Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Aneb kdo se přidá! Přivoďme si dobrý pocit umytím oken doma, bez výmluv, vzít hadr a s chutí do toho ![]()
Přes víkend budou čistá okna a ještě pohyb, kterého není nikdy dost ![]()
Jdu na to! ![]()
@Borůvka1990 jsi blazen?
Sviti slunicko, to teda mit okna nebudu, no dobre, umyji ty na sever, koupelna, kuchyn a na zapad loznice ![]()
U nás má dneska odpo a celý víkend pršet tak mě tak naštvali, chtěla jsem umývat okna a pověsit na balkon několik praček ![]()
@Borůvka1990 ANi náhodou Zejtra prší. Okna meju až na Velikonoce.
@Borůvka1990 budeme Tě morálně podporovat
. víkendu má pršet takže celkem škoda práce ![]()
Zitra ma prset, jsem ve 28.tt, tak okna jsou v planu tesne pred porodem a nebo po nem, uvidi se jaka bude situace.
Já okna myju ráda, dokonce i ráda žehlím - jsou jiné práce, které nesnáším a většině nevadí. Ale tady má celý víkend pršet, takže počkám.
Velikonoce neslavím ani symbolicky, tak mě žádný termín netlačí, až bude vhodná doba. Ale už se těším na vyprané záclony - to miluju ještě více. Škoda, že už nemáme hadici odpadu z pračky hozenou do vany. Vždycky jsem u toho stála a měla orgasmus, když jsem viděla, jak z toho valí ta černá voda
![]()
Dneska ale jedu do řezníka (nu dobrá, do řeznictví, či k řezníkovi
), tam nechám litr, doma mě čeká balíčkování a házení do mrazáku a máme zase maso na celý měsíc. Takže mě čeká trochu jiná práce - s nožem ![]()
@Apaji teda, maso za 1000Kc na mesic? Nam by tovydrzelo tak na 10 dni, maximálně
Tak na to ti se*e Bílej tesák.
Však zatáhnu žaluzie a špína není vidět. ![]()
Proto jedu k řezníkovi. Když jsem byla mladá nezkušená hospodyňka, kupovala jsem balíčky masa v supermarketu a to prachy lítaly. U řezníka bývá vždy nějaká akce - jednou je to krkovice, jednou plecko, jednou kýta, taktéž drůbeží. To všechno beru vcelku a doma naporcuju. Je fakt, že hovězí v poslední době skoro neberu - jen morkové kosti a žebro nebo krk na polévku. Nemám ráda guláš z kližky, dělám ze zadního, a to je v poslední době nechutně drahé. Když máme cestu do Polska, koupím hovězí tam - krásné libové maso, i oháňku tam bez problému seženu a cena úplně někde jinde.
U řezníka ale nekupuju salámy, uzeniny, šunky. To mám v rámci týdenního nákupu.
My jsme také masožrouti, jsem manželka strojního zámečníka, který pracuje fyzicky a přichází domů hladový
. Vařené vajíčko jsme schopni tolerovat tak jeden den (se špenátem nebo tak), druhý den už bychom sežrali půlku krávy. Já bez masa být taky nemůžu. Chytnu pak takový hlad, který se nedá ničím jiným zasytit.
Jsme tedy dva, dcera 12 let jí ve škole, o víkendech jí oběd jen občas.
@Tamtama píše:
Tak na to ti se*e Bílej tesák.Však zatáhnu žaluzie a špína není vidět.
Můj děda vždycky říkal: „Vidíš z okna ten protější dům? Vidíš jaká má okna? Tak vidíš, že skrz okno ještě vidíš a není tak špinavé“ ![]()
@Apaji píše:
Můj děda vždycky říkal: „Vidíš z okna ten protější dům? Vidíš jaká má okna? Tak vidíš, že skrz okno ještě vidíš a není tak špinavé“
moudrý to muž
![]()
@xjuklickova píše:
@Borůvka1990 jsi blazen?Sviti slunicko, to teda mit okna nebudu, no dobre, umyji ty na sever, koupelna, kuchyn a na zapad loznice
Máme stejný přístup, taky meju postupně, jak se točí sluníčko
Jednu stranu už mám ![]()