Kozí kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
24.2.15 19:22
@kar-maa píše:
Ja koupila synovi kozi broskvovou a teda nesmrdi kozinou, ale mne smrdi umelotinou. Synevi nechutna vubec. Snedl jednu lzicku a uz to nechtel. Teda ani mne to nechutna.

Njn, tak každý dítě je jiný a má jiný chutě, že jo :-) To synovi to jelo, ale bylo to jeho druhý jídlo lžičkou, tak se zatím učí jak to narolovat až do krčku :-) Takže jsem půlku dávky snědla já a docela mi to chutnalo. Je to obyčejná bez příchuti a trošku tam ta koza cítit je, ale já mám kozí výrobky ráda, takže mě to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.11.18 11:00

Za nás teda :palec: :palec: :palec: Malá 10 měs. má ráda úplně všechny. Já teda kozinu moc nemusím,ale třeba tu broskvovou bych snědla i já a s chutí :lol: :lol: :lol: Krásně mi drží konzistenci, což byl bohužel u některých jiných kaší problém. Líbí se mi, že jsou z kozího mléka, které je pro děti (i dospělé) výborné, neobsahují palmáč, dobře se tráví,takže malou nebolí bříško a je to český produkt. A to že některým maminkám nechutná..... mě ne teda obrací žaludek i z kupovaných příkrmů ze skleniček a malé chutnají :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí