Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte, jen pro zajímavost a pro pobavení… Dnes má 2. narozeniny moje mladší holčička, dále má narozeniny můj brácha a moje teta. Uvědomila jsem si, že tedy ve stejný den porodila moje babička, moje mamka a já… ![]()
To nemůže být náhoda… ![]()
Máte to někdo podobně?
Syn ma narozeniny ve stejný den jako můj tatínek. Náhoda to podle mne je. Proč by nebyla?
Můj manžel má narozeniny ve stejný den jako jeho babička, z mojí rodiny má v ten den narozeniny zase moje sestra a dále jeden náš společný kamarád ![]()
Ano, toto byva hodne caste, obe moje deti I deti me sestry se narodily ve stejny den, jako nekdo z blizkych pribuznych. Dokonce manzel vzdy tipoval podle toho, kdy se nase deti narodi a vzdy mu to vyslo.
My meli sousedy a jejich deti mely narozeniny 12.6., 12.6. a 11.6. tesne pred pulnoci
s triletymi odstupy ☺
Kamarádká má tři dcery, 12.4, 12.4 a 26.3.
Moje dcerky jsou o 18m a jeden den
Ve čtvrtek měla starší tři a v pátek mladší 1,5 ![]()
Já slavím skutečný narozeninový den jen jednou za 4 roky 29.2. stejně jako můj tatínek ![]()
@Tarinka píše:
My meli sousedy a jejich deti mely narozeniny 12.6., 12.6. a 11.6. tesne pred pulnocis triletymi odstupy ☺
Hezky! Jak se jim to povedlo, ze? M.
@Bebuše píše:
Kamarádká má tři dcery, 12.4, 12.4 a 26.3.
Moje dcerky jsou o 18m a jeden denVe čtvrtek měla starší tři a v pátek mladší 1,5
Tak to se teda taky povedlo!!! Vasim holcickam vsechno nejlepsi k narozeninam!!!
![]()
Nám se ty narozeniny nakupily skoro u vsech do tohoto období. Kromě třech výše zmíněných, kteří mají narozky dnes, tak ještě zítra má bratranec, pozítří druhá teta a za dva týdny moje mamka, moje sestřenice, neteř a synovec… Ženy z naší rodiny jsou a byly holt nejplodnější v tom červenci… ![]()
U nas ve stejny den narozeniny deda, tata, strejda (ale oni byli dvojcata, tak to moc neplati), bratranec, nasledujici den mel narozky druhy deda a tata a deda maji svatek. Aspon se to cloveku dobre pamatuje
a babicka mela narozeniny jako svagrova (brachova zena) a jejich dite. Nekdy se to proste sejde
@Michalka80 píše:
Hezky! Jak se jim to povedlo, ze? M.
A to prostredni dite bylo nedonosene, o medic driv ☺
@přírodní píše:
Já slavím skutečný narozeninový den jen jednou za 4 roky 29.2. stejně jako můj tatínek
Tak to je bomba! V takove vzacne datum a hned dva z rodiny…