V čem spíte v zimě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37125
12.11.18 12:48

Chlapovi je to jedno, ale já teda spím celý rok stejně, tílko a kalhotky, ať je venku horko nebo mráz :nevim: víc oblečená neusnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
12.11.18 12:49

V pyžamu a když je mi kosa tak klidně vytahnu i tlusté pletené fusekle :lol: manželovi je to fuk, nepotřebuje stimul v podobě sexy prádla :lol: naštěstí pac by mi jinak umrznul zadek. A do prádla mi nemluví vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
12.11.18 12:53

V létě spím v tílku a kalhotkách, nosím brazilky nebo string..v zimě k tomu buď přidám pyžamové kalhoty nebo nic- máme doma trvale 24 stupňů…Jinak mému muži je jedno co mám za prádlo, na jeho apetit to nemá vliv, i kdybych na sobě měla bomby po babičce, stejně to jde hned dolů, není to ten typ co si užívá pohled na prádlo.Když si koupim nové pěkné tak to pochváli, když na sebe hodím nějaké klasiky tak to nekomentuje..ovšem seprané a dírkaté nenosím, to je mě samotné nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.11.18 12:54

když je mi zima flanelové pyžamo když je tepleji tak triko kalhotky

• Citovat
  • Upravit
81479
12.11.18 12:56
@Veronika37 píše:
Ahoj, dny jsou čím dál kratší a noci čím dál chladnější a mě by tak zajímalo.. v čem spíte v zimních měsících? Když je léto, spím jen v tangách a k nim si obvykle beru nějaké pěkné sexy tílko, někdy ani to tílko ne.. a teď se můj milý ohradil, když jsem vytáhla,,zimní pyžamo" a trochu mi doma remcá :D Já se mu tedy popravdě nedivím, pyžamo se chystám vyhodit.. je už vážně vysloužilé, ale nevím, co si pořídit místo něj. Existuje něco, co se líbí vašim chlapům a zároveň vám v tom není v noci zima, ani když se odkopete? :D A celkově.. kecají vám chlapy do spodního prádla, které nosíte, nebo je jim to lhostejné?:)

remcá, ale prdim na to, kvuli němu neumrznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.11.18 13:01

Klasicky tílko a kalhotky, celoročně i huňaté podkolenky (mám věčně zmrzlé nohy) :D V tangách bych nevydržela ani chvilku, brr. Naštěstí s tím chlap nemá problém, a i kdyby měl, musel by si zvyknout :D Občas jsem si teda dala saténovou košilku, jakože ať trošku vypadám, teď ve 34 tt ji mám jako lambádu, tak se dlouho nepoužije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.11.18 13:09

V létě spím nahá, v zimě mám noční košilku, teplé pyžamo mi vadí, pod peřinou se zahřeju snadno, navíc se s manželem hřejeme vzájemně. Do prádla mi nekecá, nové si rád prohlédne, ale na jeho apetit to nemá vliv, klidně můžu mít pytel od brambor, jde dolů stejně jako sexy prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.11.18 13:20

Celoročně buď nahá nebo v noční košilce jen pod zadek a na ramínka. Máme na zimu flanelové povlečení a když už je mi náhodou a velmi sporadicky zima tak se přilepím k chlapovi. Máme francouzskou deku takže se hřejeme vzájemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.11.18 13:25

@Veronika37 No nejlepší je že pánové chtějí doma sexy ženu a samotní chodí do postele v hadrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
12.11.18 13:28

@Veronika37 Mě přítel do ničeho nekecá, když mi byla naposledy zima, tak mi sám vytáhl moje zimní pyžamo, i když jsem teda protestovala, protože už je hrozné. Poslední dobou jsem si zvykla spát v takových plyšových teplácích z H a M. A k tomu si beru přítelovo hasičské triko, ve kterém je mi krásně teplo :-).

• Citovat
  • Upravit
7188
12.11.18 13:34

V tom v cem v lete - v nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
12.11.18 13:34
@Annabela11 píše:
@Veronika37 No nejlepší je že pánové chtějí doma sexy ženu a samotní chodí do postele v hadrech.

Můj ne, spí celoročně v boxerkách a jelikož má vysportovanou postavu tak je to i po letech pro mě rajcovní :oops: Kupovala jsem mu pyžamo kdysi do nemocnice a teď jak jsem třídila skříně tak hlásil spálit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.11.18 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
12.11.18 22:03
@Azeretereza píše:
V tom v cem v lete - v nicem.

Tak tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
13.11.18 06:30

@Annabela11 Tak můj chlap spí celoročně nahý jen když je nemocný a potřebuje být v teple tak si vezme tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová