Které mléko nahradí kravské mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Stanule32 píše:
Maminky dáváte někdo KM v noci? Matýsek ( 11,5m) přes den toho sní dost.. Papa hodně Jogurty a kaše k obědu má většinou co my akorát méně kořeněná.. Na noc se mi budí na UM (přes den ho odmítá) budí se jen jednou a chce mléko, jezdím pro něj do Německa tak jsem si řekla že bych ho mohla odstavit a tu jednu dávku nahradit KM. Otázka znímohu mléko prevarit dřív a v noci jen ohřát?
Já bych mu UM zatím ještě stále dávala, pokud má rád. Náš malej 19m ho má stále min.2×denně. Brát mu ho zatím nechci, přeci jen má více vitamínů a železa než kravské. Kravské mu dám fakt minimálně, nepočítám tedy jídla jako je br. kaše Bud ráda že ti UM pořád chce, některé musí dávat kravské kvůli tomu že umělé mléko děti odmítají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele nazory se ruzni, nam rikali od roka na piti (drive trochu do kase nebo do vareni), nekdo tvrdi od 2, vyrobci by nejradeji meli deti na UM az do puberty
Takze je to na tobe…kdyz je to jedna davka, tak si nemyslim, ze by mu to ublizilo, zalezi, pro co se rozhodnes.
(Jinak ja osobne bych ani kvuli jedne davce denne nejezdila do Nemecka, pokud vas to nejak omezuje…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a vlastne ses ptala na prevarovani…ja teda osobne neprevaruji, to se snad delalo jen s cerstvym nepasterizovanym, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annapavelkovaml @beruska9 děkuji holky za radu.. Já právě taky kvůli jedné dávce jezdit nechci
buď KM nebo nic
dnes v noci jsme ohtali mlíčko dala trochu kakao spinkal krásně takže se dáme na kravske
a také si myslím že jedna dávka ještě snad nikomu neublizila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annapavelkovaml
také si myslím.. Některé maminky jsou až moc přehnané.. To by jsme tomu dítěti nemohli dát vůbec nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvůli alergie určitě, to mají holky pravdu, ale na druhou stranu mi to krabicové mlíko z obchodu moc nepříjde jako mlíko
(sorry, jsem z vesnice kde jsou všude statky, od mala jsem s babičkou chodila pro mlíko a fakt vypadalo jinak:D )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit