Kozí kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dlouho jsem hledala nejake informace, ale bohuzel krome teto diskuze jsem nic neobjevila, tak jsem se rozhodla kozi kasi koupit a vyzkouset. S kasima tepr zaciname a toto byla nase prvni. Synkovi kase strasne moc chutna a sni ji behem 2 minut. Za me - doporucuji, ipres vyssi cenu, ale stoji to za to!
- Citovat
- Upravit
Zkusila jsem včera prvně Kozí kaši s příchutí broskev a dýně. Malá mi nejí žádné kaše, i po nich nadavuje. Tahle je zřejmě jediná, kterou bude jíst, dost jí chutnala. Já sama nejím kozího nic, nevoní mi to, takže jsem i na ten pach citlivá, ale tahle kaše voní příjemně, kozy z ní cítit nejsou. Je teda dražší, stála asi 125,– ale zřejmě jí budem používat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme koupili kozí kaši a malý 7měs. je miluje. musím mu jí dělat větší množství než ostatních kaší. chutná mu tak že mu ani nestačím dávat. a zase tak jak některé maminky píší že smrdí, tak to tak není. po fialkách vonět nebude-když je to kozí kaše
měli jsme rýžovou a boruvkovou. víc nám chutná borůvková. jsou dažší, ale střídáme je s kaší od Hipp. ![]()
- Citovat
- Upravit
Doporučuji kozý kaše je opravdu dobrá, já poprvé dala klasiku mléčnou rýžovou od ukončeného 4 měsíce od hani myslim…a dítko se mě tak pozvracelo že už jsem dále kaši nedávala. S kozý bez problému, nemá sní žádný problém je lépe stravitelná a hipoalergení, kaši kupujeme a nadále budeme. Já kaši obědnávám v lékárně u DR.Max za 108Kč což jde zatím jsme dávaly jen tu rýžovou od ukončeného 4.měsíce, ale budeme obědnávat s příchutí, jinak kozynou opravdu cítit není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já malýmu taky koupila kozí kašičku a mooc mu chutná, těší se že jí večer dostane:-) dělám mu menší dávku a řidší a kiombinuju ještě s večerním kojení a malej po ní spinká jak zařezanej:-) kupovala jsem jí na netu za 90kč:-)všechny příchutě. vřele doporučuji
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chtela bych se zeptat zda jsou tyto kase bez pridaneho cukru? predem moc dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna ji mame k veceri
a ctu krabici tam i zpet a nikde zadna zminka o cukru. takze asi bez pridani cukru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvaDuf píše:
Zrovna ji mame k veceria ctu krabici tam i zpet a nikde zadna zminka o cukru. takze asi bez pridani cukru
A co maltodextrin? Je tam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kozí kašičky - super papání
Zdravím,
kdo se bojí zápachu z kozího mléka nemusí mít obavu. Mě osobně to voní jako kdysi býval Sunar. Začala jsem úpně první kaši pro malinkou právě kozí rýžovou. Malá má tužší stoličku a tato kozí kašička ji krásně pomáhá se vyprázdnit, ty ostatní obyč. více staví. Vyzkoušeli jsme již i jablko dýně a borůvka. Všechny miluje. Je fakt, že jsou dražší, ale jsou moc dobré a zdravé. Pro děti nejsou tak alergzující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji na feedo.cz kupuju. Náš malej má nejradši vícezrnnou s borůvkami. A mně ta kaše teda vůbec nesmrdí..
A jo, na feedo je mají často v akci, zrovna objednávám ![]()
- Citovat
- Upravit
Maltodextrin tam je. Je špatnej? My jsme koupili rýžovou kozí kaši od uk. 4. měsíce a malýmu moc chutnala. Jen zatím neumí moc lžičkou, ale snažil se, šikula. Obrovská výhoda je, že mi po ní vůbec neblinká, což po mlíku (jakýmkoliv) jdou kvanta ven. Navíc teď objevil přetáčení na bříško takže to blinká tuplem. Zahušťujeme občas Nutritonem, ale to ho zase staví takže si nevyberem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja koupila synovi kozi broskvovou a teda nesmrdi kozinou, ale mne smrdi umelotinou. Synevi nechutna vubec. Snedl jednu lzicku a uz to nechtel. Teda ani mne to nechutna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no tak kozí kaši jsem koupila včera, na to že jájím veškerý kozí výrobky, tak toto musi od včerejška připravovat přítel protože mě se okamžitě obrátil žalůdek, malému kaše moc chutna, ale asi bude po mě protože se moc netvářil na tu vůni (nebo se mi to jen dzálo), samozřejmě pro zdravý syna budu kupovat kaši dál, ale nikdy ju připravovat nebudu, natož ochutnávat fuuuj…