Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak si da ruku predpusu, poprska ji a nasledne nekam sahne a stejne se infekce siri ![]()
Kdyz uz, tak v te ruce kapesnik a idealne at nemocni sedi doma…
No nejlepší když si dá tu ruku před pusu, pak Ti jí podá..Nebo tou rukou nabere rohlíky..
Ale je fakt, tohle mě taky štve. Děti ve škole to zažitý nemají, kašlou s otevřenou pusou volně do prostoru ![]()
jo a neumi zdravit, dekovat, parkovat a ridit
toho si vsimam posledni dobou ja ![]()
@Rose-k jé tak tohle je moje téma
Jsem na to naprosto alergická, taky mám špatnou imunitu a ještě jsem teď těhotná a když za mnou někdo ve frontě na poště chrchle, aniž by se odvrátil, nebo si zakryl ústa a pak si ještě pčikne přes celou místnost, mám chut ho nějak fyzicky vytrestat.
Navíc v prvních týdnech těhotenství jsem chytla hodně ošklivou chřipku, a to jen kvůli ignoraci okolí, nakazil mě šéf, kterej mě nutil sedět s ním půl hodiny u stolu, přestože byl nemocný a věděl to a já mu dokonce říkala, že se mi to nelíbí, věděl, že jsem těhotná a jak jsem na tom s imunitou. Ale práce je přednější, že jo. ![]()
@Bibi239 píše:
No tak si da ruku predpusu, poprska ji a nasledne nekam sahne a stejne se infekce siri
Kdyz uz, tak v te ruce kapesnik a idealne at nemocni sedi doma…
Buďto papírový kapesník a hned vyhodit nebo jsem někde slyšela, že je lepší si dát před pusu ohnutou paži a kašlat vlastně do lokte. Tím pak na nic nesaháš.
@Rose-k mi spíš štve, že lidi nenapadne, když jsem v mdh s dítětem, se prostě otočit nebo tak něco. Včera si nade mne stoupla ženská a chrchlala přímo na nás. Fakt jí to nenapadlo, nic. tak jsem si radši stoupla a šla jinam.. Ale jako co se dá dělat, lidi jsou prostě prasátka. ![]()
Doma ať na sebe klidně bacili hážou, když se jim to líbí, ale na veřejnosti? ![]()
Já mám v práci kolegyni, která nechutně posmrkuje…při jídle, vyřizování telefonátu, kontaktu se zákazníkem…Často mám chuť po ní skočit ![]()
Mě štve, že tihle lidi v evidentně špatným stavu nesedí doma.
Říká před pusou nic neřeší, pak tou poprskanou rukou stejně na všechno saháš.
Proč tu roušku nenosí maminka, případně tý v její přítomnosti?
@lucyb píše:
Jojo, já je v práci ani nepouštěla přes práh.
@lucyb píše:
Ono jim kolikrát nic jiného než jít do práce nezbývá, pokud se nechtějí jít pást.
@ivašot. píše:
Buďto papírový kapesník a hned vyhodit nebo jsem někde slyšela, že je lepší si dát před pusu ohnutou paži a kašlat vlastně do lokte. Tím pak na nic nesaháš.
Ano, osobně kašlu do „lokte“ a rukávu.
@lucenka píše:
Ono jim kolikrát nic jiného než jít do práce nezbývá, pokud se nechtějí jít pást.
A pak to odskáčeme my, se špatnou imunitou. Oni by se vyleželi během týdne, nás to skolí na měsíc.
@majki.r píše:
A pak to odskáčeme my, se špatnou imunitou. Oni by se vyleželi během týdne, nás to skolí na měsíc.
Tak můžete nosit roušku
Ahoj,
. Fakt se bojím, že zase něco dotáhnu. Sice se cpu ovocem, vitamínama, ale…když vidím ty lidi tak se mi vaří krev
Navíc mamka musí dojíždět 3×týdně do nemocnice a tam ty sestry nachřápaný jak blázen nějakou roušku prý taky moc neřeší, na takovým pracovišti to teda tuplem nechápu

Ale snad není tak těžký si dát tlapu před pusu ne?? 
musím si ulevit…
Taky vás štve když si nikdo neumí držet ruku před pusou a nejen v tomhle chřipkovým šílenství..???
Mě to vytáčí jak všichni chrchlaj na celý kolo bez ruky, ač se to učí aj děti ve školce jako základ. Já pracuji v obchodě a tam to je vůbec mazec.
Ale mám těžce nemocnou mamku a tu ohrožuje jakákoliv infekce natož tohle chřipkový svinstvo co sviští ted všude kolem..Nedávno už jednu prodělala a bylo to fakt ošklivý myslely jsme, že je to konec
Ufff…tak jsem si ulevila..