Je to Kary?

Alisa25
3.2.15 20:21

Je to Kary?

Ahoj včera to byly 3 týdny co mi zahynul nejoblíbenější kocourek Kary. Docela nepochopitelně nacházím všude černé kočičí chloupky a jeho oblíbené granulky. Za ty tři týdny už jsem uklízela a vysávala mockrát. Večer jako bych ho viděla sedět na okně. Asi jsem hloupá a tohle je jen moje fantazie, neumím si to vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
3.2.15 20:35

Řeknu ti to takhle - věř tomu a myslím, že ti to pomůže stesk překonat. Já to aspoň takhle mám. Když mi umřel táta, kolikrát jsem tu doma seděla sama a myslela jsem na něj a najednou jsem měla pocit, jako bych periferně zahlédla nějaký letmý pohyb. Nebo jsem něco zaslechla… a přisuzovala jsem to tomu, že je se mnou a v tu chvíli se mi moc ulevilo a na okamžik jsem prostě v srdci věděla, že nejsem sama. Nejsem nijak nábožensky založená, ale prostě tohle mi pomáhalo překlenout to období a myslím si, že mezi nebem a zemí něco nepopsatelného neuchopitelného existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.2.15 20:53

Kdyz mi umrel kocour, asi tak dva tydny potom jsem ho jeste vidala a slychala. Nevim, jestli to nebyl spis klam, ze jsem proste byla zvykla…nebo jestli se fakt chodil presvedcovat, jak to bez nej zvladame, on byl takovy kontrolor :) kazdopadne verim, ze neco byt muze, nejen u lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.2.15 21:21

Jak manzel rika, az nam umrou kocky, budou mit pekne plechove rakvicky.. ale nevim, jestli popelari nebudou nadavat.. :D

Myslim, ze pokud je zviratko milovane a ma sveho cloveka rado, vraci se a je tam, kde mu je dobre, treba i bez hmotneho tela. Je hezke v neco takoveho verit a uklidnujici. Kdyz mi jako decku umrela milovana kocka, take jsem ji vsude videla a v noci se budila s tim, ze mi zase zabrala polstar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová