Kožíšek v kozáčkách štípe :-(

5532
5.2.15 10:34

Kožíšek v kozáčkách štípe :-(

Mamči, já snad vyrostu :zed: (tedy, ne že bych to nepotřebovala :mrgreen: :lol: ). Konečně jsem sehnala skvělý kozačky, je v nich teplo, pohodlné, pěkně vypadají, cena děsná, ale co bych nedala za kozačky, které natáhnu přes lýtka :mrgreen:
Ale!!! Včera jsem vyrazila jako krásná frajerka v šatičkách :zed:. Holky, ty boty přes silonky tak strašně koušou :,( :,( :,(. Když jsem je měla na holé noze, tak to neštípalo, ale těžko můžu v mrazu jít ven bez silonek. Jsem z toho lehce zoufalá, boty jsou to fakt krásný a dost těžko je můžu reklamovat kvůli tomu, že štípou :lol: :think:. Dá se s tím pitomým kožíškem něco dělat? Tedy kromě vypálení, jsou to fakt kvalitní kožené botky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101595
5.2.15 10:37

@tterka Vzala bych si přes silonky vhodně vysoké ponožky/podkolenky, přes ty už by to kousat nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.2.15 10:41
@j.a.n.i1 píše:
@tterka Vzala bych si přes silonky vhodně vysoké ponožky/podkolenky, přes ty už by to kousat nemělo.
:D :D :D Vidíš, tak to mě vůbec nenapadlo :lol: :oops: :lol:. Vyzkouším :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.2.15 10:59

No jasně, ponožky do kozaček, to musí být i příjemnější ne? Já bych teda v silonkách v zimě jít nemohla, bych hned umrzla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.2.15 11:06

@hofka Já neměla ani celé punčochy, jen samodržící. Ale šaty po kolena a kozačky vysoké, fakt mi bylo teplo. Jen to štípání bylo děsný :mrgreen:. Tak už jsem o něco chytřejší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
5.2.15 11:54

Koupila bych si silnejsi puncochy, silonky v zime nevim no, uz se moc nenosej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
5.2.15 12:38

Nekoušou spíš ty silonky? Zkusila bych nějaké lepší, silnější punčochy z jiného materiálu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.2.15 13:18

@Eemii
Nejsou to klasické silonky, jsou takové silnější, bohužel jsem vyhodila obal. Ale takový ten lesklý materiál, tak možná to je tím. Ale normálně mě nekoušou, tak možná v kombinaci s tím kožíškem :think:

@Zazu
Ty silonky jako takové nekoušou, ale zkusím něco jiného, a uvidíme. Snad to bude všechno OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.15 14:19

A co nějaké pěkné, bavlněné punčochy? V zimě je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.16 21:10

Silonky stipou

Ahoj holky, moc rada nosim sukne ale strasne me stipou silonky, nevite co pomuze od toho stipani? dekuju :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová