Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@tterka píše:
@Borůvka1990
No děvče, to je tedy výzva. Ovšem díky tobě mám polovinu oken umytých. Takže díííky! (Přiznávám, že jsem odflákla žaluzie, ty budou kvůli výzdobě vytažené, takže nejsou vidět![]()
). Ale tedy, kdo za mě teď vyžehlí? Asi budu mít hodně vytížený pátek a to si mám s dětmi užívat prázdniny. Tak já jdu pokračovat, prokrastinace u emimina je pěkná mrcha
![]()
![]()
To máš fuk, já odflákla žaluzie před vánoci
Žehlení neuteče, já se jím prodírám už třetí den, protože mě děti ukecávaj být venku, když je hezky, a večer stihnu pokaždý jen zhruba to, co ten den usuším. Včera jsem dožehlila povlečení, takže dneska už jen dětský a mužovo co má do práce, na svoje prdim, to rovnou ukládám ![]()
Tak jsem čekala větší spolupráci, teda výmluvy že svítí sluníčko a že bude pršet neberu
Odkládat práci na neurčito není řešení, pak se to nabaluje a zbytečně to stresuje
![]()
A chválím ty, co to vzali sportovně a bez výmluv se pustili do práce, i když se jim nechtělo
![]()
(jdu na tu druhou půlku
)
Já už mám okna umyté z minulého týdne, stačí umýt koupelnu a WC?
To ze bude o vikendu prset neni vymluva, ale fakt. Podivej se na predpoved. Vzhledem k tomu, ze jsem v praci do pul pate si rozhodne nebudu kazit patecni podvecer mytim oken. Do Velikonoc je jeste cas a i kdybych to nestihla tak se svet nezbori, stejne nebudeme doma. A vzhledem k tomu, ze okna odmitam umyvat vic jak dvakrat do roka, tak mam casu spoustu a nic se mi nenabaluje ano me to nestresuje ![]()
@Borůvka1990 píše:
A tobě prší na balkón?![]()
no né úplně ale určitě by to trochu zmoklo
spíše jsem chtěla to sluníčko aby to bylo uschlé za pár hodin a dala bych tam další věci
@Borůvka1990 píše:
Aneb kdo se přidá! Přivoďme si dobrý pocit umytím oken doma, bez výmluv, vzít hadr a s chutí do toho![]()
Přes víkend budou čistá okna a ještě pohyb, kterého není nikdy dost
Jdu na to!
Ehm, jak jsi věděla, že se na to zrovna dneska chystám
Takže se přáidávám k výzvě ![]()
@Borůvka1990 píše:
A chválím ty, co to vzali sportovně a bez výmluv se pustili do práce, i když se jim nechtělo![]()
![]()
(jdu na tu druhou půlku)
Já musím, rozhodla jsem se včera večer a hadrem ošudlala výzdobu, která tam byla nastříkaná „sněhovým“ sprejem, takže už není úniku, okna vypadají hrozně
![]()
Ráno jsem hlásila dětem, že je na čase sundat sněhové vložky z oken. Oba shodně křičeli „nééé, nám se to tam líbí“. Taková smůla, že ta okna nemůžu zatím ještě umýt
![]()
Jinak mě mytí oken baví. Baví mě prát záclony, baví mě luxovat a stírat podlahy. Nemám ráda snad jen žehlení, takže téměř nežehlím. Miluju praní prádla, věšení (případně něco házím do sušičky)…to mám po své mamince. Ta kolikrát když neměla co prát, tak procházela barák a sbírala všechno možné…kočičí pelechy, kobereček v koupelně, však se opravář pračky divil, když po roce a půl napíchl pračku na diagnostiku a měla natočeno jak průmyslová pračka
![]()
@Kakika píše:
Ráno jsem hlásila dětem, že je na čase sundat sněhové vložky z oken. Oba shodně křičeli „nééé, nám se to tam líbí“. Taková smůla, že ta okna nemůžu zatím ještě umýt![]()
Jinak mě mytí oken baví. Baví mě prát záclony, baví mě luxovat a stírat podlahy. Nemám ráda snad jen žehlení, takže téměř nežehlím. Miluju praní prádla, věšení (případně něco házím do sušičky)…to mám po své mamince. Ta kolikrát když neměla co prát, tak procházela barák a sbírala všechno možné…kočičí pelechy, kobereček v koupelně, však se opravář pračky divil, když po roce a půl napíchl pračku na diagnostiku a měla natočeno jak průmyslová pračka
![]()
mám to úplně stejně, žehličku ale ani nemám doma…
a prala bych klidně častěji ale musím se mírnit kvůli vody, ta spotřeba je u nás vysoká i tak, tak se snažím omezovat ![]()
Přidám se je v případě, že každý pátek budě nějaká výzva. Jakákoliv, nemusí se týkat jen úklidu
Jsem lenoch a tohle by byla aspoň práce formou zábavy.
@Borůvka1990 píše:
Aneb kdo se přidá! Přivoďme si dobrý pocit umytím oken doma, bez výmluv, vzít hadr a s chutí do toho![]()
Přes víkend budou čistá okna a ještě pohyb, kterého není nikdy dost
Jdu na to!
Porid si taky ten vysavac na okna Leifheit. To je ta nejlepsi investice co jsem tenhle mesic udelala. Jako ja se vzdycky pul soboty v nasem baraku sra.la umyvanim oken a jak dosel, tak jsem to nechala nabit a hned to sla zkusit. Aj muj muz zkusil s tim umyvat
ac napred nadaval co za kravinu jsem koupila, tak pak rika, ze dobra pomucka na okna. Uspora casu, netreba hromada svedskych hader a nacini (jedna na umyti, dalsi na lesteni, sterku atd.). Nechapu proc jsem si to nekoupila uz driv
.