Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud ještě není doma napadá mě policie. A zkoušej stále volat. Třeba jen řídí a nezvedá to - to je oblíbená hra mého muže - taky se můžu někdy strachy pominout a on se zakecá u kamaráda…
. Doufám, že to dopadne dobře
Nevrátil, volám mu už od 22h, takže řídit tak dlouho nemůže, mám hrozný strach
bojím se zavolat i na tu policii, jsem ještě vyklepaná z telefonování do nemocnic
M.
Ahojky, tak jak to s manželem vypadá? Doufám, že se v pořádku vrátil domů
Dej vědět, jak to dopadlo, prosím! Myslím na tebe. Snad je vše o.k.
Jak to dopadlo, prosím tě? Naskakuje mi husí kůže při pomyšlení, jak ti muselo být.
Ahoj, omlouvám se že píši až teď, manžel v pořádku, potkal známého a telefon nechal v autě
, nicméně já mu to jen tak neodpustím
tak zle mi ještě nebylo ![]()
Anonymní ,
to chce klíííd, i když ty nervy co jsi měla včera si živě dokážu představit - manžel mi udělal něco podobného před časem. Taky jsem měla nervy na pochodu
.
On to manžel určitě neudělal schválně, hold chlapi nejsou tak zodpovědní, jak by jsme chtěli ![]()
Hlavně, že se mu nic nestalo a vrátil se domů. Lepší, když se neozve, ale je OK, než když ti volá policie, že je s ním zle ![]()
Anonymní,
no já bych ho snad zabila
![]()
To snad není možný, co si ti chlapi myslej
A ještě nakonec udělají z ženský hysterku.
Já to taky zažívala s prvním manželem, kolikrát jsem volala do špitálu, jestli tam není a on si pak dorazil ve dvě ráno. Přitom já jsem mu nikdy kamarády nezakazovala, jen jsem chtěla, abych věděla, že nepřijde a nemusela se bát.
Tak si dej pořádnýho frťana na ervy a nech mu to pěkne „vyžrat“
![]()
Anonymni píše:
Ahoj, omlouvám se že píši až teď, manžel v pořádku, potkal známého a telefon nechal v autě, nicméně já mu to jen tak neodpustím
tak zle mi ještě nebylo
Uf! Přiznávám, že jsem taky myslela na špatné… Je fakt hodně blbý, když ten druhý občas nemyslí - a holky, stává se to i nám, nejen našim chlapům ![]()
Jsem opravdu moc ráda, že je to jen tohle, opravdu.
L.
Anonymni píše:
Ahoj, omlouvám se že píši až teď, manžel v pořádku, potkal známého a telefon nechal v autě, nicméně já mu to jen tak neodpustím
tak zle mi ještě nebylo
Uff ![]()
TAPTINKA píše:Anonymni píše:Uff
tak zle mi ještě nebylo
Dvakrát UFF!!! Cítila jsem s Tebou a manželovi přečetla jako odstrašující případ!!! Tak snad se ti chlapi poučí!
xyz píše:
Anonymní,
no já bych ho snad zabila![]()
![]()
To snad není možný, co si ti chlapi myslejA ještě nakonec udělají z ženský hysterku.
Já to taky zažívala s prvním manželem, kolikrát jsem volala do špitálu, jestli tam není a on si pak dorazil ve dvě ráno. Přitom já jsem mu nikdy kamarády nezakazovala, jen jsem chtěla, abych věděla, že nepřijde a nemusela se bát.
Tak si dej pořádnýho frťana na ervy a nech mu to pěkne „vyžrat“![]()
Ahoj, můžete mi poradit, potřebuji zjistit jestli se manželovi něco nestalo, jel v 20:00 nakoupit a ještě se nevrátil, tel nebere
, nemocnice jsem obvolala a tam naštěstí není…co teď???