Krabicové mléko - od kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
16.10.11 17:30
mroe píše:
No, ja na Imunofortis verim asi jako na Optivital… :wink: Neco, co krasne vedecky zni, ale fakticky je to co? Moje deti pijou mleko jen vecer pred spanim, jsou tak zvykle. Starsi dcera ho ma rada, tak si ho dava i rano s krupinkami, je to jeji volba. Mladsi pije radsi kefir , nejlepe cely a najednou. Ja verim zakysanym vyrobkum, ovoci a zelenine vic nez na reklame na Nutrilon.

Stačí si přečíst složení Nutrilonu. Stačí si přečíst, kde se Nutrilon vyrábí - v Holandsku. Fa Nutrilon má celosvětový certifikát, 100× ověřený. A jako jediné UM se nejvíce podobá mateřskému mléku.
Kdo chce, tak si to zjistí nebo ověří…kdo ne… :nevim:
Ale o tom tahle diskuze není :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.10.11 21:32

No ja som sa pytala na nazor a nie aby ma tu niekto osočoval,,poznam maminky čo davali normalne krabicovy plnotučne,,trvanlive, ale mne sa to nepozdavalo. tak som sa spytala..ja stale davam Nutrilon a pijeme ho len rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.10.11 21:33
monika312 píše:
No ja som sa pytala na nazor a nie aby ma tu niekto osočoval,,poznam maminky čo davali normalne krabicovy plnotučne,,trvanlive, ale mne sa to nepozdavalo. tak som sa spytala..ja stale davam Nutrilon a pijeme ho len rano.

nenech se vytočit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
16.10.11 21:40
lumáťa píše:
mroe píše:
No, ja na Imunofortis verim asi jako na Optivital… :wink: Neco, co krasne vedecky zni, ale fakticky je to co? Moje deti pijou mleko jen vecer pred spanim, jsou tak zvykle. Starsi dcera ho ma rada, tak si ho dava i rano s krupinkami, je to jeji volba. Mladsi pije radsi kefir , nejlepe cely a najednou. Ja verim zakysanym vyrobkum, ovoci a zelenine vic nez na reklame na Nutrilon.
Stačí si přečíst složení Nutrilonu. Stačí si přečíst, kde se Nutrilon vyrábí - v Holandsku. Fa Nutrilon má celosvětový certifikát, 100× ověřený. A jako jediné UM se nejvíce podobá mateřskému mléku.
Ale o tom tahle diskuze není :mavam:

Jasně, stačí se podívat na složení http://www.chemievjidle.cz/…r/nutrilon-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.10.11 22:21
lulushka píše:
lumáťa píše:
mroe píše:
Ale o tom tahle diskuze není :mavam:
Jasně, stačí se podívat na složení http://www.chemievjidle.cz/…r/nutrilon-2
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
17.10.11 09:00

Od 18 měsíců už ne UM?

Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju s novým dotazem - ale chápu to dobře, že jste třeba od 18 měsíců, někdo i dřív, vůbec nedávaly UM, ale jen čerstvé mléko? Malej (17 měsíců) mi pořád pije 3×240ml UM denně, což ano, i leze do peněz :-? Kdybych ho mohla převést na normální mlíko, joj, to by byla úleva :pankac:
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
17.10.11 10:03

Můj první syn ho pil od 17m a dvojčatům ho už taky dám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.10.11 10:07

Asi od 20m, do té doby jen MM.
UM neměla nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.10.11 11:10

Nas prcek do 10ti mesicu jen MM,pak do 13ti mesicu UM a potom uz jsme presli na kravske mleko.Alergie na nic zatim nema,ani ja a pritel nejsme na nic alergicky a sama doktorka mi to schvalila.
A to vypije kazdy den minimalne 500ml mleka,ma ho moc rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
17.10.11 11:22

Holky, a to mlíko převařujete? Asi by to chtělo, nebo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.10.11 11:23

Krabicove mleko se nemusi prevarovat :) Ale kdyz obcas koupim primo mleko z kravina,tak to pak samozrejme prevaruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.10.11 11:43
dornicka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju s novým dotazem - ale chápu to dobře, že jste třeba od 18 měsíců, někdo i dřív, vůbec nedávaly UM, ale jen čerstvé mléko? Malej (17 měsíců) mi pořád pije 3×240ml UM denně, což ano, i leze do peněz :-? Kdybych ho mohla převést na normální mlíko, joj, to by byla úleva :pankac:
Díky!

Tohle si myslím je zrovna každého osobní věc, jak to cítí. Někdo dává UM do roka, někdo do tří let, dokonce jsem slyšela, že někdo hned po ukončení kojení kolem půl roku přešel na kravské mlíko.

Náš Ondra pije dvakrát denně 250ml Sunaru, ale třeba Caro mu ředím obyč mlíkem. Nebo s tátou pije mlíko, když ho u něj vidí. Nevidím v tom problém, podle chuti dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.10.11 12:33
dornicka píše:
Díky!

Tak mu zkus dat na ochutnani uz obycejny mliko, a uvidis, co on na to :-D . Muzes to pak i kombinovat, jak to tu nektere taky delame.

Jeste bych dodala k te cene - nevim, co davas za UM, nektery jsou drahy dost (my byli od 10m na Sunaru Complex, pak cca v roce a pul jsem zkusila to Babylove z DM a taky dobry :palec: ), ale ja kdyz jsem si vzala, ze za kvalitni obyc. mliko dam v krame za litr mezi 25-30 kc (nejradsi mam Selsky od Olmy, to je tak za tech 28), a jeste abych porad nosila z kramu (protoze sama se taky rada napiju, st.syn z nej ma rano kakao) tak bych nedelala nic jinyho, nez nosila mlika a cenove taky nevim, zas tak velikou usporu v tom nevidim. Tak to kombinuju, ma oboji, a co si zrovna žádá nebo je vic po ruce, to dostane.

(trvanlivy Tesco mlika za 10kc nejsou u me dobry mlika na piti, cimz nechci rict, ze ho chces davat :-) , to je jen takova poznamka, ze s takovyma blivajzama uz to pak uspora asi je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.10.11 12:43

Já se přiznám, že Sunar dávám i kvůli vlastní pohodlnosti :oops: . Jako Ondrovi chutná, to ne že ne! Finančně se asi moc nevyplatí oproti klasickému mlíku, ale je pořád poruce a nemusím se strachovat, že se zkazí…
Ale zase si myslím, že do dvou let bude UM stačit, uvidím, jak se situace vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.10.11 12:50
KPKristy píše:
Já se přiznám, že Sunar dávám i kvůli vlastní pohodlnosti :oops: . Jako Ondrovi chutná, to ne že ne! Finančně se asi moc nevyplatí oproti klasickému mlíku, ale je pořád poruce a nemusím se strachovat, že se zkazí…
Ale zase si myslím, že do dvou let bude UM stačit, uvidím, jak se situace vyvrbí…

Taky tak :lol: Je to po ruce, hned hotovy. A to nam uz je 2,5r :oops: Kdyz si malej vybira sam, vetsinou chce UM, kdyz jen tak od hrani zavola, ze chce mlicko, jdu a naleju to z lednicky, vetsinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí