Barví si muži řasy?

Anonymní
15.11.17 07:49

Barví si muži řasy?

Myslíte si, že barvení řas u mužů je normální? Nechávají si vaši muži barvit řasy v kosmetickém salonu? Můj švagr má řasy stříbrné jako miliardář Karel Janeček a proto si je nechává každých 14 dnů barvit v kosmetickém salonu. Nepopírám, že mu to sluší, ale není to trochu divné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
15.11.17 07:52

Je to padlé na hhlavu :roll: neznám nikoho kdo by si barvil řasy myslím si že je to spíš pro ženy než pro muže ale každého věc :) ale je to divné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
15.11.17 07:54

Taky mi to nepřijde moc chlapsky :roll: ale proti gustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.11.17 07:56

Divnější by bylo, kdyby používal řasenku…
Když má žena nějaký mindrák ze vzhledu, tak může podstoupit všechny procedury světa a všem to příjde normální, ale jak jde o muže, tak už je to divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.11.17 07:59
@Rive píše:
Divnější by bylo, kdyby používal řasenku…
Když má žena nějaký mindrák ze vzhledu, tak může podstoupit všechny procedury světa a všem to příjde normální, ale jak jde o muže, tak už je to divné…

To je pravda, my ženy můžeme s kosmetikou trávit hodiny u zrcadla a je to v pohodě, ale když o sebe chlap dbá, tak to je krutě odsouzen. Pokud má stříbrné řasy jako Karel Janeček, tak se mu nedivím, že si je barví, protože tomu Janečkovi by to teda taky prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.11.17 08:11

Janečka teda tak nepozoruju, jestli má stříbrné řasy, to by mi ani na opravu nepřišlo, spíš ten jeho přístup k ženám…
Jinak nepovažuju za nutné, aby o sebe chlap takto „dbal“. Stačí oholit a umýt, ostříhat nehty a vlasy - ne mašinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
15.11.17 08:12

Osobně, kdyby mi chlap přišel s tím, že si jde nechat obarvit řasy, asi bych si myslela, že se zbláznil. Hlavně on by to nikdy neudělal, připadal by si jako poloviční muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.11.17 08:15

Je to normální. Mam plno klientů co chodi i na barvu vousů. Hodně jich má plave vlasy a zrzave vousy. Když to neřekne nikdo to nepozná.

Jinak bych se koukala na chlapa co používá řasenku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 08:18
@prdelinka_p1 píše:
Je to normální. Mam plno klientů co chodi i na barvu vousů. Hodně jich má plave vlasy a zrzave vousy. Když to neřekne nikdo to nepozná.Jinak bych se koukala na chlapa co používá řasenku. :lol:

Rikam si, jestli to barveni vousu neni trochu zbytecne, kdyz to za chvili odroste. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.11.17 08:19
@MaminkaLucka píše:
Osobně, kdyby mi chlap přišel s tím, že si jde nechat obarvit řasy, asi bych si myslela, že se zbláznil. Hlavně on by to nikdy neudělal, připadal by si jako poloviční muž.

Není to trochu středověké myšlení? Pokud je chlap albín, tak barvení řas je skoro nutnost, jinak vypadá strašně. Pořád lepší falešný řasnatec s nabarvenýma řasama, než albín, u kterého pomalu nevidíte, kde má oči, protože všechno mu v obličeji barevně splývá. Nebo vám se některé líbí třeba Sobotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
15.11.17 08:23

Nevidím na tom nic špatného, když se mu to líbí a sluší mu to, proč by o sebe nemohl dbát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37013
15.11.17 08:29

Fakt chlapský starosti… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ještě tak dobarvit šediny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
15.11.17 08:33
@Anonymní píše:
Myslíte si, že barvení řas u mužů je normální? Nechávají si vaši muži barvit řasy v kosmetickém salonu? Můj švagr má řasy stříbrné jako miliardář Karel Janeček a proto si je nechává každých 14 dnů barvit v kosmetickém salonu. Nepopírám, že mu to sluší, ale není to trochu divné?

pokud si je někteří muži barví, tak už nejsou muži :mrgreen: :lol: :lol: Přijde mi to padlý na hlavu, sorry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.11.17 08:33

@Emimin7 hodi to takovej nádech ze nejsou do zrz. Holky taky chodi na obocko a tam to odroste stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
15.11.17 08:34
@Russet píše:
Janečka teda tak nepozoruju, jestli má stříbrné řasy, to by mi ani na opravu nepřišlo, spíš ten jeho přístup k ženám…
Jinak nepovažuju za nutné, aby o sebe chlap takto „dbal“. Stačí oholit a umýt, ostříhat nehty a vlasy - ne mašinkou.

souhlas :palec: a ještě použít vůni, decentně tedy  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová