Krátkosrstý ohař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
29.6.07 11:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.6.07 13:23

My máme rok a půl starého Výmarského ohaře a 14m starou dceru.Už když jsem byla těhotná tak mi pes ležel na břiše skoro pořát.Pak jsme jí přivezli z porodnice.Rozbalili jí a on si jí očuchal.Taky jsem měla stach,ale je to v pohodě.Oni jsou ohaři v mládí splašení.Takže jí schválně neubližuje.Nechá si od ní všechno líbit.Jen občas se stane,že v zápalu radosti nebo hry jí nechtěne bouchne ocasem nebo schodí.Tak je teď víc hlídáme co malá chodí.Troufnu si říc,že jí má hodně rád.A ona jeho taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.7.07 21:29

tak my máme čtyřletou fenku maďarského ohaře… Když jsme si malou přivezli z porodnice, tak si snad myslela, že jí vezeme novou hračku…, pak začala hrozně žárlit, protože pozornost, která většinou patřila jí, byla teď u úplně někoho jiného. No ale naštěstí se to srovnalo zhruba po čtrnácti dnech. Teď by jí pořád lízala a nebo si jí nevšímá. Ovšem teď začala hárat, tak doufám, že Adél nebude vnímat jako své potencionální štěně…
Jo, a docela se bojím, až malá začne běhat, protože nemáme krácený ocas a když s ním zavrtí a náhodou mě praští do nohy, tak to je fakt síla - jako obušek, takže je budu muset hodně hodně hlídat. No, snad to zvládneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.10.07 23:09

Ahoj holky :wink:
Tak co ti vaši ohaři? Ten náš už poslouchá (klasika sedni, zůstaň rovná se pro něj lehni :lol: , přines, aport a už nvím, trénuje si ho tchán) :lol: :lol: :lol:
Jinak je to pořád „magor“ :lol: Rotrhal si u boudy pletivo vyčůránek, tak mohl zdrhnout. Teď už né, tchán opravil :D
Posílám fotku, je z mobilu… 

Je to už tele, a pořád roste štěně jedno :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
6.10.07 09:08

Ten je náááádhernej! :-)

lehká závist a taky smutek, ale novou fenku si pořídíme až za pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit