Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jeanny21 píše:
@bartsch hm.. tak to bych se doma nejdřív musela postavit na hlavu, aby něco takového prošlo. Já nevidím nic špatného na tom vzít si zvíře s sebou. Jen dnes se to prostě neodhadlo. Ale nakonec z toho byly jen dvě hodiny a naštěstí to dal i díky tomu, že se zatáhlo.
Promiň, ale to co píšeš je blbost. Křečka příště vybav dostatkem pití, jídla atd a nech ho doma. To uděláš nejlíp.
@Jeanny21 píše:
@bartsch hm.. tak to bych se doma nejdřív musela postavit na hlavu, aby něco takového prošlo. Já nevidím nic špatného na tom vzít si zvíře s sebou. Jen dnes se to prostě neodhadlo. Ale nakonec z toho byly jen dvě hodiny a naštěstí to dal i díky tomu, že se zatáhlo.
Křeček není pes, aby se tahal na výlety. Stejně špatně (možná ještě hůř) by to nesla morčata. To už je opravdu lepší vybavit křečka krmením a pitím a nechat ho v klidu 5 dní doma.
Jako nikdy jsme krecky na vylet nebrali, vzdy se naslo hlidani. Ale vzhledem k tomu kolikrat se nam stalo, ze se zasekla/ ucpala/ spadla napajecka, tak bych krecka pet dni doma bez kontroly teda nenechala. Takze chapu, ze jste ho vzali s sebou.
Kdybych neměla hlídání, tak ho zaplatím. Příště by měla zkusit zakladatelka přesvědčit rodiče, aby to tak udělali. ![]()
Pane bože, někteří lidi by vůbec zvířata neměli mít. Křeček je velmi malé zvířátko a v autě určitě umře na přehřátí, a to dost krutým způsobem. Za to bych fakt fackovala, stačí když vidím někdy na youtube, co smradi s křečíky nebo morčaty dělají. Křeček potřebuje svůj životní prostor, ne tahat někde po výletech. S vodou a dostatkem zrní vydrží klidně několik dnů doma a bude mu tam lépe.
@malytlustyhroch píše:
Jako nikdy jsme krecky na vylet nebrali, vzdy se naslo hlidani. Ale vzhledem k tomu kolikrat se nam stalo, ze se zasekla/ ucpala/ spadla napajecka, tak bych krecka pet dni doma bez kontroly teda nenechala. Takze chapu, ze jste ho vzali s sebou.
Nám se napaječka nikdy nezasekla, ani ji křečíci nikdy neshodili, ona se proti shození dá i pojistit, takže rozhodně 5 dní doma, než ho tahat po všech čertech, křeček na to není zvědavý. Tady ten určitě umře. Je mi k blití. ![]()
@Zabatko píše:
Nám se napaječka nikdy nezasekla, ani ji křečíci nikdy neshodili, ona se proti shození dá i pojistit, takže rozhodně 5 dní doma, než ho tahat po všech čertech, křeček na to není zvědavý. Tady ten určitě umře. Je mi k blití.
Zakl. uz psala, ze meli stesti a tenhle to nakonec v dobre kondici prezil.
@Zabatko ano, jak jsem psala, přežil úplně v pohodě. A fakt si nemyslím, že by se u nás křečík měl špatně. Tyhle názory fakt žeru, kor když jinak nevíš, jak se o křečka starám. Prostě jsem jen dnes měla tento problém a má jediná otázka zněla, jestli to může dát. Víc jsem se neptala. Nejsem trýznič zvířat. A ty videa na Youtube nemůžu ani koukat, to jsou opravdu trapiči.
@malytlustyhroch právě, minulému křečkovi se taky zasekla, ale to jsem byla doma, takže jsem si toho všimla
@Zabatko píše:
Nám se napaječka nikdy nezasekla, ani ji křečíci nikdy neshodili, ona se proti shození dá i pojistit, takže rozhodně 5 dní doma, než ho tahat po všech čertech, křeček na to není zvědavý. Tady ten určitě umře. Je mi k blití.
Hele ty to nějak moc prožíváš… Vždyť je to přerostlá myš s useknutým ocasem a v podstatě rychloobrátkové zvíře. Ano, zvířata by se neměla trápit, ale když tě to tak rozrušuje, tak na podobná videa nekoukej. Jak jednoduché. To blití sis fakt mohla odpustit.
Tak jestli se ho chceš zbavit, tak ho tam nech, ale humánnější by bylo ho někomu darovat. TWL, doufám, že je to jen vtip, protože nechápu, jak toto může někoho napadnout. ![]()
Zakladatelko, navrhuju, abys to zkusila na sobě, nech se na 4 hodiny zavřít do auta, ideálně parkovat na slunci a jestli to vydržíš, tak křeček taky.
@aiwwa ale dyť už jsem psala asi třikrát, že to v poho dal! A i okolnosti tohohle nápadu jsem psala, že to prostě jinak nešlo ![]()