Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ho nech doma ne. Není to pes, tak sám vydrží, jestli jedete na víkend pryč. My necháváme křečka doma i na týden, má velké pítko, takže vody dostatek, naplníme misky krmením a hotovo.
Ty jo, tak když už ho berete na výlet, tak ho vem i na ten hrad, ne? Z auta toho moc neuvidí…
Nebo vyndej tu klec a dej ji do stínu pod auto, ale zase na to nesmis zapomenout pri odjezdu.
@Jeanny21 píše:
Díky za odezvy, ja to vim, ovsem rodice ne, jeste jsem dostala vynadano, ze z toho delam komedii a krecek zustal v aute, jdeme totiz na hrad, mozna prezije ale pichybuju
Tak jestli, tam uz zustal, a jevil by po vasem prichodu znamky prehrati - tak muze pomoci polejt studenou vodou, aspon na zname morcata, za stejne situace, to fungovalo. Ale zas at vam pak nasledne nenastydne.
Edit: osobne si myslim, ze teplou do 38 stupnu 4 hodiny musi krecek prezit, vzdyt to byva i v lete. A zas tak vyhrate auto jsem letos jeste nezazila. Je to o stesti, coz ke kreckovi neni uplne fer, ale flintu do zita bych nehazela.
Příspěvek upraven 21.05.19 v 09:39
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije
Já padám ![]()
@Jeanny21 píše:
Díky za odezvy, ja to vim, ovsem rodice ne, jeste jsem dostala vynadano, ze z toho delam komedii a krecek zustal v aute, jdeme totiz na hrad, mozna prezije ale pichybuju
Vy berete křečka sebou na výlet?
Tak ho nechte doma v klidu, ne? On o takové cestování nestojí ![]()
@Heivka píše:
@malytlustyhroch Nebo může dostat infarkt a bude po něm.
To me nenapadlo, ty morcata tehdy to nastesti daly.
Křečka jsme vozili jen na letní byt
- v létě k našim na chalupu. Děti tráví s našima na chalupě na Vysočině tak 4 týdny z letních prázdnin a křeček jel s nimi. Křečka už nemáme (ale dožil se 3 let), teď na letní byt jezdí naše morčata
Na výlety je fakt netaháme
Jakýkoliv převoz je stresuje.
@unuděná píše:
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije![]()
Já padám
Ale notáák. Nepočkáš, až se zjistí, který hrad to je, aby se vyvolala vlna solidarity s imaginárním křečkem a někdo dojel na parkoviště u dotyčného hradu prohledávat stojící auta, které z nich by mohlo být místem posledního spočinutí malého hlodavce, kterého výlety na hrad k smrti nebaví? ![]()
@Kakika píše:
Ale notáák. Nepočkáš, až se zjistí, který hrad to je, aby se vyvolala vlna solidarity s imaginárním křečkem a někdo dojel na parkoviště u dotyčného hradu prohledávat stojící auta, které z nich by mohlo být místem posledního spočinutí malého hlodavce, kterého výlety na hrad k smrti nebaví?
@unuděná píše:
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije![]()
Já padám
Jo, v utery v 10 kdyz ma bejt ve skole ![]()
Omg pokud jedete třeba na chatu dej ho kamarádce nebo příbuzným na hlídání. Zabijete ho a to dost tryznivym způsobem. Rodiče by zasloužili proplesknout. To s vámi musí na hrad? Nebylo by mi tam veselo.