Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Tak můžete nosit roušku
To je bezvadný. Tak já mám nosit roušku celý život, jen proto, že evidentně nemocní lidi kvůli penězům nezůstanou pár dní doma, jo?
@majki.r píše:
To je bezvadný. Tak já mám nosit roušku celý život, jen proto, dentně nemocní lidi kvůli penězům nezůstanou pár dní doma, jo?
Ja chapu obe strany. Dobry pocit, ze jsem nikoho nenakazil, nikomu ucty nezaplati. Blizsi kosile nez kabat.
@majki.r píše:
A pak to odskáčeme my, se špatnou imunitou. Oni by se vyleželi během týdne, nás to skolí na měsíc.
Přesně tak, navíc jsme měla v práci kolegyni, která byla těžce na pěst. Chrchlala vesele všude dokola a když už jsem jí říkala jestli by si nemohla dát aspon ruku před pusu. Tak prý neeee jen at si to užijou aj ostatní
A ještě hodila takový ten úsměv za který byste po ní nejradši skočily
Navíc ona pak většinou pak si hodila marod když to pěkně rozchrlala..
Zila jsem v UK, kde bylo neslusne kaslat s rukou pred pusou- pak podate nekomu ruku, sahnete na kliku apod,… takze ti inteligentnejsi pouzivali kapesnik, ci kaslali „do lokte“, ti blbi a ignoranti do prostoru- takze je to vsude stejne… lidi nadavaji na druhe, ale sami se nechovaji jak by meli, achjo… taky mam pocit, ze je to cim dal horsi-asi starnu
snazim se kaslat do lokte, kapesnik vzdy vytahnout nestacim…
@Rose-k to je síla. Mě štve, že to lidi prostě neřeší…jsem těžký alergik, nesmím spoustu léků, co ostatním uleví, stejně tak nesmím nic s vyšším obsahem céčka, ani med, zázvor a jiné potraviny, co se berou pro podporu organismu v nemoci. Fakt mě pak nedzvedne, když někdo chodí do práce s tím, že se nadopuje coldrexem a chrchle všude kolem s tím, že je to prostě normální a jestli někoho nakazí nebo ne, neřeší.
@majki.r píše:
To je bezvadný. Tak já mám nosit roušku celý život, jen proto, že evidentně nemocní lidi kvůli penězům nezůstanou pár dní doma, jo?
Z dobrého pocitu, že někoho nenakazím si jídlo, školku nekoupím.
@lucenka píše:
Z dobrého pocitu, že někoho nenakazím si jídlo, školku nekoupím.
A to tě ty tři dny, nebo jak dlouho je člověk nejvíc infekční, tolik ožebračí?
@majki.r píše:
3 dny být doba zadarmo si může dovolit málokdo, aby to nenarušilo rodinný rozpočet.
@Ondrášovka.N píše:jo a neumi zdravit, dekovat, parkovat a ridit
toho si vsimam posledni dobou ja
ano, souhlasím
je to stále veselejší.
@majki.r píše:
Hele je to blbý, ale první 3 dny nemocenský jsi doma zadarmo. Možná se budeš divit, ale nemocenská z výplaty sežere docela dost a co pak má třeba dělat máma samoživitelka?
Mě taky vadí lidi, kteří si nedávaj ruku před pusu. Mladýho kvůli tomu péruju pořád.
@Rose-k ˇ
lidé se neumí chovat, chybí jim základní pravidla slušného chování. Ve škole se to nenaučí, rodina-tam kde není základ, není co předávat.
Sestra by neměla být nachlazená, musí použít roušku. Pokud se Ti to nelíbí, požádej jí, ať si jí bere, když jde ošetřovat maminku.
Nyní jsou návštěvy v nem. zakázané ![]()
@Mikina
Já se na to oddělení nedostanu jelikož naštěstí nejsem pacient a sestry prý na roušky prdí a vesele tam chrmlou. A nevím jestli mamka se jim bojí něco říct a oni aj prý i ostatní pacienti nepoužívají ruku. Já tohle fakt nechápu do malý to cpu pořád, že se kýchá do ruky nebo kapesníku-ten většinou nestačí vytáhnout takže do ruky, ale dospěláci holt na to dlabou..
souhlasím, být doma 3 dny zadarmo je likvidační, téměř pro každého. Neschopenka sama o sobě je jen almužna. Ten, kdo tento nesmyslný výpočet vymyslel, tak žije v domnění, že všichni mám obrovské úspory.
Taky mě to vytáčí, ale já se teď štítím všeobecně všeho veřejného, takže v MHD si beru vždycky moje,,emhádéčkový´´ rukavice a na ty tyče sahám jen v nich. Když vidím, kdo všechno prská, utírá si nos a pak tam tou rukou sahá…
Ale co je pro mě nejhnusnější, tak když chlapi vytáhnou cosi z krku a pak to plivou. Sice se z toho člověk asi nenakazí, ale mám vždy co dělat, aby to ustál můj žaludek a mám chuť říct..Pane, jsme v 21. století..existují kapesníky!