Border kolie

715
29.3.07 17:44

Border kolie

Ahoj holky,

tchánovci museli nechat v pondělí utratit pejska :( Jelikož na něm byli dost citově závislí a doma na ně teď všechno padá, chtěli by nového - Border kolii.

Prohledala jsem celý internet a prostě nejsou Jelikož tady víme všechno, chtěla jsem poprosit, kdybyste některá věděla o bordeřím chlapečkovi k odběru, dejte mi, prosím, vědět. Cena tak do 7 tisíc - tzn. nemusí mít PP. Není problém kamkoli dojet.

Děkuji moc
Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
29.3.07 20:01

Zatim o žádném nevím, ale na cvičiště agility u nás ve městě chodí trenérka a má dva šikovné bordel-kolie kluky třebas bude o něěčem vědět.vagility zpravidla jsou tito psy nejlepší. A také sou to velice vnímaví tvorové i když to každý psík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
30.3.07 10:49

annonce

v annonci je mají, máš sz :o)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.07 15:09

Neco trochu jsem našla, tak třeba vyberete, i když je většina s PP. Pokud můžu radit, tak bych do psa bez PP nešla, bohužel je většina majitelů jen množiteli a je jim jedno, v jakém zdravotním stavu své pejsky mají. Tím mám na mysly, že třeba připustí fenku, která má špatné kyčle DKK 3-4, vy to nepoznáte a pak se štěnětem budete lítat po operacích..a na víc, nemáte záruku, že bude čistokrevný a tudíž že bude mít povahu, co si přejete..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.07 15:19

Pardon, nedela jsem odkaz :) Tady je http://www.ifauna.cz/…e/search.php?… a taky tady
Bearded kolie
10. 04. 2007, 12:26:45
Nabízíme krásná, vymazlená štěňátka. Vhodná na výstavy, sport, agility, pasení i do rodiny.Tel.737276338
Blanka Drtinová (drtinova@seznam.cz)

Bearded collie - štěňata s PP
10. 04. 2007, 12:24:21
Ch.st Malý vousáček zadá perspektivní štěňátka po vynikajících rodičích. Přátelské povahy, slibný exteriér, vhodné na cho, výstvy, sport i jako příjemný rodinný společník.tel737276338
Blanka Drtinová (sakalice@centrum.cz

Přeju šťastnou ruku při výběru Jowana

• Citovat
  • Upravit
Verča15
10.10.11 21:53

Dix

Dobrý den mám doma 5 mesičního pejska - Border kolii dnes jsem prisla domu a vsude samý rozkousaný věci…dostal novinama ale jen lehce jelikoz je to citlivý pes.....ale nevite co mam udelat aby se to uz neopakovalo???? Dekuji mooc za odpoved :zed: :-)

• Citovat
  • Upravit
17162
10.10.11 22:11
Verča15 píše:
Dobrý den mám doma 5 mesičního pejska - Border kolii dnes jsem prisla domu a vsude samý rozkousaný věci…dostal novinama ale jen lehce jelikoz je to citlivý pes.....ale nevite co mam udelat aby se to uz neopakovalo???? Dekuji mooc za odpoved :zed: :-)

Hodně hodně zaměstnat, nechat po bytě velké množství hraček… borderky potřebují neustále aktivitu a jak se nudí, dělají čurbes. S věkem se to ale lepší. Ta naše dokázala zabordelit i zahradu, když se nudila, bylo hnusně a nikdo nebyl s ní venku. A borderky milují dlouhé a aktivní procházky :-)
Ted má už 1,5 ročku aje to zlatíčko… i když sem tam ještě binec udělá ;-) Ale je venku, má k dispozici kotec (ve kterém nespí) a zahradu.
Ale na horách nebo procházkách je to nenahraditelná společnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verča15
11.10.11 19:38

Děkuju moooooc :-) myslite ze rano v od 6 do pul 7 mu to bude stacit aby vydrzel v klidu do 15:30???

• Citovat
  • Upravit
17162
12.10.11 08:29
Verča15 píše:
Děkuju moooooc :-) myslite ze rano v od 6 do pul 7 mu to bude stacit aby vydrzel v klidu do 15:30???

Musíte vyzkoušet,ona se naučí, že dopoledne se spinká, když nikdo není doma… ta naše darebačka ted celé dopo prospí někde na zahradě tak, že mně občas ani nepostřehne a já na ni bafnu :lol: ta pak neví,jak by semi omotala kolem nohou :mrgreen:

Ale určitě vyvenčit a třeba pohrát si s míčkem, učit aportovat nebo chodit venčit s nějakým psím kamarádem z okolí, se kterým si ráno trošku pohraje. Doma pak nechat válet všude hračky, co nejvíce, at má nějakou zábavu a čím se zaměstnat ;-)
Možná, jestli máte někoho v okolí, kdo by třeba ted, ve štěněcím věku příšel 1× za dopoledne jen krátce vyvenčit, možná by to pomohlo, než se naučí být déle sám ;-)

Ony borderky jsou chytrolínci ;-) nebojte, naučí se a bude to báječný kamarád i do deště ;-) (ta naše lítá pozahradě i když lije jako z konve :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka a Akinka
19.11.12 09:18

Jo a pejska bez PP reději nepořizujte, protože nikdy co to bude rasu a hlavně s některými chovateli se dá osobně dohodnout i na splátkách :D.

• Citovat
  • Upravit
Katka a Akinka
19.11.12 09:24

Borderku bych v kotci a ani na zahradě nenechala potřebuje být mezi lidmi pak je spokojená. A aby vám neničila byt tak předtím než odejdete do práce utahat a dát najíst oni pak spí než někdo přijde domů a vymezit jí prostor kde bude v době vaší nepřítomnosti a vymýšlet pro ní různou zábavu a hračky bych jí dala všechny ona si vybere vždy nějakou s kterou si bude hrát a až toho bude mít dost tak si někde lehne a bude spát :D.

• Citovat
  • Upravit
Katka a Akinka
19.11.12 21:12

Dobrý den,
měla jste ho zavřít do vedlejší místnosti a všechno uklidit a pak ho pustit zpátky. A aby vám neničil byt tak vám doporučuji zaměstnat ho nějakou činnosti třeba než odejdete do práce atd tak se domluvit s někým kdo má pejska a nechat ho vyběhat a pak by měl spát než někdo přijde domů.

• Citovat
  • Upravit
Naisen
28.4.13 09:29

dobry den

Je dobre jsi poridit border kolii?? :-O

• Citovat
  • Upravit
2
1.6.13 11:29

Chtěla bych se zeptat, zda někdo neví o nějakém dobrém cvičišti. Ted jsem absolvovala se svou 5 měsíční fenkou základní kurz poslušnosti ve Veselí nad Lužnicí. Byla jsem spokojená ale někdo říká že na Agility si pak mám vybrat nějaký lepší cvičák ale nevím kde :/ Jednou bych sní totiž chtěla dělat Agility a zkusit dog dancing ale to už vůbec netuším kde se tady v Jižních Čechách trénuje :/ :nevim: Předem děkuji za návrhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.12.13 09:43

Dobry den
Mám 5.měsíční fenku borderky jeto moje láska. jenomže sní ven chodit je utrpení, strašně se bojí lidí a různých zvuků, když jdu sní ven a náhodou je ňaky soused ve vchodě nechce vylest z výtahu nebo když jsem sní venku a nikdo tam není tak jí pustím to je vpohodě ale když uvidí nebo uslyší člověka tak prostě utíká a vůbec neposlouchá mé přivolání. Moc bych si přála abych sní chodila na dlohé procházky nebo ji mít puštěnou na volno. Prosím o pomoc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný