Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji všem maminkám a dětičkám krásné a klidné prožití Vánočních svátků ![]()
přidávám se ![]()
přeji všem "emiminačkám " a jejím nejblížším ty nejkrásnější vánoce a megakupu zdraví a štěstí do Nového roku .
Irias + Štěpánek (skoro) 4 r.
Take se pridavam a prejeme s Emickou vsem maminkam a detickam krasne Vanoce,detem hodne darecku a hodne stesti a zdravi do Noveho roku
http://i105.photobucket.com/…/img007a.jpg
Za Frenuly Makina Celému e-miminu přejeme krásné Vánoce prožité s těmi, koho máte rádi, ať jsou plné pohody, štěstí a radosti, a do nového roku hlavně zdraví!
Také se přidáváme, hodně štěstí a zdraví všem mamimnkám, jejich děťátkům i celým rodinám.
i já se přidávám…všechny emimiňačky, emimiňáci a drahé emimiňátka-vám všem přejeme krásné, klidné a pohodové vánoce,bohatého ježíška.
Do nového roku pohodu, zdraví a…Snažilkám úspěch ve snažení, čekatelkám-hladký průběh těhu a maminám-krásné, zdravé raubíře…prostě, ať nám i vám vše daří a je nám fajn
STEPIK s rodinkou
My se také přidáváme,všem přejeme krásné a hlavně klidně prožité Vánoce,svátky a pak do nového roku hodně štěstí,zdraví,lásky a hlavně,aby v tom novém roce se vyplnili sny a touhy vás všech.
Také se přidávám.Krásné vánoce a do Nového roku hodně zdraví
Příspěvek upraven 09.11.11 v 22:39
My se přidáváme, a přejeme všem „KRÁSNÉ VÁNOCE A BOHATÉHO JEŽÍŠKA“.....
Jakou barvu stromku?koupilajsem 10 bordových koulí a co k nim? od roku 2005 mam stromky jen třeba modro stříbrné,nebo tak.
Hnědoměděná ? Někde jsem to viděla a byl to zajímavej kontrast. Já jedu v korálkách
, takže letos zase pár ozdob přibude, teda pokud to stihnu. ![]()
MarketaJ píše:
Hnědoměděná ? Někde jsem to viděla a byl to zajímavej kontrast. Já jedu v korálkách, takže letos zase pár ozdob přibude, teda pokud to stihnu.
A co dát tyto zlatý,Ne to je blbost.Nevim,jakej bude.