Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte o nějaké adventní knížce pro děti? Kde by bylo na každý den nějaké povídání, pohádka, nebo nějaký soubor menších knížeček?
Jéé, máme doma krásnou, ale dostali jsme ji (vloni), takže nevím, odkud
Co něco vyrobit? Ještě je chvilku čas… Stačil by kapsářek nebo i šňůrka a ni ni přikolíčkovat pytlíčky (i papírové, pomalované, polepené) a nějaký kraťoučký příběh na každý den sesmolit ![]()
@archienka1 a dívala ses, jaké jsou tam příběhy? Je to pěkné? Já se do lidlu nedostanu, máme ho dál. Zkusím se poptat, jestli tam někdo nepojede a zaúkolovat ![]()
@Nouky já na psaní nemám buňky a nejde mi vyloženě o kalendář. Syn je na to ještě malý, ale každý den hodně čteme, máme sice hodně knížek, ale i tak už mi začínají lízt krkem, tak mě napadlo, že si to v adventu trochu zpestříme
Co jste dostali? Třeba by se to dalo někde sehnat.
Já koupila „Vánoce pro kočku“ a celkem se mi to líbí, začala jsem číst včera (zatím jenom sobě
)
¨není to teda pohádka na každý den, ale je to knížka, kde jsou pro děti vysvětlené zvyky, povídání o svatých, kteří slaví v prosinci, vánoční koledy a příběhy
Moc hezké mají v Lidlu - máme jí od loňska. A letos jsem v Levných knihách koupila o něco větší než je ta z Lidlu a tam je na každý den knížečka s pohádkou. Stála 199,– Kč
@Saxana22 @LadyTommy díky za další tipy, omrknu ![]()
@Potápka v té z Lidla jsou taky pohádky?
@Diblík3 - nevím, jak v ostatních - máme tu fialovou a v té jsou třeba návod na švestkového panáčka, krátká koleda a tak. Ale aby tam byla pohádka to ne. Ale Toníček má tu knížku moc rád, líbí se mu tam obrázky.
A ta z Levných knih je tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nevím, jestli se to tady úplně hodí, ale pokud někdo stojí o normální obyč čokoládový adventní kalendář (třeba k mikuláši) úplně zadarmo, tak mrkněte do obchodu www.kojenecke-obleceni.eu Rozdávají je jenom do zítřka do 12:00. Nechci dělat reklamu, ale je to můj dnešní úlovek, tak předávám dál ![]()