Krabicové mléko - od kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
KPKristy píše:dornicka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vstupuju s novým dotazem - ale chápu to dobře, že jste třeba od 18 měsíců, někdo i dřív, vůbec nedávaly UM, ale jen čerstvé mléko? Malej (17 měsíců) mi pořád pije 3×240ml UM denně, což ano, i leze do penězKdybych ho mohla převést na normální mlíko, joj, to by byla úleva
Díky!Tohle si myslím je zrovna každého osobní věc, jak to cítí. Někdo dává UM do roka, někdo do tří let, dokonce jsem slyšela, že někdo hned po ukončení kojení kolem půl roku přešel na kravské mlíko.
Náš Ondra pije dvakrát denně 250ml Sunaru, ale třeba Caro mu ředím obyč mlíkem. Nebo s tátou pije mlíko, když ho u něj vidí. Nevidím v tom problém, podle chuti dítěte…
Dáváš Caro ?
to můžou? nerýpu, fakt se ptám ![]()
Já nevím, mě to zase nepřijde takový rozdíl, když dám za mléko těch 18kč a musím ho vláčet-koupit a přinést
Sunar teď v Kaufu za 149kč, případně dávám Babydream a to bývá také často v akci
No a je to hrc frc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám Caro, je to taková lepší melta a to můžou už malé děti. Ondrovi moc šmakuje, má ho každý den k snídaní půl na půl s mlíkem. Říká tomu „katíko“ (kafíčko). Jsem ráda, že ho vypije celý hrnek, protože je to prakticky jediné, co mi dopoledne vypije. Na pití moc není a musím ho nutit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit