Kratší nožička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.11.10 16:40

Kratší nožička

Mám 5 měsíční holčičku Štěpánku.Na kontrole kyčlí ve 4 měsících jí ortoped zjistil kratší levou nožičku o cca 1,5cm. Poslal nás na rentgen kyčlí, který dopadl dobře. Tvrdil,že se to srovná samo, že je to tím, že na pravé straně je již jádro vyvinuté a na levé zatím jen částečně.Ojednal nás na kontrolu až za 3 měsíce. Moc se mi ten přístup nezdá, nerada bych něco zanedbala. Má s tím někdo zkušenost? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
17.11.10 17:24

Ahoj,myslím,že vše je teprve ve vývinu,a nemusíš se znepokojovat…můžeš i ev. zajít k jinému ortopedovi pro vícero názorů.Jinak já jsem byla před otěhotněním(spíš už jsem tedy velmi krátce těhotná)u ortopeda,a ten mi taky řekl,že mám 1 nohu kratší cca o 1cm.Nikdy si toho nikdo nevšiml,a já bez problémů chodím a cvičím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.11.10 21:16

U nas byla jedna nozicka opticky kratsi, kdyz se dite polozilo na brisko, tak melo faldicky nestejne vysoko, stejne tak takove ty dva dolicky , co jsou dole na zadech, tak byly nestejnomerne. Byla to rotace panve, dite kvuli tomu spatne paslo, pomohlo celkem kratce vojtit, za mesic bylo vse srovnane.
Ale kycle byly od zacatku ok.
Zkusila bych jeste prohlidku u zkusene rehabky a jeji posouzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí