Páteční výzva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
17.3.17 11:15
@bublinek píše:
Já už mám okna umyté z minulého týdne, stačí umýt koupelnu a WC?

Jasně že stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:17
@Kacka2 píše:
To ze bude o vikendu prset neni vymluva, ale fakt. Podivej se na predpoved. Vzhledem k tomu, ze jsem v praci do pul pate si rozhodne nebudu kazit patecni podvecer mytim oken. Do Velikonoc je jeste cas a i kdybych to nestihla tak se svet nezbori, stejne nebudeme doma. A vzhledem k tomu, ze okna odmitam umyvat vic jak dvakrat do roka, tak mam casu spoustu a nic se mi nenabaluje ano me to nestresuje :lol:

Ale vždyť tě nikdo nenutí a fakt že jsi v práci skoro do večera výmluva není, a pokud chceš strávit víkend s rodinou, když jsi pracující je pochopitelný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:18
@Doe_Jane píše:
no né úplně ale určitě by to trochu zmoklo :) spíše jsem chtěla to sluníčko aby to bylo uschlé za pár hodin a dala bych tam další věci

Jj, sluníčko taky konečně vítám :lol: Hlavně kvůli povlečení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:18
@Amys píše:
Ehm, jak jsi věděla, že se na to zrovna dneska chystám :lol: Takže se přáidávám k výzvě :palec:

Super!!! Já mám hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.3.17 11:19

Poslušně hlásím, že okna mám umytá :palec:. Ještě balkonové dveře a bude hotovo. Tak bych rovnou asi měla převléknout postele :think:. Ale za chvíli musím pryč, takže práce počká. Jen holky, prosím vás, jak umýváte žaluzie. Já to fakt nesnáším. Ze začátku jsem umývala jednu lamelu po druhé - umýt, osušit a pak další :zed:. Potom jsem si koupila jakýsi kartáč na žaluzie. Děs a hrůza :zed:. Teď už jen zatáhnu žaluzie, přejedu celou plochu na mokro, potom na sucho, otočím a totéž z druhé strany. Ale vyloženě čisté fakt nejsou :think:.
Jedno vím jistě, za pár let nás čeká velká rekonstrukce, žaluzie z oken poletí do koše a chci venkovní rolety :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.3.17 11:20

Devcata nebojte dnes a zitra prset nebude pac dnes i zitra mam sedet zavrena do vecera na prednasce, dokud budu nekde zavrena bude krasne svitit slunko. Prset bude v nedeli, protoze potrebujeme zasadit mrkev, petrzeli a hrasek, to aby se nemohlo nic delat, zakon schvalnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:21
@Amys píše:
Já musím, rozhodla jsem se včera večer a hadrem ošudlala výzdobu, která tam byla nastříkaná „sněhovým“ sprejem, takže už není úniku, okna vypadají hrozně :mrgreen: :lol: :zed:

No, vzhledem k tomu že bude víkend, děti se postarají o to, aby to vypadalo jako po tvým včerejším šmudlání :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:23
@Kakika píše:
Ráno jsem hlásila dětem, že je na čase sundat sněhové vložky z oken. Oba shodně křičeli „nééé, nám se to tam líbí“. Taková smůla, že ta okna nemůžu zatím ještě umýt :lol: :lol:Jinak mě mytí oken baví. Baví mě prát záclony, baví mě luxovat a stírat podlahy. Nemám ráda snad jen žehlení, takže téměř nežehlím. Miluju praní prádla, věšení (případně něco házím do sušičky)…to mám po své mamince. Ta kolikrát když neměla co prát, tak procházela barák a sbírala všechno možné…kočičí pelechy, kobereček v koupelně, však se opravář pračky divil, když po roce a půl napíchl pračku na diagnostiku a měla natočeno jak průmyslová pračka :lol: :lol:

Jj, s praním to mám stejně. A docela ráda žehlím. A pokud jde o okna, chápu tě, co bychom pro děti neudělali, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:24
@Tableta píše:
Přidám se je v případě, že každý pátek budě nějaká výzva. Jakákoliv, nemusí se týkat jen úklidu :palec: Jsem lenoch a tohle by byla aspoň práce formou zábavy.

Bezva, platí! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:26
@martina.se píše: :mrgreen: šla bych též, ale půjdu do práce :lol: takže nic

Však se svět nezboří, do velikonoc je daleko a práce je přednější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:28
@Lambisko píše:
@Borůvka1990 14 dni do terminu porodu, odmitam lezt po oknech :mrgreen: ale klidne mi je muze nekdo prijit umyt, to se nebranim :mrgreen: no co, na protejsi barak jeste videt je, se to taky nezblazni :mrgreen: misto oken uklidim aspon ten bordel u dcery v pokoji, co jsem tam chudince udelala, upecu manzelovu milovanou babovku a vyperu posledni pracku pro mimino :)

Tak to neriskuj, taky bych takhle v termínu nemyla okna :hug: A bábovka ti taky navodí dobré pocity :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Borůvka1990 píše:
Však se svět nezboří, do velikonoc je daleko a práce je přednější :hug:
:mrgreen: bohužel.. radši bych s radostí odpol drbala okna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

@Kelsey
Uklidit zahradu a sázet chci zítra, takže poslušně hlásím, že v Praze určitě bude pršet už v sobotu. Očividně to mám totiž úplně stejně jako ty, jen se divím, že mi dneska ještě nezmoklo venku prádlo :think:. Den je ještě před námi, potřebuji pověsit ještě asi dvě pračky, určitě zaprší i dneska :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:30

@Kelsey
Chystám se ho pořídit, zatím to dělám tak, že hadrem umyju komplet okna jarovou vodou, pak skla vezmu clin pěnou se švédskou utěrkou a nakonecještě clinem stěrkou na okna a celkem to jde rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.3.17 11:33
@tterka píše:
Poslušně hlásím, že okna mám umytá :palec:. Ještě balkonové dveře a bude hotovo. Tak bych rovnou asi měla převléknout postele :think:. Ale za chvíli musím pryč, takže práce počká. Jen holky, prosím vás, jak umýváte žaluzie. Já to fakt nesnáším. Ze začátku jsem umývala jednu lamelu po druhé - umýt, osušit a pak další :zed:. Potom jsem si koupila jakýsi kartáč na žaluzie. Děs a hrůza :zed:. Teď už jen zatáhnu žaluzie, přejedu celou plochu na mokro, potom na sucho, otočím a totéž z druhé strany. Ale vyloženě čisté fakt nejsou :think:.
Jedno vím jistě, za pár let nás čeká velká rekonstrukce, žaluzie z oken poletí do koše a chci venkovní rolety :lol: :lol: :lol:

Já takhle myju žaluzie dvakrát do roka, že ty horní a dolní beru po jedné, zbytek prostě přejedu hadrem, dvakrát. Pak nechám oschnout, zatáhnu a nestahuju. Jenom vyjímečně, jednou za měsíc. Taky žaluzky nesnášim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí