Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi s přítelem rok, máš dvouměsíční dítě, takže jsi otěhotněla na druhém rande. Co chceš slyšet - že jste měli spolu nejdřív nějaký čas žít a vyzkoušet si, jestli vám společný život vyhovuje, než si pořídíte děti? Vždyť to je pořád dokola. Jedno dítě už máš, ale poučení jaksi nepřišlo. Holt přestaň fňukat a přijmi život takový, jaký sis zařídila.
@Iveta Kotlárová píše:ahoj jo diky
No jo, peníze na stromě nerostou. My máme 4 děti a partnera mám taky hodně pracovně vytíženého.
@Zabatko píše:
No jo, peníze na stromě nerostou. My máme 4 děti a partnera mám taky hodně pracovně vytíženého.
Nemůžu uvěřit že i o víkendu je stále v práci. Nemá někoho? Přijde mi to jakoby s vámi nechtěl být. Děti vyrostou rychle a on o tohle všechno vlastně přijde neuvidí je ani vyrůstat.me by tohle hodně štvalo .Já mám chlapa ve 4 doma a pak se zapojuje do péče o děti. Máme tři děti.o víkendu fungujem jako rodina výlety a tak.asi bych na něj prostě víc tlačila.
Nedavno jsi v jine diskuzi tvrdila, jak vsechno zvladas levou zadni…co najednou takovy zvrat? ????
@Iveta Kotlárová píše:ahooj vsem chtela bych moc
vedet jak to mate vy doma s chlapama, manzelama apod…
![]()
![]()
s pritelem jsem uz 1 rok mame spolu mimi jsou mu 2 mes.
pak mam jeste 1 dite to mam s jinym je mu 6 let
![]()
![]()
pritel nas miluje vsechny
![]()
ale jen me stve ta jeho práce je od rana do vecera az do 20:00 hod. v praci
jsem doma na vse sama rikam mu ze uz nemuzu nebavi me to ataak ze je porad pryc at zmeni praci aby mohl bejt s nama uz konecne
on na to ze nemuze prej ho to bavi ta jeho prace
![]()
tak mu rikam bylo by to lepsi kdyby jsi jí zmenil aspon bys byl vííc doma
a né ze chodis i vikendy do prace soboty nedele proste pořád je pryc
zacinam se citit uplne sama
pritel rikal ze to mam vydrzet do pulky prosince prej pak uz nebude tak dlouho v praci ja uz mu to neverim
trva to uz skoro rok driv chodil o neco drive ale tedko je to na me moc já vím ze do prace musi atd.. ale takovy zivot me nebavi porad sama doma navic do toho pes
nesiham ho vencit malej je kojenec porad mi breci takze ze psem jdu max. na 5 min ven pred vchod to aby me nahodou nestahnul pac strasne venku zlobí.
Za to se moc stydim
![]()
![]()
porad mi rika jsi sikulka ze to zvladas ano zvladam ale dochazi mi sily jsem 2 mes po sekci necitim se uuplne dobre staci chvilka s kocarkem a jsem unavena vycerpana jako pes
a vcera si rikám doufam ze to tak nebude celí zivot ja sama doma…aon pryc v praci samozrejme i vikendy
proste nemam nikoho komu bych todle rekla mozna mamku ale ta mi vzdy rekne at na me nenechava vsechno at mu to reknu atd… diky moc za precteni. Jak by jste to řesily vy???
Zeptala bych se jestli to takové bylo i předtím, ale to nemůžeš vědět. Vždyť jste se ani pořádně neznali, když jste si upíchli mimčo. On chodí vydělávat, aby vás uživil, nebo utíká, aby s vámi nemusel být. Těžko říct, ale s tím se musíš poprat sama.
@lachtanice86 ja nevim nechapu to planovaly jsme si uz miminko driv ..to nelituju ale jen me stve ze je az takhle pryc narodil se mu syn …prece ![]()
moc dekuji za odpoved ja mu neustale rikaam at je vikendy doma on ze vozi lidi do prace a ze pak oni by bejt nemohy v praci ataakovy ty vymluvy …ach jo nevim co mu mam rikat aby zustal doma asponvikendy ![]()
A co dela za praci, ze maka 7 dni v tydnu? A to dela kazdej den dvanactky, nebo jak?Proste se rano sebere treba v 7, v 8..a prijde az v 8 vecer??
dela na stavbach v litvinove prej…od rana az do osmi do vecera mamka mi rikala ze prej mu to nemam verit taky me pekne drzi
![]()
Taky mám manžela od nevidím do nevidím pryč, včetně víkendů. Ale to jsem věděla už před dětmi a manželství, takže to neřeším. Když chci, aby byl s námi nebo potřebuju pohlídat děti, prostě si o to řeknu a společně to naplánujeme.
p.s příště více interpunkce a míň smajlíků.
@Iveta Kotlárová píše:
@lachtanice86 ja nevim nechapu to planovaly jsme si uz miminko driv ..to nelituju ale jen me stve ze je az takhle pryc narodil se mu syn …prece
Plánovali jste ho dřív, když jste se ještě neznali? Byli jste spolu měsíc, když jsi otěhotněla.
@Iveta Kotlárová a co na té stavbě děla? Jestli dělníka, což bych tak tipla, tak to skutečně dost zavání tím, ze s tebou nechce byt doma. Moc nevim, co chceš poradit - vědomě si uděláš dítě s někým, koho nemáš šanci znát a uz to jede. Kdyby chtěl, tak minimálně víkendy je s tebou. Btw ten pes je chudák, uz jste s nim byli na veterině kvůli tomu zánětu?
@-Sára každy nemůže byt doma ve čtyři. Manžel odjíždí kolem šesté a vrací se kolem sedmé večer, často je pracovně v zahraničí i přes víkendy. Ale u nej vím, ze od nás neutika a když je doma, tak se věnuje mne i dětem.