Mohu nechat křečka v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
21.5.19 09:23
@Jeanny21 píše:
Díky za odezvy, ja to vim, ovsem rodice ne, jeste jsem dostala vynadano, ze z toho delam komedii a krecek zustal v aute, jdeme totiz na hrad, mozna prezije ale pichybuju

Omg pokud jedete třeba na chatu dej ho kamarádce nebo příbuzným na hlídání. Zabijete ho a to dost tryznivym způsobem. Rodiče by zasloužili proplesknout. To s vámi musí na hrad? Nebylo by mi tam veselo.

• Citovat
  • Upravit
14210
21.5.19 09:25

Tak ho nech doma ne. Není to pes, tak sám vydrží, jestli jedete na víkend pryč. My necháváme křečka doma i na týden, má velké pítko, takže vody dostatek, naplníme misky krmením a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.5.19 09:25

Ty jo, tak když už ho berete na výlet, tak ho vem i na ten hrad, ne? Z auta toho moc neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
21.5.19 09:30

Nebo vyndej tu klec a dej ji do stínu pod auto, ale zase na to nesmis zapomenout pri odjezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
21.5.19 09:33

To je blbý nápad tahat křečka na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 09:35
@Jeanny21 píše:
Díky za odezvy, ja to vim, ovsem rodice ne, jeste jsem dostala vynadano, ze z toho delam komedii a krecek zustal v aute, jdeme totiz na hrad, mozna prezije ale pichybuju

Tak jestli, tam uz zustal, a jevil by po vasem prichodu znamky prehrati - tak muze pomoci polejt studenou vodou, aspon na zname morcata, za stejne situace, to fungovalo. Ale zas at vam pak nasledne nenastydne.
Edit: osobne si myslim, ze teplou do 38 stupnu 4 hodiny musi krecek prezit, vzdyt to byva i v lete. A zas tak vyhrate auto jsem letos jeste nezazila. Je to o stesti, coz ke kreckovi neni uplne fer, ale flintu do zita bych nehazela.

Příspěvek upraven 21.05.19 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
21.5.19 09:38

@malytlustyhroch Nebo může dostat infarkt a bude po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.5.19 09:40

Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije :mrgreen: :mrgreen: Já padám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.19 09:40
@Jeanny21 píše:

Vy berete křečka sebou na výlet? 8o Tak ho nechte doma v klidu, ne? On o takové cestování nestojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 09:41
@Heivka píše:
@malytlustyhroch Nebo může dostat infarkt a bude po něm.

To me nenapadlo, ty morcata tehdy to nastesti daly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.19 09:45

Křečka jsme vozili jen na letní byt :D - v létě k našim na chalupu. Děti tráví s našima na chalupě na Vysočině tak 4 týdny z letních prázdnin a křeček jel s nimi. Křečka už nemáme (ale dožil se 3 let), teď na letní byt jezdí naše morčata :lol: Na výlety je fakt netaháme :roll: Jakýkoliv převoz je stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.5.19 10:04
@unuděná píše:
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije :mrgreen: :mrgreen: Já padám :pankac:

Ale notáák. Nepočkáš, až se zjistí, který hrad to je, aby se vyvolala vlna solidarity s imaginárním křečkem a někdo dojel na parkoviště u dotyčného hradu prohledávat stojící auta, které z nich by mohlo být místem posledního spočinutí malého hlodavce, kterého výlety na hrad k smrti nebaví? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.5.19 10:07
@Kakika píše:
Ale notáák. Nepočkáš, až se zjistí, který hrad to je, aby se vyvolala vlna solidarity s imaginárním křečkem a někdo dojel na parkoviště u dotyčného hradu prohledávat stojící auta, které z nich by mohlo být místem posledního spočinutí malého hlodavce, kterého výlety na hrad k smrti nebaví? :think:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.5.19 10:12

Ho strč do kapsy a zapni ji, ať nezdrhne :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61069
21.5.19 10:15
@unuděná píše:
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije :mrgreen: :mrgreen: Já padám :pankac:

Jo, v utery v 10 kdyz ma bejt ve skole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová