Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bublinek píše:
taky jsme v přízemí, čumilové jsou mi buřt
je tu někdo kdo nemá záclony? Nemáme je a naši do mě pořád rypou, že to není hezké a tak.
my nemáme.. teda do pokojíku dostali kluci záclonu s traktorem už předloni pod stromeček, ale zatím jsem nebyla schopná ani koupit garnýž, natož sehnat někoho, kdo by mi ji navrtal ![]()
@Borůvka1990 píše:
To jsou super vychytávky, prosím foto zavěšené pračky v kuchyni a na balkóně![]()
![]()
![]()
@Borůvka1990 píše:
To nepůjde, už mám doma děti a s těma už stihnu prd
tak za tyden, to nespecha ![]()
@Amys píše:
Týjo, supeeer!!!
To chci! Usuším prádlo i s pračkou ![]()
@Pudloslava píše:
tak za tyden, to nespecha
Nevim co bude zítra, natož za týden ![]()
@Borůvka1990 píše:
Som zvědavá, no
teď budu práci měnit, z fabriky půjdu do kanclu
takže asi tak.. zbývá 14 dní ![]()
@martina.se píše:
teď budu práci měnit, z fabriky půjdu do kanclutakže asi tak.. zbývá 14 dní
Tak to je paráda, ne?
Pokud si navíc polepšíš, kdo by váhal
![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak to je paráda, ne?Pokud si navíc polepšíš, kdo by váhal
![]()
polepším si o hodně - plus bonusy ala služební auto, mobil atd
![]()
@martina.se píše:
polepším si o hodně - plus bonusy ala služební auto, mobil atd![]()
Tak to je super příležitost!!! Kdo by to nebral!
kamarádky manžel taky takhle přešel, ale on si stěžuje, protože má z kanceláře zdravotní problémy, se zády (rehábka), bolesti hlavy (z pc) a špatně spí. Dokonce uvažuje že by se vrátil do fabriky, kde měl 20tis, teď má 45tis, a to mu,,brání" odejít. Docela mi je ho líto. Nevím no, ono každá profese má něco, jen plat je různý. Osobně bych taky zůstala v kanceláři
![]()
@martina.se píše:
@Borůvka1990 já uvidím…
No myslím že to tobě problém dělat nebude, přece jen jsi ženská, takže po příchodu z práce budeš v jednom kole, oni chlapi většinou preferují gaučink, nehýbou se v kanclu, pak doma…no a začnou mít problémy se zády a pod…
![]()
Tak jsem se včera překonala, vyráběli jsme s klukama jarní dekorace, tak jsem jim v pokoji umyla okna a parapety, aby to bylo kam dát.. a zařekla jsem se, že už nikdy nedám na okna žádné nalepovací pičičmunky
![]()
@Tamtama Já nadávala, když jsem šudlala ten nastříkaný „sníh“
![]()