Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Šarlota4 píše:
@Borůvka1990 fetujes?
No já ne, ale ty asi jo, když je pro tebe normální psát že fetuje někdo, koho neznáš ![]()
@martina.se píše:by si zkusily mojí šichtu a věřím, že by velmi rády drbaly okna
To tě chápu, a co děláš?
@Pudloslava píše:
@Borůvka1990 az skoncis doma, stav se u me
To nepůjde, už mám doma děti a s těma už stihnu prd ![]()
@Tamtama píše:
Tak že bych to vzala aspoň v kuchyni![]()
a žaluzie taky nesnáším, v kuchyni se mi na ně chytá mastný prach a vůbec to nejde dolů
a já se s tím teda necrcám, našplíchám to clinem, rozpatlám hadrem, nastříkám znovu a setřu stěrkou
![]()
No ono to chce právě v kuchyni mýt okno častěji, myju ho každý měsíc a ty žaluzky stačí setřít pouze svisle, nemusí se jedna po druhé, ale pokud to necháš půl roku, tak to pak přilne a jde to blbě dolů…
![]()
@Borůvka1990 píše:
No ono to chce právě v kuchyni mýt okno častěji, myju ho každý měsíc a ty žaluzky stačí setřít pouze svisle, nemusí se jedna po druhé, ale pokud to necháš půl roku, tak to pak přilne a jde to blbě dolů…![]()
my máme žaluzie v kuchyni vytažené pořád a jsou čisté, zatím k nim nic nepřilnulo ![]()
@bublinek píše:
my máme žaluzie v kuchyni vytažené pořád a jsou čisté, zatím k nim nic nepřilnulo
My je běžně taky nestahujem, ale když přijde návštěva a sedí se v kuchyni, je fajn je stáhnout, kvůli čumilům
Máme kuchyň v přízemí ![]()
@Borůvka1990 píše:
No já ne, ale ty asi jo, když je pro tebe normální psát že fetuje někdo, koho neznáš
To bylo něco ve smyslu co psaly holky přede mnou. Jako jestli ses nezbláznila
@Borůvka1990 píše:
My je běžně taky nestahujem, ale když přijde návštěva a sedí se v kuchyni, je fajn je stáhnout, kvůli čumilůmMáme kuchyň v přízemí
taky jsme v přízemí, čumilové jsou mi buřt
je tu někdo kdo nemá záclony? Nemáme je a naši do mě pořád rypou, že to není hezké a tak.
@bublinek Já záclony mám, protože mi okna bez záclon připadají divná. Manžel sice neustále mlel cosi o tom, že to ubírá světlo a já nevím, co ještě, ale nedala jsem se
Ale zase nikde nemáme žaluzie - nechceme je. Máme klasické zatemňovací závěsy. Já nemám ráda, když mi někdo čumí do baráku a to by viděl každý, kdo jde okolo. Stačí, když větráme a svítíme, to se fakt necítím dobře.
@Šarlota4 píše:
To bylo něco ve smyslu co psaly holky přede mnou. Jako jestli ses nezbláznila
Aha, no pokud ti přijde normální psát,,fetuješ", budiž. Nezbláznila jsem se, byl pěkný den, lepší než sedět na zádeli. Některé z nás mají hotovo a jsou spokojené.
Hotovo. Akorát jsem si zničila svou nejoblíbenější hadru
Mám totiž blbej zvyk přelívat si prostředky do jiných lahviček a nepopisovat. Takže jsem si kdysi naředila savo s vodou do lahve od okeny, jakože na sprchu a už jsem na to zapomněla ![]()
@bublinek píše:
taky jsme v přízemí, čumilové jsou mi buřt
je tu někdo kdo nemá záclony? Nemáme je a naši do mě pořád rypou, že to není hezké a tak.
Máme poloviční záclony, v kuchyni obloukovou, v dětských pokojích polodlouhé s dětským motivem, v obýváku se vstupem na terasu žádnou a zbytek dlouhé.
@Borůvka1990 píše:
Aha, no pokud ti přijde normální psát,,fetuješ", budiž. Nezbláznila jsem se, byl pěkný den, lepší než sedět na zádeli. Některé z nás mají hotovo a jsou spokojené.
Některé z nás musí i pracovat
Jestli ti přijde umýt okna v bytě o pár oknech za celý den bez dětí za zadkem jako super výkon. Tak v pořádku asi je no. Já mam 15 oken a 8× velká dvoudveřová balkonová okna.