže jakoby na podrážce, a zbytek ponožka. a na ven záleží na tom, jestli chceš barefoot, nebo „normální“
@Icestar píše:
@Šťastná.máma.4 Syn má 18 měsíců, botu s rezervou 23 a měla jsem z čeho vybírat, zimní i domácí
Jenže 23 a 29 je rozdíl
a kolik má velikost obleceni? My máme proste obra… ![]()
My prvni botky pred tydnem kupovali: http://www.detskaobuvbalabenka.cz/