Krátké pohádky pro batole

255
23.11.12 12:06

Krátké pohádky pro batole

Prosím o tip na krátké pohádky pro 16měsíčního prcka, něco ve formátu Večerníčků (max tak deset minut, spíš kratší). Syn miluje Včelí medvídky (hlavně kvůli písničkám a plyšákům, které má). Sháním něco podobného, kde se mluví (ne jen zvuky jako třeba Krteček), ideálně s písničkami a určitě možností koupit třeba figurku nebo plyšáka. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
23.11.12 12:09

U nás má velkou sledovanost Pingu a Timmy. Sice se tam nemluví, ale dcera vydrží sedět a koukat celou pohádku. Figurky koupit jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.11.12 12:12

A co teletubbies, je to starý ale dá se to, dcera na tom seděla dlouho, akorát plyšáci už asi neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.11.12 12:14

@lenšes a co to je? to neznám, dávají to někde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.11.12 12:17

Teletubbies ho nebaví (naštěstí:-) a Pingua i Timmyho jsem zaregistrovala a to mluvení mi tam hodně chybí :( Syn je hodně zaměřený na zvuk, obraz ho zas tolik nezajímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.11.12 12:18

Můj 16ti měsíční syn miluje Mašinku Tomáše, Pingu, Tutitu, Červený traktůrek, Matýsek a Jája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
23.11.12 12:23

Taky mě napadlo teletubies. Můj syn - 15 měsíců televizi úplně ignoruje, naštěstí :mrgreen:, ale na čem ujíždíme je písnička Mňam mňam Bobík, s klipem, tacujeme na to. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.11.12 12:30

@verjanku my též :dance: a ještě reklamy na hračky, to je vždycky klid večer chvilu(na barrandově)nebo mrnousci ale tam se nemluví, ta je z toho taky celá vydřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.11.12 12:31

Mě maminka vždycky pohádky vyprávěla… vžydcky si vymýšlela…

Nejlepší byl taťka… ten když mi vyprávěl pohádky na dobou noc tak jsem se víc řehtala než usínala.
Např.: „Byla jednou jedna Karkulka a tu sežral vlk.“… 8o
„No, to je celé…dobrou“ :* :mrgreen:

Ale tak to mi samozřejmě už bylo víc než 15m :lol:
Jen jsi mi to touhle diskuzí připomněla… Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.11.12 12:31

Náš malej rád kouká na http://www.youtube.com/watch?…! pak ho bavily http://www.youtube.com/watch?… z českých pohádek kouká na včelí medvídky, vyprávěného krtečka a občas http://www.youtube.com/watch?…http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.11.12 12:36

U nás frčí z krátkých - Lokomotiva Tomáš, Rákosníček a Maxipes Fík.
Občas Bořek Stavitel, Míša Kulička a Hello Kitty v Pařízkově :roll:
A pak i Mickey Mouse, ale nelíbí se mi ten Klubík mám stažené ty staré díly co byly za mě :)
A pak dlouhé - Medvídek Pů, Rio, Madagaskar

• Citovat
  • Upravit
135
23.11.12 12:41

@AdaNaty Pingu je tučňák, kdysi to dávali taky jako večerníček. teď to dávají na jimjamu. a Kamarád Timmy je ovečka podobná Shaun, ale je to pro malinkaté děti a dávali to v Kouzelné školce. obojí se dá stáhnout. a pingu jde určitě koupit na dvd. jde to i na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.11.12 12:47

Jé, díky! Tady se toho sešlo:-)
Zkusím to zkouknout a vyhodnotit, syn u toho sedí tak jednou denně max. 10 minut před poledním spaním, potřebuju ho trošku zklidnit, ne nastartovat :D
Jinak na knížky zabírá podobně, má rád rytmické básničky, mluvené slovo a zpívání, ale občas už jsem z těch leporel úplně zpitomělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.11.12 12:48

@lenšes aha tak už vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.11.12 12:59

@napoleon no u nás jede pohádka taky jen chvilu, ale co ji baví, jen si prostě prohlížet knížky, to je klid třeba 15min. dám ji hromadku knížek a jen si tak listuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí