Ruka před pusou

Rose-k
4.2.15 09:19

Ruka před pusou

Ahoj,
musím si ulevit… :D
Taky vás štve když si nikdo neumí držet ruku před pusou a nejen v tomhle chřipkovým šílenství..???
Mě to vytáčí jak všichni chrchlaj na celý kolo bez ruky, ač se to učí aj děti ve školce jako základ. Já pracuji v obchodě a tam to je vůbec mazec.
Ale mám těžce nemocnou mamku a tu ohrožuje jakákoliv infekce natož tohle chřipkový svinstvo co sviští ted všude kolem..Nedávno už jednu prodělala a bylo to fakt ošklivý myslely jsme, že je to konec :(. Fakt se bojím, že zase něco dotáhnu. Sice se cpu ovocem, vitamínama, ale…když vidím ty lidi tak se mi vaří krev :cert: Navíc mamka musí dojíždět 3×týdně do nemocnice a tam ty sestry nachřápaný jak blázen nějakou roušku prý taky moc neřeší, na takovým pracovišti to teda tuplem nechápu :nevim: :twisted:
Ufff…tak jsem si ulevila.. :) Ale snad není tak těžký si dát tlapu před pusu ne?? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
4.2.15 09:22

No tak si da ruku predpusu, poprska ji a nasledne nekam sahne a stejne se infekce siri :nevim:
Kdyz uz, tak v te ruce kapesnik a idealne at nemocni sedi doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.2.15 09:22

No nejlepší když si dá tu ruku před pusu, pak Ti jí podá..Nebo tou rukou nabere rohlíky..
Ale je fakt, tohle mě taky štve. Děti ve škole to zažitý nemají, kašlou s otevřenou pusou volně do prostoru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.2.15 09:24

:pankac: jo a neumi zdravit, dekovat, parkovat a ridit :D toho si vsimam posledni dobou ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.2.15 09:25

@Rose-k jé tak tohle je moje téma :-) Jsem na to naprosto alergická, taky mám špatnou imunitu a ještě jsem teď těhotná a když za mnou někdo ve frontě na poště chrchle, aniž by se odvrátil, nebo si zakryl ústa a pak si ještě pčikne přes celou místnost, mám chut ho nějak fyzicky vytrestat.
Navíc v prvních týdnech těhotenství jsem chytla hodně ošklivou chřipku, a to jen kvůli ignoraci okolí, nakazil mě šéf, kterej mě nutil sedět s ním půl hodiny u stolu, přestože byl nemocný a věděl to a já mu dokonce říkala, že se mi to nelíbí, věděl, že jsem těhotná a jak jsem na tom s imunitou. Ale práce je přednější, že jo. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
4.2.15 09:25
@Bibi239 píše:
No tak si da ruku predpusu, poprska ji a nasledne nekam sahne a stejne se infekce siri :nevim:
Kdyz uz, tak v te ruce kapesnik a idealne at nemocni sedi doma…

Buďto papírový kapesník a hned vyhodit nebo jsem někde slyšela, že je lepší si dát před pusu ohnutou paži a kašlat vlastně do lokte. Tím pak na nic nesaháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.15 09:26

@Rose-k mi spíš štve, že lidi nenapadne, když jsem v mdh s dítětem, se prostě otočit nebo tak něco. Včera si nade mne stoupla ženská a chrchlala přímo na nás. Fakt jí to nenapadlo, nic. tak jsem si radši stoupla a šla jinam.. Ale jako co se dá dělat, lidi jsou prostě prasátka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.2.15 09:27

Doma ať na sebe klidně bacili hážou, když se jim to líbí, ale na veřejnosti? :zed:
Já mám v práci kolegyni, která nechutně posmrkuje…při jídle, vyřizování telefonátu, kontaktu se zákazníkem…Často mám chuť po ní skočit :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442

Mě štve, že tihle lidi v evidentně špatným stavu nesedí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Říká před pusou nic neřeší, pak tou poprskanou rukou stejně na všechno saháš.
Proč tu roušku nenosí maminka, případně tý v její přítomnosti?

• Citovat
  • Upravit
12550
4.2.15 09:29
@lucyb píše:
Mě štve, že tihle lidi v evidentně špatným stavu nesedí doma.

Jojo, já je v práci ani nepouštěla přes práh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.2.15 09:30
@lucyb píše:
Mě štve, že tihle lidi v evidentně špatným stavu nesedí doma.

Ono jim kolikrát nic jiného než jít do práce nezbývá, pokud se nechtějí jít pást.

• Citovat
  • Upravit
3743
4.2.15 09:30
@ivašot. píše:
Buďto papírový kapesník a hned vyhodit nebo jsem někde slyšela, že je lepší si dát před pusu ohnutou paži a kašlat vlastně do lokte. Tím pak na nic nesaháš.

Ano, osobně kašlu do „lokte“ a rukávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
4.2.15 09:31
@lucenka píše:
Ono jim kolikrát nic jiného než jít do práce nezbývá, pokud se nechtějí jít pást.

A pak to odskáčeme my, se špatnou imunitou. Oni by se vyleželi během týdne, nás to skolí na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.2.15 09:31
@majki.r píše:
A pak to odskáčeme my, se špatnou imunitou. Oni by se vyleželi během týdne, nás to skolí na měsíc.

Tak můžete nosit roušku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová