Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nina se mi líbí. ![]()
Ještě by zapadala Iva, Lea.
Jména s D vám přijdou měkčí? ![]()
Beata nebo Thea, Meda jsou v tom vyberu nejhezci.
Dale Viola, Inna nebo Nina se mi libi.
A mi se moc libi i Mia.
Tak v okoli neznám ani jednu osobu (at dospělou nebo dítě) co by měla byť jedno z těch jmen, takže vyloženě v kurzu asi není žádné
jinak kdybych měla vybrat, tak z tohohle se mi líbí Lada, Nina možná ještě Mína (ale tam uz jsem ovlivnena draculou
)
Všechny jsou pěkný, my máme Teu, tedy Teodoru, ale ve finále je to jedno. Říkáme jí Teunka, Teuška, Teji, Tedy, Tedýsku, Tejísku, Tejinko…
@Domča3 Hm, než jsem to odeslala, tak koukám, že nám přijdou do výběru stejná jména. ![]()
Libi se mi Mia… Jinak me napadaji -a co trebas: Hana, Jana, Lea…
@Flyingfrog Třeba Dita mi přijde měkká, ale moc se mi nelíbí. Ale klidně nápady sem! ![]()
z.
@Anonymní píše:
@Flyingfrog Třeba Dita mi přijde měkká, ale moc se mi nelíbí. Ale klidně nápady sem!z.
Mně teda cokoliv s D přijde jako tvrdé jméno. Mám jméno s D na začátku a teda přijde mi hrozně tvrdé. ![]()
@Kelsey Dituška je docela rozkošný, ale Dita mě nikdy nijak nezaujala. Ale s tou Dituškou si ji snad i napíšu a budu nad ní uvažovat, jestli mě nepřesvědčí ![]()
z.
Mína je jako jméno pro kočku
líbí se mi Viola (jednu Violku znám, rodiče jí říkají „Ví“), potom se mi líbí Eva (malou Evičku žádnou neznám) a Ida. Mě osobně se líbí i klasický jména jako Janička, Hanička, Lucinka, Anička, to jsou taky měkčí jména a nejsou zase až tak často dávaná v dnešní době.
Pěkný večer
, zajímal by mě Váš názor na následující jména. Máme bohužel dosti dlouhé příjmení, tak výběr směřujeme spíše na kratší a líbí se nám spíše měkčí jména, takže vynecháváme jména obsahující r. Zároveň něstojíme o moc často dávaná, ale v okolí malé děti zatím nemáme, tak úplně nevíme, která jsou dnes v kurzu. 
Inna, Ada, Beáta, Zoja, Lota, Lola
, Meda, Viola, Mína, Zoe, Eva, Thea, Lada, Ida, Nina 
Tento seznam jsme si vypsali s mužem, ale pokud Vás napadá nějaké další, které splňuje kritéria, moc nám pomůžete.
Prosím o zachování anonymu - rodina neví jak jsme na tom s miminkem - jinak smazat.