Jak u vás zvoní Ježíšek ?

6840
13.11.17 17:00

Jak u vás zvoní Ježíšek ?

Ahoj holky, Vánoce tu sice budou za měsíc a kousek, ale přesto by mě zajímalo, jak zvoníte zvonečkem pro děti, které věří na Ježíška. Hlavně tedy u těch větších dětí, které stále věří. Jako malá si pamatuji, že zvonil táta, šel vždy na wc, my čekali v kuchyni s mámou a on mezitím připravil dárky. Máte nějaké vychytávky, abyste těm dětem fakt zamotali hlavu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
13.11.17 17:06

My máme stažené zvonění na PC. Po večeři jdeme s dětma do pokojíčku zpívat koledy, manžel jde na „záchod“ - dá dárky pod stromeček a pustí zvoneček (je tam pár minut prodleva a pak zvoní), jde za námi. Ježíšek tedy zazvoní z obýváku když jsme všichni v pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
13.11.17 17:08

@vejilka zvonění mam v pc ale syn předloni měl podezření a loni mu to bylo jasné. Takže letos nejspíš on půjde na wc a z chodby zacinká, jen budu muset udržet malou v kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.11.17 17:08

Jdou si s tatínkem po večeři chvilku hrát, koukat z okna, vyhlížet Ježíška, umýt ruce - cokoli. Ja nataham dárky a zvonim ;) pikantní je to na chatě, kde jsou staré schody a dárky se musí skladovat nahoře, aby je děti nenašly. A ja pak v lodickach ovesena taškami a krabicemi kmitam sem a tam. Čekám jen, kdy si zlámu nohy a budu tam bídně ležet než se přijdou podívat, kde se ten Ježíšek courá. Pokaždé si říkám, ze se prezuju a každy rok si vzpomenu az nahoře a uz jsem lina jít dolu na prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.11.17 17:14

Když jsem byla dítě, tak jsme s mamkou a s bráchou museli jít vždy po večeři umýt nádobí a uklidit po večeři, během toho šel táta otevřít okno Ježíškovi a pomoct mu vyskládat dárky, aby Ježíšek věděl kam co komu dát. Vždy u toho dělal naschvál hrozný rámus s oknem a záclonou, my s bráchou ani nemukli a byli jsme nadšený, že je vedle Ježíšek a nese nám dárečky. Pak taťka zazvonil na zvoneček a my mohli vejít a začít rozbalovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
13.11.17 17:14

@Tichošlápek :mrgreen: :mrgreen: ta představa jak běháš po schodech s balíkama :mrgreen:

u nás se dárky dávají nějakou dobu před večeří, vždy tchýně vzala děti na hodinu ven, letos to nejde takže nejstarší už ví tak si malou vezme k sobě do pokojíčku a já natahám všechny dárky ke stromečku a zamknu pokoj že už se tam nesmí, hlavně nazapomenout zamknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6840
13.11.17 17:17

To zvonění v pc je dobrý nápad. Já mám ještě prcka je mu 2,5,takže letos to bude zkouška na příští rok. Já právě taky nevím, jak vyřešit ty dárky :lol:,žijeme v RD a dárky většinou schovávám na druhý konec baráku. Letos se to ještě dá, ale příští rok to bude zajímavé, hlavně se budu bát, aby mě malej třeba neviděl, nebo neslyšel jak běhám po baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
13.11.17 17:19

@vejilka mame appku do mobilu - klasicky zvuk zvonecku, nastavis cas kdy ma zazvonit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.11.17 17:19

My den předem zavěsíme zvoneček s háčkem v obýváku za gauč, kde není vidět. Na háček přivážeme provázek, ten protáhneme podél mísnosti za skříní a podedveřmi do dětského pokoje a konec provázku schováme pod koberec. O Štědrý večer se jdeme všichni schovat do pokoje, zhasneme a čekáme, já si sednu ke dveřím - jako že jsem nedočkavá a budu poslouchat. V nestřeženou chvilku vytáhnu provázek zpod koberce a zatahám, zvoneček zacinká :lol: 7 let a ještě na to nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.11.17 17:24

MOBILEM, samozřejmě :-)

manžel si těsně před hodí do mobilu zvonění, které zní jako zvonek… a nechá mobil v obýváku. Já ho prostě prozvoním a děti jsou naprosto nadšené a skáčou dva metry vysoko, protože máma i táta jsou s nimi v jedné místnosti, nikdo jiný tu v domě nebydlí a najednou v obýváku zvoní zvoneček!!! a samozřejmě, když tam přiběhneme, tak jsou tam dárky (natahané dopředu) a nikde žádný zvoneček!!

no jejda, už se na to těším, tohle bude fungovat docela dlouho, děti jsou ještě malinké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.11.17 17:28

Máme zvonění na mobilu..mobil v kapse a prozvoním ( stáhla jsem klasický zvoneček )..všichni jsme na balkoně a vyhlížíme Ježucha, a zvonek najednou zazvoní..

• Citovat
  • Upravit
25194
13.11.17 17:30

Mám stažené zvonění v telefonu (z ulozto tuším), dám si to na tu chvíli jako zvonění a manžel mě prozvoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.11.17 17:32

Když jsem byla malá, chodili jsme s bráchou a mamkou do pokojíčku ukrátit si čas při čekání na Ježíška čtením pohádky. Táta šel ještě narychlo “vyvenčit psa” :D vždycky zrovna jak se vracel, zazvonil Ježíšek. Uf! Ještěže to vždycky stihnul tak, aby ho nevyplašil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6840
13.11.17 17:33

My máme třeba problém, že v obýváku nemáme dveře, kdyby se dali dárky připravit dopředu a pak zamknout místnost, bylo by to jednodušší. V pokojíku je blbý mít stromeček. Těch dárků se vždycky nahromadí a pak mám co dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.17 17:39

Mám zvonění stažené v telefonu a prozvoním druhý mobil (schovaný v obýváku), kde mám nastavené zvonění zvonečku ve chvíli, kdy přicházíme do bytu.

A tedy vloni jsme vůbec nijak nemuseli maskovat nošení dárků pod stromeček. Vyrazili jsme po večeři s babičkou nakrmit její kočky a brácha, který nestíhal večeři dostal za úkol během té doby tajně nanosit dárky a pak jsme se měli sejít na zastávce. Ale nakonec se to usnadnilo, protože babička u nás neplánovaně zapomněla klíče a někdo se pro ně musel rychle vrátit a při té příležitosti nanosil dárky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová