Krade nám peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33353
12.11.18 15:51
@Anonymní píše:
Ty poslední 4000 mi vrátila mamka, tím, že ode mě nechtěla přidat na chod domácnosti.
Když ono je to těžké. Z rodičů o tom ví jen mamka, tátovi mi to zakázala říct, je hodně přísný.
A na brigádu jí opravdu nemáme šanci dostat. Pořad říká že chodí do školy že je jejich povinnost ji živit.

Ty jo, já bych jí hnala, jaký že je jejich povinnost jí živit? Ano, následně bych jí to předvedla, přežít se dá z mála. Koukám že sestra je pěný vykuk. Otec je přísný? Tak to má asi vítr aby se to nedozvěděl že? Tak by prostě šla na brigádu, zatrhla bych na čas kapesné a pokud se slečince nechce tak bych to řekla tátovi. Asi by potřebovala zvednout mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85292
12.11.18 15:54
@Anonymní píše:
Ty poslední 4000 mi vrátila mamka, tím, že ode mě nechtěla přidat na chod domácnosti.
Když ono je to těžké. Z rodičů o tom ví jen mamka, tátovi mi to zakázala říct, je hodně přísný.
A na brigádu jí opravdu nemáme šanci dostat. Pořad říká že chodí do školy že je jejich povinnost ji živit.

No tak to bych ihned oznamila otci, bych se bala, co z ni vyroste, kdyz krade doma a navic takove castky a je drza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.18 15:58
@Anonymní píše:
Holka, moje sestra byla to samý. Nejdřív kradla drobné věci - oblečení mně i matce, šminky, co jí zrovna přišlo pod ruku. Třeba přišla domů v mém tričku a když jsem na ní zařvala, ať mi ho kouká vrátit, tak ho po mně mrskla, ani se neomluvila. Později přešla na peníze, foťák, nezastavila se před ničím. Ještě měla tu drzost to svádět na mě. Na policajtech to řešit nechtěli, že by nebyly důkazy. Rodiče to řešit taky nechtěli. Hele, buď jí donuť jít k psychiatrovi nebo uteč. Tihle spratci nemají svědomí a myslí si, že můžou všechno :? Anonym, protože se za ní stydím a nechci s ní být spojována.

Jak to s ní dopadlo?

Nemohu si pomoct, jak to zakladatelka popisovala, tak jsem si hned vzpoměla na tu nebožačku Terezu, kterou chytli s heroinem v Pákistánu… Taky to byla rozmazlená slečinka, co měla pořád málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
12.11.18 16:05
@Ou píše:
evidentně k tomu mají důvod…

A jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 16:07

@SAJ X Ohledně toho kradení vlastně ani nevím. Vím jen, že nedokončila dvě střední školy, protože celkově moc inteligentní nebyla a navíc chodila za školu. Kdysi se ke mně doneslo, že snad dělala pod pracovní agenturou nějakou podřadnou práci a nechala se brzy zbouchnout. Nevyšel jí vztah s otcem dítěte. A víc nic nevím a popravdě ani nechci.

• Citovat
  • Upravit
1224
12.11.18 16:16

Ahoj zakladatelko, osobně bych to tátovi řekla a sestru nahnala k psychologovi. Má vás docela v paži, co bude dělat později? Naseká dluhy a potopí celou rodinu? :nevim: Kam až to chcete nechat zajít? Líto jí to očividně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.18 16:31
@Anonymní píše:
@SAJ X Ohledně toho kradení vlastně ani nevím. Vím jen, že nedokončila dvě střední školy, protože celkově moc inteligentní nebyla a navíc chodila za školu. Kdysi se ke mně doneslo, že snad dělala pod pracovní agenturou nějakou podřadnou práci a nechala se brzy zbouchnout. Nevyšel jí vztah s otcem dítěte. A víc nic nevím a popravdě ani nechci.

Ty jsi odešla od celé rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 17:01

@SAJ 8o Příště už radši nic nenapíšu a teď nebudu dál reagovat. Díky za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.18 17:04

Tak, jsem to otci řekla, stopnul ji kapesné, sebral mobil a 2000 vrátil babičce, a 2500 vrátil mě, mamce dal 4000, za to že mi ona jakoby vracela za sestru tim že nechtěla na chod domácnosti. Dokut se to z kapesného nesplatí, žádné nedostane. Sestra chytla hysterický záchvat, že nebude mít žádné peníze a ani mobil a že je udá na sociálku. Mamka z toho nejprve moc nadšená nebyla, ale poté uznala, že jsem udělala dobře, že jsem mu to řekla. Otec z toho byl dost na nervy, že vychoval zlodějku a taky z toho že jsme za ním s babičkou hned nepřišli, když se to stalo poprvé. Potom z něj ještě vypadlo, že se mu z peněženky také občas ztratí nějaké drobné (do 300), ale že si vždycky myslel že si je vzala mamka. Sestra je zamčená v pokoji a hystericky brečí. :zed:

• Citovat
  • Upravit
32079
12.11.18 17:08

No vidíš, udělala si dobře, evidentně je táta jedinej, kterej je s ní schopnej něco udělat. Na sociálku bych jí řekla, že udám já jí a pomaže do pasťáku, hvězda. Ještě bude vyhrožovat. Okrádala i tátu, dobrá je. Mohli jste jí to zarazit už dávno, kdybyste to netutlaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.11.18 17:13
@stinga píše:
sice nevím, proč takový dotaz řešíš na emiminu, ale - rodiče jí nemůžou koupit nové oblečení, nebo kde je zakopaný pes?

Myslíš že to je ten problém? Že jí rodiče nekoupí oblečení a proto se může krást?

• Citovat
  • Upravit
33353
12.11.18 17:13
@Anonymní píše:
Tak, jsem to otci řekla, stopnul ji kapesné, sebral mobil a 2000 vrátil babičce, a 2500 vrátil mě, mamce dal 4000, za to že mi ona jakoby vracela za sestru tim že nechtěla na chod domácnosti. Dokut se to z kapesného nesplatí, žádné nedostane. Sestra chytla hysterický záchvat, že nebude mít žádné peníze a ani mobil a že je udá na sociálku. Mamka z toho nejprve moc nadšená nebyla, ale poté uznala, že jsem udělala dobře, že jsem mu to řekla. Otec z toho byl dost na nervy, že vychoval zlodějku a taky z toho že jsme za ním s babičkou hned nepřišli, když se to stalo poprvé. Potom z něj ještě vypadlo, že se mu z peněženky také občas ztratí nějaké drobné (do 300), ale že si vždycky myslel že si je vzala mamka. Sestra je zamčená v pokoji a hystericky brečí. :zed:

Tak snad jí dojde že tohle se prostě nedělá. Nejhorší ale je že místo aby si sypala popel na hlavu, omluvila se a snažila se to napravit, tak ještě dělá scény jaká je chudinka :zed: Tak jí vysvětli že to co provedla je trestný čin, takže atˇvynechá řeči o udání sociálce, pěkně by si naběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
12.11.18 17:20

Spatna vychova.. a spatne naucena financi gramotnost… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
12.11.18 17:22
@Anonymní píše:
Tak, jsem to otci řekla, stopnul ji kapesné, sebral mobil a 2000 vrátil babičce, a 2500 vrátil mě, mamce dal 4000, za to že mi ona jakoby vracela za sestru tim že nechtěla na chod domácnosti. Dokut se to z kapesného nesplatí, žádné nedostane. Sestra chytla hysterický záchvat, že nebude mít žádné peníze a ani mobil a že je udá na sociálku. Mamka z toho nejprve moc nadšená nebyla, ale poté uznala, že jsem udělala dobře, že jsem mu to řekla. Otec z toho byl dost na nervy, že vychoval zlodějku a taky z toho že jsme za ním s babičkou hned nepřišli, když se to stalo poprvé. Potom z něj ještě vypadlo, že se mu z peněženky také občas ztratí nějaké drobné (do 300), ale že si vždycky myslel že si je vzala mamka. Sestra je zamčená v pokoji a hystericky brečí. :zed:

Ja bych ji vrazila jednu mezi futra, at se holcicka probere. A na Vanoce bych ji nadelila splatkovy kalendar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.18 17:38
@Anonymní píše:
@SAJ 8o Příště už radši nic nenapíšu a teď nebudu dál reagovat. Díky za pochopení.

Promiň, jestli jsem se tě dotkla.

Neumím si totiž představit situaci, kdy bych o členovi své rodiny nic moc nevěděla, natož tak blízkém, jakým je vlastní sestra. :nevim: Nechtěla jsem vyzvídat, jde mi jen o pochopení situace, které nerozumím.

Každopádně to musí být smutné a doufám že se mi takhle děti nerozhádají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová