Barví si muži řasy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2998
24.11.17 09:57
@Arturie píše:
Presne tak, doba se meni. Donutila jsem jednoho chlupace, aby si prostrihaval hrudnik, protoze jsem vzdycky po sexu na sobe mela chlupu tolik, ze bych si z toho mohla uplest angorsky svetr.
:mrgreen: :mrgreen: úplně jsem si to představila.

řasy si barví maximálně řasnatci, né? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.11.17 17:25
@Arturie píše:
Tak treba herec Ludek Munzar si barvil rasy uz za totace, staci mrknout na nejaky detektivky.

Luděk Munzar si celý život barvil nejen řasy, ale i obočí. Stejně tak prezident Václav Havel. Nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.4.18 09:40
@Pavelkowa píše:
Luděk Munzar si celý život barvil nejen řasy, ale i obočí. Stejně tak prezident Václav Havel. Nevidím v tom problém.

Luděk Munzar si kromě obočí a řas barví i knír a sluší mu to. Bez viditelných řas, obočí je každý obličej nevýrazný. Nevidím na tom vůbec nic špatného, když si chlapi barví obočí nebo řasy, případně vousy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.4.18 10:38

chlapi si barví řasy často

Dneska je chlapů, co si barví řasy pořád víc a víc. Nikdo to sice nepřizná, ale kosmetické salony jsou dnes plné chlapů, co si barví řasy, případně i obočí. Jeo to takový fenomén, o kterém se prostě nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.6.18 16:42

Teď se Luděk Sobota objevuje na fotkách s černým obočím, přitom měl celý život obočí velmi světlé. Nechápu, proč si někdo začne barvit obočí v 75 letech. Asi je to dneska fakt moderní, že si chlapi barví obočí a řasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
8.6.18 17:46

Já bych nesnesla kdyby si chlap holil nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.8.19 17:11
@Detsa píše:
Přijde mi to divný, ale když se to někomu líbí. Sám to ale nedělam a nikoho takového ani neznám (nebo mi to nikdy neřekl :roll:)

Mně to nepřipadá divné, pokud si řasy barví chlap, který je má světlé. Pár jich takovách znám a jsou to normálně orientovaní muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
24.8.19 17:17

@Karmínie normální je být teplý? tak to pak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37579
24.8.19 23:20
@GabinkaCh píše:
Já bych nesnesla kdyby si chlap holil nohy

Cyklisti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.19 08:02
@Karmínie píše:
Mně to nepřipadá divné, pokud si řasy barví chlap, který je má světlé. Pár jich takovách znám a jsou to normálně orientovaní muži.

To je nějaký přečin mít světlé řasy? Neřekla bych, že normální chlap, který se živí rukama, by řešil barvu svých řas. Leda modelín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 09:12

Nevím, proč by si nemohl chlap nabarvit řasy. Když se dneska vyrábí přípravky na péči o vousy a chodí chlapi do barber salónů, aby měli pečlivě upravený vous, nevím, proč by nemohl mít obarvené řasy. Asi by se o tom nemusel rozkecávat hodiny, ale to ani žena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37579
25.8.19 10:58

Mě se to nelíbí, ale na mě nedejte. Mě se třeba nelíbí ani, aby měl fotbalista účes ala pawnee. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.19 11:57
@BiohazardMichell píše:
Nevím, proč by si nemohl chlap nabarvit řasy. Když se dneska vyrábí přípravky na péči o vousy a chodí chlapi do barber salónů, aby měli pečlivě upravený vous, nevím, proč by nemohl mít obarvené řasy. Asi by se o tom nemusel rozkecávat hodiny, ale to ani žena. :)

V mé socialní bublině se chlapi holí nebo mají několikadenní strniště. Do bárbšopu by šli leda z hecu. Jestli vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 14:50

@Russet V mojí sociální bublině taky nemám chlapy, pro které je barber shop normální věc, ale jen právě „pro buzíčky“. Je to zbytečný něco říkat, je to zbytečný… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 14:52
@Detsa píše:
Neboť je to proti jakémusi nepsanemu spolecenskemu pravidlu. Přehnané pečující chlap o sebe je ihned oznacen šamponek, zzenstily či homosexuál. Přehnané namalována a výstřední žena je zase levná děvka, atd…Jinak receno: Ja jakožto muž nemám potřebu si barvit rasy, proč taky? Tedy ostatní kdo to dělají nejsou normální a jsou buzici. Vítej v CR. Předsudky jsou běžnou součástí naší kultury :palec:

Ano jsem v ČR a je zde zbytečné něco říkat. Pač následně mě ty „buzíčky“ strkají do baráku, jsem pro vyhlazení heterosexuálů atd… prostě fakt p*čoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová