Obvod zadku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.18 15:10

Obvod zadku

Prosím o anonym, jde o můj zadek :roll:
Prosim vás, myslíte si, že obvod kolem zadku 96 cm je moc? Hodně lidí do mě ryje kvůli velkému zadku. Obvod prsou je 86 cm a kolem pasu 66. Výška 160 cm, váha 53 kilo. Díky :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
11.11.18 15:14

Nemyslim si, že obvod 96 cm je velkej zadek, ale záleží na postavě no, dle cm si to moc představit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
11.11.18 15:15

Na youtube najdeš tisíce videí na téma, jak cvičit, abys měla větší zadek. Takže můžeš být v pohodě :-) I kdybys měla velký zadek, tak jsi in :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 15:19

@enyf tak okolí si to asi nemyslí, ale snažím se poctivě cvičit :zed: tak snad to půjde zmenšit… zakl.

• Citovat
  • Upravit
26559
11.11.18 15:27

Vis co, absolutni cm kolem boku neni tak podstatne, pokud mas k tomu stihly pas (30cm rozdil je hezky, ne?), verim, ze vetsine chlapu se to bude spis libit (a udrzuj ho „pevny“)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 15:31

@Lenka_Hal Díky, zní to dobře, možná máš pravdu. A pevnej zatím je, snad mu to ještě dlouho vydrží… snaha tu každopádně je ;)

• Citovat
  • Upravit
571
11.11.18 15:33

já měla na tutéž výšku 100 cm kolem zadku (asi 57 kg), postava hruška, celkově jsem byla celkem štíhlá vždy.. zadek nevypadal špatně, spíše stehna. jediné, co mi pomohlo, bylo zhubnout celkově všude vyšším energetickým výdejem než příjmem - a pak došlo i na spodní část těla. žádné cviky mi nikdy tyto partie nezmenšily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28661
11.11.18 16:10

Já mám přes zadek 96 cm, v pase 68 cm a přes prsa teď 94 cm a nemyslím si, že mám velký zadek. Měřím ale 174 cm. I tak ta míra je adekvátní u tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 16:13

@Margery potěšila jsi mě :) zakl.

• Citovat
  • Upravit
9148
11.11.18 16:46

To je jako vážně velkej zadek? Tak to asi mam nastavený jinak. Ale ja se nepozoruju a nekritizuju, skoda casu. A ani to nedelam druhejm. A v mem okoli se nenachazi nikdo, kdo by mi neco takovyho i jen rekl. A mimochodem, zadek mam vetší. Udelej pro sebe neco, na takovy kecy se zvysoka vytento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 16:59

@Tarjei Neřešila a nevšímala jsem si ničeho, dokud na mě okolí nezačalo mít narážky. Začala jsem mít pochybnosti. No a když mi to několikrát denně opakuje i máma, tak už jsem fakt někdy nešťastná, přitom když se dívám do zrcadla, tak si říkám, co s tím všichni mají. :think: Mámě na to odpovídám: „Tak asi to po někom mám ne?“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9148
11.11.18 17:09
@Anonymní píše:
@Tarjei Neřešila a nevšímala jsem si ničeho, dokud na mě okolí nezačalo mít narážky. Začala jsem mít pochybnosti. No a když mi to několikrát denně opakuje i máma, tak už jsem fakt někdy nešťastná, přitom když se dívám do zrcadla, tak si říkám, co s tím všichni mají. :think: Mámě na to odpovídám: „Tak asi to po někom mám ne?“ :nevim:

Nojo, matky. Ta moje mi takovy veci taky delala. Hele mas normalni zenskou postavu a zalezi na tom,jak se citis Ty. Ja bejvala desny vyzle, po detech uz nejsem ale umim to oblíknout a nikdo by o mne nerekl, ze jsem tlustá. Nebo si to nikdo nedovoli mozna :mrgreen:
Důležitý je vedet, co v zivote chceš a jit si za tim. Ver mi, zadek je uplne fuk. Mame odpovidas dobre, jen se nedej. Moje mati me taky furt touzila menit a zocelovat abych se měla lip nez ona a spis me tim zlomila. Mamy maj s detma dobry umysly ale casto to prehanej a pak to vypada takhle. Mej svou hlavu, svůj názor a věř si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.11.18 17:23
@Anonymní píše:
@Tarjei Neřešila a nevšímala jsem si ničeho, dokud na mě okolí nezačalo mít narážky. Začala jsem mít pochybnosti. No a když mi to několikrát denně opakuje i máma, tak už jsem fakt někdy nešťastná, přitom když se dívám do zrcadla, tak si říkám, co s tím všichni mají. :think: Mámě na to odpovídám: „Tak asi to po někom mám ne?“ :nevim:

Bych ji proste vzala vitr z plachet…treba:„a jeden cm hezci nez druhy“ nebo „sak to byla fuska, si ho vypestovat“. Ze to ten matkam nedojde,ze tohle nejsou zrovna vhodne poznamky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 17:51

@Tarjei @Lenka_Hal Dám na vás a nebudu si z toho dělat těžkou hlavu. Já jsem se sebou spokojená, a ano, kašlu na okolí, každej je nějakej :hug:

• Citovat
  • Upravit
9148
11.11.18 17:57
@Anonymní píše:
@Tarjei @Lenka_Hal Dám na vás a nebudu si z toho dělat těžkou hlavu. Já jsem se sebou spokojená, a ano, kašlu na okolí, každej je nějakej :hug:

No jasne, je to presne tak. Vis co mne pomohlo dozrat? Uvedomeni si, ze jsem v pořádku přesně taková, jaka jsem. Dilky z puzzle taky jednotlive nejsou nic extra a dohromady davaj celek. Patrej k sobe a kdyz jeden vymenis, uz nebude pasovat. Jednou si z toho Tvyho zadku nakej skvelej chlap sam sedne na zadek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová