Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim holky,
Chci se zeptat. Mate pro deti nejakou krabici vzpominek, kde treba davate prvni cepicku, prvni vypadly zoubek, naramek z nemocnice atd? ???????? Rada bych se nechala inspirovat, pokud to nekdo dela ![]()
Máme
vytvořila jsem od krabice od bot, polepila ji normálně ozdobným papírem, na vrch že čtvrtky vytvořila ručně malovaný nápis Dětství naší princezny. Má tam uložený obleček ve kterém jela z porodnice, přání co dostala k narozeninám, první botičky, náramek z porodnice, první fotku, první náušnice, postupně doplňujeme, k tomu jsme dostali knížku,,Mých prvních pět let", kterou pak vložíme do toho a dame ji to k 18, popř až ze mě jednou udělá babičku, tak k narození našich vnoučat
prijde mi to krásný, já tohle dostala taky a strašně mě to dojalo ![]()
Ano mám
mám tam otisk nožiček, cedulku z porodnice, přání ke křtu, křestní roucho, list z vítání občanků a tak
snažím se tam nedávat blbosti, aby to pak nebyla krabice haramburdi.
Taky mám pro obě dcerky - každé jsem napsala dopis, pak přání co dostaly od ostatních k narození, drobné dárečky, první botičky, svetříky co měly na vítání občánků, nějaké fotky apod. Výstřižek z novin, pásek z porodnice apod. lepím zvlášť do knihy, kterou v jejich 5ti letech přidám do krabice ![]()
Mám dost věciček, co chci do takové krabice dát. A materiál na její výrobu- krabice od bot, látka na polepení, stužku na mašli,… Ale nejsem schopná to dát dohromady. Tak snad se k tomu dokopu dřív, než bude malej plnoletej ![]()