Špatná práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6823
12.12.20 20:40
@Anonymní píše:
@arinecka Také jsem to říkala, ať si teda Vánoce vyřeší sami a Silvestr, už takhle byl problém to rozdělit, alespoň budu s rodinou a víkendy ať si taky chodí jak chtějí, práce otrocina a ještě takový kolektiv, ať si to teda užijí

Přesně, ať si tam jde třeba i vedoucí, když je taková. Užij si volno a určitě najdeš něco lepšího. Já to zažila dvakrát. A můžu říct, že vždy na ně došlo. U té druhé práce se za ženskou ředitelkou vyměnil chlap a tos viděla to tóčo. Ten neměl rád vlezdoprdelky a bonzačky, co si na někoho něco našly. A ty největší drbny letěly jako první. Samozřejmě, když takhle někoho vyštípaly, tak jim to dával řádně sežrat a vyžraly si ty nejhorší šichty, včetně svátku, se slovy, že přeci jsou podle nich nejlepší, nikdo u nich nevydrží, tak ať si chodí sami. Nejlepší šéf, co jsem kdy měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
12.12.20 20:41
@vejilka píše:
Přesně, ať si tam jde třeba i vedoucí, když je taková. Užij si volno a určitě najdeš něco lepšího. Já to zažila dvakrát. A můžu říct, že vždy na ně došlo. U té druhé práce se za ženskou ředitelkou vyměnil chlap a tos viděla to tóčo. Ten neměl rád vlezdoprdelky a bonzačky, co si na někoho něco našly. A ty největší drbny letěly jako první. Samozřejmě, když takhle někoho vyštípaly, tak jim to dával řádně sežrat a vyžraly si ty nejhorší šichty, včetně svátku, se slovy, že přeci jsou podle nich nejlepší, nikdo u nich nevydrží, tak ať si chodí sami. Nejlepší šéf, co jsem kdy měla. Některé to nevydržely a odešly, některé se tam drží doteď, již pět let od výměny. A dávají si pozor, jak se chovají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.12.20 13:28

Ahoj zakladatelko, můj partner vydržel v práci tři dny, v mzdovém výměru bylo jaksi o šest tisíc méně a kolektiv příšerný. Našel si hned práci, kde je moc spokojený ;)
Máma taky delala v takovém kolektivu, pak šla pracovat ke svému manželovi. Někdy se to stává. Já měla kolektiv lepší i horší, ale v šikaně bych rozhodně nepracovala.
Tak hodně štěstí v nové práci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová