Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řeknu ti to takhle - věř tomu a myslím, že ti to pomůže stesk překonat. Já to aspoň takhle mám. Když mi umřel táta, kolikrát jsem tu doma seděla sama a myslela jsem na něj a najednou jsem měla pocit, jako bych periferně zahlédla nějaký letmý pohyb. Nebo jsem něco zaslechla… a přisuzovala jsem to tomu, že je se mnou a v tu chvíli se mi moc ulevilo a na okamžik jsem prostě v srdci věděla, že nejsem sama. Nejsem nijak nábožensky založená, ale prostě tohle mi pomáhalo překlenout to období a myslím si, že mezi nebem a zemí něco nepopsatelného neuchopitelného existuje.
Kdyz mi umrel kocour, asi tak dva tydny potom jsem ho jeste vidala a slychala. Nevim, jestli to nebyl spis klam, ze jsem proste byla zvykla…nebo jestli se fakt chodil presvedcovat, jak to bez nej zvladame, on byl takovy kontrolor
kazdopadne verim, ze neco byt muze, nejen u lidi
Jak manzel rika, az nam umrou kocky, budou mit pekne plechove rakvicky.. ale nevim, jestli popelari nebudou nadavat.. ![]()
Myslim, ze pokud je zviratko milovane a ma sveho cloveka rado, vraci se a je tam, kde mu je dobre, treba i bez hmotneho tela. Je hezke v neco takoveho verit a uklidnujici. Kdyz mi jako decku umrela milovana kocka, take jsem ji vsude videla a v noci se budila s tim, ze mi zase zabrala polstar.
Ahoj včera to byly 3 týdny co mi zahynul nejoblíbenější kocourek Kary. Docela nepochopitelně nacházím všude černé kočičí chloupky a jeho oblíbené granulky. Za ty tři týdny už jsem uklízela a vysávala mockrát. Večer jako bych ho viděla sedět na okně. Asi jsem hloupá a tohle je jen moje fantazie, neumím si to vysvětlit.