Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mamči, já snad vyrostu
(tedy, ne že bych to nepotřebovala
). Konečně jsem sehnala skvělý kozačky, je v nich teplo, pohodlné, pěkně vypadají, cena děsná, ale co bych nedala za kozačky, které natáhnu přes lýtka ![]()
Ale!!! Včera jsem vyrazila jako krásná frajerka v šatičkách
. Holky, ty boty přes silonky tak strašně koušou
. Když jsem je měla na holé noze, tak to neštípalo, ale těžko můžu v mrazu jít ven bez silonek. Jsem z toho lehce zoufalá, boty jsou to fakt krásný a dost těžko je můžu reklamovat kvůli tomu, že štípou
. Dá se s tím pitomým kožíškem něco dělat? Tedy kromě vypálení, jsou to fakt kvalitní kožené botky ![]()
@tterka Vzala bych si přes silonky vhodně vysoké ponožky/podkolenky, přes ty už by to kousat nemělo.
@j.a.n.i1 píše:
@tterka Vzala bych si přes silonky vhodně vysoké ponožky/podkolenky, přes ty už by to kousat nemělo.
No jasně, ponožky do kozaček, to musí být i příjemnější ne? Já bych teda v silonkách v zimě jít nemohla, bych hned umrzla:-)
@hofka Já neměla ani celé punčochy, jen samodržící. Ale šaty po kolena a kozačky vysoké, fakt mi bylo teplo. Jen to štípání bylo děsný
. Tak už jsem o něco chytřejší ![]()
Koupila bych si silnejsi puncochy, silonky v zime nevim no, uz se moc nenosej.
Nekoušou spíš ty silonky? Zkusila bych nějaké lepší, silnější punčochy z jiného materiálu a uvidíš.
@Eemii
Nejsou to klasické silonky, jsou takové silnější, bohužel jsem vyhodila obal. Ale takový ten lesklý materiál, tak možná to je tím. Ale normálně mě nekoušou, tak možná v kombinaci s tím kožíškem ![]()
@Zazu
Ty silonky jako takové nekoušou, ale zkusím něco jiného, a uvidíme. Snad to bude všechno OK ![]()
Ahoj holky, moc rada nosim sukne ale strasne me stipou silonky, nevite co pomuze od toho stipani? dekuju ![]()