Kravaty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2915
8.4.17 21:59

kravaty? :D

Ahojky, chci se zeptat žen, zda umíte uvázat kravatu, a zda partnerům kravaty vážete?
Ptala jsem se pár žen z rodiny, a upřímně skoro všechny řekly, že neumí :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
8.4.17 22:00

Ne, on si ji umí uvázat sám. Já po něm taky nechci aby uměl zapínat třeba podvazky nebo mi natahovat punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.4.17 22:03

Neumím, umí si ji uvázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
8.4.17 22:04

Umim ale chlap ji nenosi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
8.4.17 22:05

Chalp nosí kravatu tak max. 3× ročně, on vázat neumí, já podle youtube už párkrát vázala (když si ji idiot rozvázal :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
8.4.17 22:35

Umím já i chlap. Jen každý jiný uzel, takže vážeme dle toho co se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.4.17 23:37

Manžel nosí kravatu denně a umí ji uvázat na několik způsobů, podle typu kravaty a toho, kdo ji nosí. Do toho se mu opravdu nepletu.
@debra.morgan @Annapavelkovaml Holky, sorry, ale nechávat uvázanou kravatu uloženou ve skříni je horší než udělat z tataráku karbanátky. Kravata je po pár dnech na vyhození a je jedno jestli je po polyesterka nebo nedejbože hedvábná. Okamžitě na chlapovi poznám, že vytáhnul ze skříně rok uvázanou kravatu a vypadá to strašně. Tolik času zase to uvázání nezabere… Jasně, člověk, který vytáhne oblek jednou za rok ze skříně, to nepozná, ale ostatním jsou pro smích… Taky si přece děláte na každou příležitost nový účes a nemáte ve skříni uloženou jednu načesanou paruku.

• Citovat
  • Upravit
17472
8.4.17 23:59

Umím, v pubertě jsem kravaty dost nosila. :lol: Teď ji nemám komu vázat, musím počkat, až mi chlapci dorostou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
9.4.17 00:07

@onajeblond
UMÍM a velmi dobře :mrgreen: vážu ale strejdovi a bráchovi :mrgreen: partnera jsem zatím neviděla, takže ani nevím jestli to umí…ovšem naučit by se to měl kažej chlap…to je jako by ženská si neuměla nandat podprsenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.4.17 00:27
@Mysis píše:
@onajeblond
UMÍM a velmi dobře :mrgreen: vážu ale strejdovi a bráchovi :mrgreen: partnera jsem zatím neviděla, takže ani nevím jestli to umí…ovšem naučit by se to měl kažej chlap…to je jako by ženská si neuměla nandat podprsenku :mrgreen:

já takových znám hned několik :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
9.4.17 08:00

Neumim. Nejsem chlap, ani jeho matka a jemu nejsou 2. Na youtube jsou videa nebo v panskych obchodech s obleky ho to prodavaci take jiste nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.1.20 08:52

Myslím, že každý muž by se měl naučit uvázat aspoň jeden uzel. Třeba takový four in hand. Je jednoduchý a vždy dojde na příležitost (svatba, ples), kdy se mu to bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
28.1.20 09:02
@AndelaCerna píše:
Neumim. Nejsem chlap, ani jeho matka a jemu nejsou 2. Na youtube jsou videa nebo v panskych obchodech s obleky ho to prodavaci take jiste nauci.

Já umím, chlap taky, ale jde mu to blbě, navíc nosí kravatu tak dvakrát do roka. Takže mu ji vážu. Ale že bych si kvůli tomu, že mu pomůžu, připadala jako jeho matka, to teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí