Zkušenosti s porodnicí v Krči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
snakerka
26.8.11 12:36

Jo a ještě epidurál tam stojí 5700 Kč. :cry:

• Citovat
  • Upravit
575
28.10.11 20:18

Musím souhlasit s hodnocením Mudr Chromjakové.

nebýt jí, možná bych tu já a ani malý nebyli.
Perfektní přístup a naprostá profesionalita !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.11 11:47

Já jsem rodila v Krči před dvěma lety - se vším spokojenost. Při porodu byli všichni skvělí. Jak už tu bylo napsáno - na šestinedělí sestřičky z gynekologie byly andělé, ale sestřičky z dětského až na výjimky většinou nepříjemné…ale zas musím říct, že já ani malá jsem neměly žádné poporodní trable - kojení, hojení nástřihu apod., takže jsem s nimi přišla do kontaktu minimálmně :-) Ovšem kamarádka tam rodila letos v červenci - nechali ji 14 dní přenášet, pak vyvolávali 5 dní (což mi teda přijde šílené) a nakonec to samozřejmě skončilo sekcí, protože malý měl skoro 5 kilo…a to jsem jí Krč doporučovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.12.11 18:46

Zdravím!

Nevíte někdo zda v Krči provádějí císařský řes i se spinálem? Nebo jen v celkové anestezii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
29.12.11 19:20

Plánované asi ano, akutní - jako u mě - odmítli, že nemají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.1.12 18:12

Ja tam rodila pred rokem a pul, mela jsem rodit normalne, ale nakonec, v posledni fazi kvuli komplikacim ( mala byla spatne narotovana a mela dvakrat obtoceny pupecnik) doktori zvolili cisare a jelikoz jsem mela i epidural, tak me neuspavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.1.12 18:35

Jinak zkusenosti mam vesmes pozitivni. Porod jsem mela komplikovany, kontrakce jsem mela asi 4 dny, nakonec jsem to uz nevydrzela a musela si dat epidural. Byla to neskutecna uleva, takze v tom momentu bych za nej dala i deset tisic. Po porodu jsem sla radsi na nadstandard. Oddeleni sestinedeli na me pusobilo priserne, lezela jsem tam dva dny a stacilo. S nadstandardem se to neda srovnat, takze vrele doporucuji. Nejen ze navstevy mohou az na pokoj a na jak dlouho chcete, mate koupelnu pro sebe, personal opravdu mily a ochotny, proste bylo to tam prijemne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.5.12 13:38

Krč nikdy více. Zmrzačili mi tam při porodu syna. Porodila jsem přirozenou cestou 5350g a i když jsem měla píchlý epidurál, tak císaře neudělali. I když malý nesestupoval. Jen mi radili přitláčet, takže jsem malého doslova dorvala dolů, ale jak špatně rotoval, tak se zasekl ramínkama. Takže mu pak přetrhali nervy pažní nervové pleteně, když ho rvali ven, takže ochrnutá ručička. To by mě zajímalo, jak moc VIP bych musela být, aby tehdy udělali císaře, když kdejaký celebritě berou dítě císařem při váze dvě kila padesát. Asi jsem zrovna nebyla v pořadí. A to tam epi stojí 5700,– !!! K zblití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šárka O
3.6.12 12:56

pro martast

To je teda šílené,já jsem rodila v krči v březnu a mám špatné zkušenosti,vyvolávání 4 dny a nic,ale toho císaře jsem si vydupala,jsem zdravotní sestra,určitě se obrať o pomoc s malým na Vinohradskou neurochirurgii,jsou super a tyhle operace utržených pažních plexů běžně dělaj,moje ségra tam dělá,když budeš potřebovat klidně napiš na email ***@email.cz

• Citovat
  • Upravit
61
8.6.12 16:28

Já rodila v Krči v listopadu 2011 a byla jsem celkem spokojená. Také jsem měla velké miminko (55 cm a 5040 g), což ale doktoři netušili - týden před porodem mi pan doktor Král tvrdil, že podle UZ má 3,70… a paní doktorka, co mě přijímala, sice měla obavy, že dítě bude velké, ale odhadovala 4 kila… Nicméně, díky vynikající porodní asistentce (myslím, že se jmenovala Šárka), to dopadlo dobře :-) Při porodu se malému zasekly ramena, ale při další kontrakci mu PA pomohla a byl venku :-) Měl jen naštíplou klíční kost, což má tak jedno dítě z deseti. Sice jsme byla trochu natržená, ale to se rychle zahojilo (nástřih při prvním porodu na Bulovce byl tedy mnohem citelnější…) - sedět jsme mohla bezbolestně už druhý den.
Na oddělení šestinedělí jsem strávila celý týden (od po do po) a měla jsem štěstí na skvělé sestřičky a výbornou dětskou lékařku. Díky ní nakonec i kojím :-) (asi měla nakonec pravdu, že to bylo jenom v té hlavě :-) )
Je fakt, že pokud jde o zařízení na oddělení šestinedělí, tak zrovna moderní teda není, ale to nijak nevadí. Oblečení na miminka tam mají takové „co dům dal“, ale to taky nevadí. Podstatné pro mě bylo, že sestry byly v pohodě a když jsem je požádala o radu a pomoc, tak poradily a pomohly :-) Poradily mi i jak postupovat doma, kdyby mi ještě nešlo pořádně kojit; daly mi i velké stříkačky, přes které jsme mohla eventuelně dávat příkrm (naštěstí jsme je nakonec nepotřebovala :-))
Když to srovnám s Bulovkou, kde jsem rodila poprvé, tak tam to sice bylo vybavenější a modernější, ale sestry byly dost hrozné… Nepomohly, neporadily, člověka jen odbyly a zavřely se do té své kukaně… Což teda, zejména při těch poporodních depkách,moc nepovzbudí…

Takže já bych v Krči klidně rodila znovu - jen bych jim příště opravdu důrazně řekla, že dítě bude skutečně velké, ať jim říká UZ, co chce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.6.12 13:30

Dotaz

Holky, v Krči jsem rodila před více než rokem. Byla tam 1/3 dveří do pokoje na šestinedělí prosklená, takže do pokoje každý kolemjdoucí nahlédl. Je to ještě tak? Nebo je to zaslepené, neprůhledné? Ptám se, protože jsem dávala podnět, aby to upravili. Rozhoduju se, kde budu rodit podruhé :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
12.6.12 13:41

Já jsem tam rodila loni v srpnu a dveře jsou stále prosklené. Stejně jako veškeré staré sociálky. První mimčo jsem tam rodila v r. 2005 a ani po těch šesti letech se tam nic nezměnilo. Prý jsou hezké nadstandarty, ale co vím, tak je tam pořád plno a kdo přesně ví, kdy bude rodit, aby si to zabookoval, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.12 10:18

Já tam rodila v listopadu 2011 a dveře byly prosklené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
19.7.12 10:57

Ja tam budu rodit v unoru 2013. A ted tam budou mit az do 10.zari zavreno z duv. rekonstrukce. Tak uvidime… Kazdopadne nema nekdo cerstve zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.12 12:23

Z důvodu rekonstrukce nebo z důvodu malování? Každý rok touto dobou totiž malují. Mně už by tam nikdo nedostal ani kdyby tuto porodnici pozlatili. Továrna na děti = nelidský přístup a styl „to se prostě nějak porodí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková