Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše:
Presne tak, doba se meni. Donutila jsem jednoho chlupace, aby si prostrihaval hrudnik, protoze jsem vzdycky po sexu na sobe mela chlupu tolik, ze bych si z toho mohla uplest angorsky svetr.
řasy si barví maximálně řasnatci, né? ![]()
@Arturie píše:
Tak treba herec Ludek Munzar si barvil rasy uz za totace, staci mrknout na nejaky detektivky.
Luděk Munzar si celý život barvil nejen řasy, ale i obočí. Stejně tak prezident Václav Havel. Nevidím v tom problém.
@Pavelkowa píše:
Luděk Munzar si celý život barvil nejen řasy, ale i obočí. Stejně tak prezident Václav Havel. Nevidím v tom problém.
Luděk Munzar si kromě obočí a řas barví i knír a sluší mu to. Bez viditelných řas, obočí je každý obličej nevýrazný. Nevidím na tom vůbec nic špatného, když si chlapi barví obočí nebo řasy, případně vousy.
Dneska je chlapů, co si barví řasy pořád víc a víc. Nikdo to sice nepřizná, ale kosmetické salony jsou dnes plné chlapů, co si barví řasy, případně i obočí. Jeo to takový fenomén, o kterém se prostě nemluví.
Teď se Luděk Sobota objevuje na fotkách s černým obočím, přitom měl celý život obočí velmi světlé. Nechápu, proč si někdo začne barvit obočí v 75 letech. Asi je to dneska fakt moderní, že si chlapi barví obočí a řasy.
@Detsa píše:
Přijde mi to divný, ale když se to někomu líbí. Sám to ale nedělam a nikoho takového ani neznám (nebo mi to nikdy neřekl)
Mně to nepřipadá divné, pokud si řasy barví chlap, který je má světlé. Pár jich takovách znám a jsou to normálně orientovaní muži.
@GabinkaCh píše:
Já bych nesnesla kdyby si chlap holil nohy
Cyklisti… ![]()
@Karmínie píše:
Mně to nepřipadá divné, pokud si řasy barví chlap, který je má světlé. Pár jich takovách znám a jsou to normálně orientovaní muži.
To je nějaký přečin mít světlé řasy? Neřekla bych, že normální chlap, který se živí rukama, by řešil barvu svých řas. Leda modelín.
Nevím, proč by si nemohl chlap nabarvit řasy. Když se dneska vyrábí přípravky na péči o vousy a chodí chlapi do barber salónů, aby měli pečlivě upravený vous, nevím, proč by nemohl mít obarvené řasy. Asi by se o tom nemusel rozkecávat hodiny, ale to ani žena. ![]()
Mě se to nelíbí, ale na mě nedejte. Mě se třeba nelíbí ani, aby měl fotbalista účes ala pawnee. ![]()
@BiohazardMichell píše:
Nevím, proč by si nemohl chlap nabarvit řasy. Když se dneska vyrábí přípravky na péči o vousy a chodí chlapi do barber salónů, aby měli pečlivě upravený vous, nevím, proč by nemohl mít obarvené řasy. Asi by se o tom nemusel rozkecávat hodiny, ale to ani žena.
V mé socialní bublině se chlapi holí nebo mají několikadenní strniště. Do bárbšopu by šli leda z hecu. Jestli vůbec.
@Russet V mojí sociální bublině taky nemám chlapy, pro které je barber shop normální věc, ale jen právě „pro buzíčky“. Je to zbytečný něco říkat, je to zbytečný…
![]()
@Detsa píše:
Neboť je to proti jakémusi nepsanemu spolecenskemu pravidlu. Přehnané pečující chlap o sebe je ihned oznacen šamponek, zzenstily či homosexuál. Přehnané namalována a výstřední žena je zase levná děvka, atd…Jinak receno: Ja jakožto muž nemám potřebu si barvit rasy, proč taky? Tedy ostatní kdo to dělají nejsou normální a jsou buzici. Vítej v CR. Předsudky jsou běžnou součástí naší kultury
Ano jsem v ČR a je zde zbytečné něco říkat. Pač následně mě ty „buzíčky“ strkají do baráku, jsem pro vyhlazení heterosexuálů atd… prostě fakt p*čoviny.